Aktualności KINOWE

Zaczęty przez salsa, 14 Gru 2008, 18:24:04

wrobelek0403

salsa Szpieg jest super :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

jo_miekka

Cytat: malutenka w 26 Lip 2012, 15:04:14To jest wyjątkowo komiksowy rok  jesli chodzi o kino.
Tak tak. Ja jestem regularnie ewangelizowana w tym zakresie przez D. i A. Aż do bólu czasem :crazy:

malutenka

Cytat: jo_miekka w 26 Lip 2012, 15:16:45Ja jestem regularnie ewangelizowana w tym zakresie przez D. i A. Aż do bólu czasem
No to musisz pokochać :D

jo_miekka

I co? Nikt nie był na "Batmanie"? :D

ziuta

Cytat: jo_miekka w 31 Lip 2012, 14:22:08
I co? Nikt nie był na "Batmanie"? :D
mój mąż był, liczy się? :D
mówi, że fajny ;D

jo_miekka

Ja też byłam. Też mi się podobało. Rozerwałam się. Fajna rola Anne Hathaway.
Ale moi "koneserzy" mieli kilka zarzutów.

malutenka

Cytat: jo_miekka w 31 Lip 2012, 15:22:08I co? Nikt nie był na "Batmanie"?
Był, ale ja nadal myślę o tym, co napisać. Podobał mi się bardzo, ale jest 'ale' którego nie umiem określić. :D
Iść warto, jesli ktoś widział dwie poprzednie części i podobał mu się 'Batman begins'.

jo_miekka

Moi mówią, że to było za mało o Batmanie, że dialogi z dupy, nikt normalnie nie mówi, postaci "przemawiają" do siebie, że za długi... Z tymi dialogami się zgodzę, same oświadczenia. Ale rozrywkowo okej jak dla mnie.

malutenka

Ale rola Bane'a była boska. I jaki głos miał ten aktor :dreaming:

damka

ja byłam :) bardzo mi sie podobał i co mnie zaskoczyło Batman jest tu raczej drugoplanowy

Dodany tekst: 04 Sie 2012, 18:52:15

a zaraz odpalam Szpiega na dvd

dziś mam jeszcze w planach Idy Marcowe i Drive

abkasia

ostatnio bylismy na epoce lodowej :D
teraz idziemy na madagaskar.. ;)

goga

babcia w epoce lodowcowej jest super lol  :skarbusiu: :D
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

abkasia

Cytat: goga w 05 Sie 2012, 00:10:45
babcia w epoce lodowcowej jest super lol  :skarbusiu: :D
o tak :D

jusia

Cytat: abkasia w 04 Sie 2012, 19:46:26
ostatnio bylismy na epoce lodowej :D
teraz idziemy na madagaskar.. ;)
my tez bylismy, niestety Fran zasnal pod koniec :D :D
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

abkasia

wg mnie najlepszy madagascar to byla 2...
3 troche przekombinowana....

a ja 2 widzialam ze 100 razy... i wielbiam ten film..
ice age chyba lepsze niz ten nowy madagascar..

jusia

chlopaki ogladaja wlasnie Madagaskar 3 zobaczymy jakie maja wrazenia kiedy wroca :)
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

wrobelek0403

mielismy isc jutro na batmana, ale P przywaliła tona roboty i dupa :zly: pewnie po urlopie juz nie beda grali :(
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

salsa

Nie chcąc ogladać rzeźi pt. macz w siatkę Polska - Rosja ( bo tak czulismy, ze przegrają) poszlismy na Batmana - niestety to był błąd, trzeba było sie dobić meczem a nie tym filmem

całośc bardzo zła albo jeszcze gorsza, ja słabo rpzyswajam tego typu filmy, ale byłam nastawiona rozrywkowo i bardzo się starałam przyjąc to cos pozytywnie
ale moj mąz lubi obejrzec takie kino, wiec jesli on stwierdził, ze to nie nadawało się do ogladania to chyba cos w tym jest

5 spojrzen na zegarek oznacza w naszej skali bardzo złe kino

dialogi koszmarne - chyba autor scenariusza dostał głodową stawkę i postanowił się tymi dialogami zemscic na producentach

fabuła " z dupy", nawet aktorzy nie potrafili tego porzadnie zagrac
w miare dobra rola Anne Hathaway i to chyba była jedyna postac, ktorą dało się ogladac
nie wiem po co tam polazła Marion Cotillard - do tej pory wybierała inne kino i miała nosa do ról
nie moge uwierzyc, ze osoba, ktora zagrała Edith Piaf zechciała wystąpić w czyms takim

i zeby chociaz tam bya jakas akcja, jakies efekty specjalne, cokolwiek co by ratowało ten film - to nie - marzylismy o pilocie z przyciskiem do przewijania :D
miało byc rozrywkowo a były nudy na pudy

ogolnie nuda nuda nuda, nic sie nie działo-jak w polskim kinie :D
w drodze do domu prowadzilismy dyskusj e pt co było gorsze Prometeusz 3D czy ten Mroczny Rycerz
jedno jest pewne, długo nie wybiorę się do do kina na film z tego gatunku, bo dwie wtopy w tak krótkim  czasie to dla mnie za duzo  

jesli chodzi o mnie to kompletna strata czasu i nie polecam :(

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

malutenka

Cytat: salsa w 09 Sie 2012, 09:51:34i zeby chociaz tam bya jakas akcja, jakies efekty specjalne, cokolwiek co by ratowało ten film - to nie - marzylismy o pilocie z przyciskiem do przewijania
miało byc rozrywkowo a były nudy na pudy
Jak nie miałaś pojęcia o całej historii to ja się nie dziwię, że Ci się nie podobało. Mogłaś iść na nowego Spider Mana to może powiedziałabyś, że bezdennie głupi, ale rozrywkowy.

salsa

alez spoko maz mnie we wszystko wprowadził, on ma pojecie mowie ze ogladał - jesli juz on był znudzony na maxa to dla mnie to znak, ze jednak to nie tylko moje fanaberie
Spider Mana juz nie bede ryzykowac - noł łej :D

malutenka

No ani jednego bicia Albanki nie ma w tych filmach :D

salsa

Malutenka, ale nie rozumiem , jesteś urażona ze mi sie nie podobało? nie mogło im sie nie podobać, czy jak?
bicia Albanki nie było, było bicie Batmana - z dwojga złego wolałabym film o biciu Albanki bo moze zawierałby jakąś treść którą by sie dało przyswoić ;)

generalnie jednak ostatnio byłam np na Szpiegu i uważam, ze zajebisty film, a bicia Albanki nie było nawet przez poł sekundy

wiec może po prostu przyjmij do wiadomości, ze mi sie nie podobało no i tyle ;)

golinda

salsa

Cytat: golinda w 09 Sie 2012, 12:15:13
bicie Albanki?
tak, bo MAlutenka uwaza, ze filmy tzw ambitniejsze to sa filmy o biciu Albanki ;)
rozmiesz, nie ma nic pomiedzy :D

vobi

Cytat: salsa w 09 Sie 2012, 13:36:09tak, bo MAlutenka uwaza, ze filmy tzw ambitniejsze to sa filmy o biciu Albanki

to chyba nie za duzo filmow tzw. ambitniejszych ogladala ;D