Buty dla dziecka które już chodzi

Zaczęty przez marax, 24 Kwi 2011, 12:24:00

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zosia2007

moj P miał podróby, dawały radę jako buty na "ogród", basen, to latania po rosie
zreszta to byly jego ulubione buty :D oryginalnych crocsów nie mialam więc nie mam porównania

konwalia

Warto kupić oryginały, ja kupuję z promocji na crocs.pl np za 60-80zl

Dodany tekst: 18 Mar 2013, 10:12:07

Warto kupić oryginały, ja kupuję z promocji na crocs.pl np za 60-80zl

olgaaa1

konwalia, widziałam za chyba 68 zł na crocs.pl i to tylko jedna para w tej cenie, po czym jak doliczyli 25zł przesyłki to wyszło 93zł. To świetna promocja, wole już dołożyć 30zł i kupić takie jakie mi się podobają, a nie różowe z hello kity

mobka

Tez mamy podroby z Tesco. Służą jako buty na balkon, nad wodę, czasem kapcie o domu.
Konwalia a uzasadnij dlaczego warto?

konwalia

tzn dla mnie za te 60-80zł warto wydać, powyżej bym nie dała
wygodne-Daga sama je zakłada, nie deformują się, nie śmierdzi stopa, bez problemu potem sprzedam

olgaaa1

U nas pewnie byłyby często używane, bo latem sporo jeździmy na działkę do rodziców.
W tych podrabianych chyba też nie śmierdzi stopa i nie deformują się :) tyle że crocs mają taki przyjemniejszy "materiał" :P)

golinda

jeśli już ktoś to cudo designerskie kupuje, to też uważam, że warto oryginały, bo to nie jest ten sam gumowy plastik co w podróbach
stopa się nie poci i oddycha

konwalia

bo to tak naprawdę nie plastik a jakaś tam żywica podobno

golinda

a nie jakiś kauczuk czy coś takiego?

zosia2007

ale np te a deichmana "crocsy" to są zrobione z jakiejś pianki, nie zauważyłam, żeby śmierdziały plastikiem ani żeby się młodemu noga pociła

konwalia

golinda teraz nie jestem pewna, gdzieś czytałam tak
ja chyba kupię te na lato:
http://www.crocs.pl/crocs-chameleons-shirley-girls/12283,pl_PL,pd.html

Dodany tekst: 18 Mar 2013, 11:34:30

golinda teraz nie jestem pewna, gdzieś czytałam tak

aniak1211

Tez kupuje podroby i mala je lubi na ogród,basen...
Nie zauważyłam by stopa sie jej pociła czy śmierdziała.
Oczywiscie co rok kupuje kolorowe i ona je uwielbia:)

golinda

Cytat: konwalia w 18 Mar 2013, 11:34:27golinda teraz nie jestem pewna, gdzieś czytałam tak

bardzo ładne!

Dodany tekst: 18 Mar 2013, 11:40:38

ale opis dobry:

"Chodaki w kolorze selera będą pod wpływem promieni słonecznych zmieniać kolor na cyklamenowy."

:D

aniak1211

U nas w TKMAXX czesto sa crocsy w dobrej cenie,
niestety nigdy nie ma w rozmiarze dla D.

niewiemjaka

Cytat: golinda w 18 Mar 2013, 11:39:46"Chodaki w kolorze selera będą pod wpływem promieni słonecznych zmieniać kolor na cyklamenowy."
lol lol lol

aniak1211

Cytat: golinda w 18 Mar 2013, 11:39:46"Chodaki w kolorze selera będą pod wpływem promieni słonecznych zmieniać kolor na cyklamenowy."
:D

olgaaa1

Konwalia twoja już nosi rozmiar 25???

konwalia

23, hak nie na wakacje, to bada potem jako kapcie albo na basen

Dodany tekst: wto, 19 mar 2013, 08:25:41

Poza tym crocs ma dziwna rozmiariwke, teraz mamy 22-24 i jest ok, wiec biorę następny rozmiar

olgaaa1

hmmm...fajne są, a nie obcierają ją? czyli jak Gabrysia nosi teraz tak 23/24, to lepiej brać większe? Musze gdzieś podjechać to sklepu i jej przymierzyć. Konwalia dzięki :)

abkasia

olgaaa1

Abkasia te ogladalam ale kwota 140zl mnie odstraszyła

abkasia

Mnie tez ale mlody bedzie w nich chodzil dopoki mu noga nie wyrosnie wiec pewnie dlugo.. Wiec jakos cene przelknelam ;D

marax

Cytat: abkasia w 20 Mar 2013, 09:57:10
Mnie tez ale mlody bedzie w nich chodzil dopoki mu noga nie wyrosnie wiec pewnie dlugo.. Wiec jakos cene przelknelam ;D
eeee onm u ciebie moze w nich chodzic caly rok warte inwestycji :)

abkasia

No dlategi pisze ze bedzie w nich chodzil dopoki nie wyrosnie ;)