Buty dla dziecka które już chodzi

Zaczęty przez marax, 24 Kwi 2011, 12:24:00

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

marax

Cytat: Angie w 29 Mar 2013, 10:16:26
Ja zamówiłam takie, rozmiar 29  :crazy:

http://allegro.pl/renbut-23-334-balerinki-polbuty-r-29-skora-nowosc-i3096950505.html
moja tez 29 nosi :) sliczne szkoda ze juz w ccc kupilam buuuu . MOja by takich nie ubrała bo nie są ROZOWE !

Angie

marax :D Lena póki co w ogóle nie ma szału na różowe ;D

vobi

Cytat: Angie w 29 Mar 2013, 10:16:26
Ja zamówiłam takie, rozmiar 29  :crazy:

http://allegro.pl/renbut-23-334-balerinki-polbuty-r-29-skora-nowosc-i3096950505.html

sliczne! Dobrze ze jeszcze butow na wiosne Hani nie kupilam, chyba sie tym przygladne :) One sa granatowe czy czarne?

Dodany tekst: 29 Mar 2013, 10:53:20

a, juz widze, granatowe :)

Angie

Właśnie przyjechała paczka. Na żywo jeszcze ładniejsze. Mam nadzieję, że będą dobre :)

vobi granatowe :) Mają jeszcze czerwone :)

vobi

Angie, na Allegro widzialam tez ... rozowe. Na wszelki wypadek nie pokazuje Hani, ona podobnie jak Laura ma skrzywienie na punkcie rozu. Tzn. jesli ma wybor, zawsze wybierze kolor rozowy :(

Angie

vobi rzeczywiście one są różowe. Myślałam, że czerwone :)

marcheewka

Cytat: Angie w 29 Mar 2013, 11:02:28
Właśnie przyjechała paczka. Na żywo jeszcze ładniejsze. Mam nadzieję, że będą dobre :)

vobi granatowe :) Mają jeszcze czerwone :)

A jak z jakoscią tych butów? Nigdy tej marki nie widzialam, a podobają mi się.
Zastanawiam sie, moze się skuszę.
A ten granat to taki ciemny granat, czy grafit?

jeszcze te mi sie podobają

http://allegro.pl/renbut-23-3081-balerinki-polbuty-r-26-skora-nowosc-i3098705510.html

Angie

marcheewka wyglądają na porządnie wykonane. Też innych butów tej firmy nie miałam.

To ciemny granat.

zuzia

marcheewka
ja mialam butyz tej firmy dla siebie i uwazam ze sa jak najbardziej ok.

golinda

Ninka miała tej firmy, ma też kapcie
spoko wykonane, skóra w miarę miękka (tzw polska skóra, nie tak miękka jak włoska)
ale na stopę N. trochę szerokie

nionczka

Cytat: golinda w 24 Mar 2013, 19:53:19a o których sandałach mówisz że grube podeszwy?

lasocki
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Justynna

M. ma zimowe Renbuty. Bardzo fajne, skóra porządna, nie przemaka, nic się z nimi nie dzieje, a on włazi we wszystkie kałuże i na nic nie zważa ;D No i polska firma :)

nionczka

Cytat: Justynna w 30 Mar 2013, 12:36:32No i polska firma
To może też się skuszę. Nigdy ich nie widziałam, w sensie firmy. Ale te balerinki co Angie kupiła są fajne. Jak przyjdzie wiosna, zobaczę czy nowych nie trzeba.

marax

ja kiedys mialam od nich buty i nie trzymały rzepy

olgaaa1

dziewczyny orientujecie się jak to jest z zwrotem obuwia w ccc? jest napisane 30 dni, ale robocze czy kalendarzowe? Kupiłam Gabrysi 27 lutego buty i są za małe :(

Kasia

Cytat: olgaaa1 w 08 Kwi 2013, 09:01:49
dziewczyny orientujecie się jak to jest z zwrotem obuwia w ccc? jest napisane 30 dni, ale robocze czy kalendarzowe? Kupiłam Gabrysi 27 marca buty i są za małe :(
ale to masz jeszcze sporo czasu, nawet jezeli chodzi o dni kalendarzowe :knuje:
a co do pytania to raczej o kalendarzowe dni chodzi :hmm:

olgaaa1

kurcze 27 lutego :D
Kiedyś kupowałam coś w hM i spóźniłam się z oddaniem jakiś tydzień i przyjęli, liczę, że tutaj też przyjmą, w pudle leżały czekały na wiosnę, przymierzam za małe :headbang:

Kasia

próbuj, chociaz moze byc problem

czy ktos kupował buty chłopiece w zarze?
jak z jakością?

chcę michalowi kupić te i się zastanawiam czy to dobry wybór

i czy ktoś widział te w sklepie?

ishka82

Cytat: olgaaa1 w 08 Kwi 2013, 09:01:49
dziewczyny orientujecie się jak to jest z zwrotem obuwia w ccc? jest napisane 30 dni, ale robocze czy kalendarzowe? Kupiłam Gabrysi 27 lutego buty i są za małe :(
hmm, ja kojarzę, ze jest miesiąc...ale nie zastanawiałam się, co to oznacza ;) możliwe, ze 30 dni kalendarzowych :) najlepiej zadzwoń i zapytaj :) myślę, ze powinni przyjąć lub będą chcieli, żebyś kupiła coś w zamian ;D

ziuta

Cytat: Kasia w 08 Kwi 2013, 10:17:05czy ktos kupował buty chłopiece w zarze?
jak z jakością?
ja mam od nich aktualnie 3 pary dla Karola - mokasyny, takie lżejsze kozaki i sportowe półbuty - nie narzekam, Karol też nie ;)

marcheewka

W sobotę okazało się, ze jesienne półbuty sa na Ole za małe!! Kurcze, a jeszcze w styczniu wydawało sie, że da radę. Ola mówi, ze cisną ją w palcach. Zmierzyłam wkładkę i tak na styk jest.
No to widzę, ze jeszcze półbuty muszę dokupić, masakra!

ishka82

golinda

nooo ;D ja już pisałam, że 6 par z jesieni wyciągnęłam i wszystkie spakowałam dla młodszej siostry ;)

didi_loczek

O butach z jesieni mogę zapomnieć, 3 tygodnie temu kupowałam 2 kozaki ;D.