Aktualności KINOWE

Zaczęty przez salsa, 14 Gru 2008, 18:24:04

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wrobelek0403

Cytat: szelma w 22 Lip 2012, 14:05:48
Aaaaa, fajnie :D Byłam na dwóch maratonach LOTR - jeden normalny, drugi reżyserski właśnie :D Fajne przeżycie :D

dawali cos jesc, czy trza swoje kanapki z jajkiem brac??? :D :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

szelma

W Gło dawali - były drożdżówki i kawa :) Ale to w MOK-u miejscowym, więc inny klimat. W Warszawie w Cinema City nic nie było - można było kupić te ichnie drogie nachosy, co nie ;)
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

wrobelek0403

Cytat: szelma w 22 Lip 2012, 14:18:36
W Gło dawali - były drożdżówki i kawa :) Ale to w MOK-u miejscowym, więc inny klimat. W Warszawie w Cinema City nic nie było - można było kupić te ichnie drogie nachosy, co nie ;)

bleeee ;) kiedys lubiłam, ale mi przeszło,
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

tiliam

Prometeusz dobry 7/10

Czekam do czwartku na Batmana

malutenka

Zarezerwowałam bilety na premierę Batmana :jupi:

wrobelek0403

malutenka super :D my sie wbieramy pozniej, bo mam tansze bilety do cinema w tygodniu ;)

ziuta

Cytat: wrobelek0403 w 24 Lip 2012, 12:35:26mam tansze bilety do cinema w tygodniu
też mam i od kilku tygodni nie umiem się wybrać, bo mam wrażenie, że nic ciekawego nie leci :crazy: sezon ogórkowy czy tylko ja tak mam?

wrobelek0403

ziuta idzcie na "facetów od kuchni" z J. Reno :D

ziuta

wrobelek0403, a widziałaś? bo z opisu mnie zupełnie nie kręci...

wrobelek0403

ziuta no jeszcze nie, ale mnie wystarczy J. Reno :D

malutenka

Cytat: wrobelek0403 w 24 Lip 2012, 12:35:26my sie wbieramy pozniej, bo mam tansze bilety do cinema w tygodniu
mnie wszystko jedno, bo zawsze  tyle samo, ale jak spojrzałam na rezerwację to faktycznie kino jest drogie jak cholera :/

wrobelek0403

Cytat: malutenka w 24 Lip 2012, 11:52:48
mnie wszystko jedno, bo zawsze  tyle samo, ale jak spojrzałam na rezerwację to faktycznie kino jest drogie jak cholera :/

no jest, dlatego ja korzystam ze sród z orange, bo zamiast 23 zł płace 11,50, a przy dwóch osobach to juz kolejne kino gratis i z tanich wtorków w Apollo, bo sa po 5 zyli :D a teraz dostałam karnety na bilety za 14 zł, wiec zamierzam skorzystac.

malutenka

Ja wielbię socjal Szanownego za mybenefit. U mnie oddają 70% biletu, ale trzeba wypełniać podanie, zanosić do sekretariatu i w ogóle takie korowody, że nikomu się nie chce.

jo_miekka

Cytat: malutenka w 21 Lip 2012, 23:51:26-Powracający dyndający krzyżyk na szyi pani naukowiec. Ja rozumiem wszystko, ale czy Scottowi odbija religijnie na stare lata, że TYLE razy?
-Po cesarskim cięciu dokonanym przez cudowną samooperującą maszynę i zszyciu powłok brzusznych metalowymi zszywkami oraz wyrwaniu pępowiny pani jednocześnie zwija się z bólu oraz biega, zjeżdża na linie i zaraz zacznie stepować.
-3D nie ma, albo ja nie widziałam. Okulary do 3D dawali i nawet założyłam.
-Ani jedna postać nie była prawdziwa poza robotem.

Ze wszystkim się zgadzam prócz 3D, bo ja tam widziałam nawet całkiem sporo.
I jeszcze mnie czarnoskóry Janek nie przekonał ;)
I że w 2090 roku czy coś koło tego nie mieli czołówek tylko naparzali po jaskiniach ze zwykłą latarką :D

Kasia

Cytat: wrobelek0403 w 24 Lip 2012, 11:45:32
ziuta idzcie na "facetów od kuchni" z J. Reno :D
miałam dwa bilety, przepadły ;)
podobno całkowita strata czasu ;)

malutenka

Cytat: jo_miekka w 24 Lip 2012, 13:12:11Ze wszystkim się zgadzam prócz 3D, bo ja tam widziałam nawet całkiem sporo.
a ja nie wątpię, że 3D tam było, tylko moje ślepe oko i okulary na okulary naprawdę mało tego 3D widzą :)

jo_miekka

malutenka my byliśmy w imax, może tam jakoś bardziej, więcej to widać.

malutenka

ja też w imax... jo ale to ze mną jest coś nie tak, jak zwykle :D

ziuta

to ze mną też jest coś nie tak, bo po 5 minutach zapomniałam, że to w 3D
przypominało mi się tylko jak się schylałam i mi okulary spadały :D

mayagaramond

Cytat: dragonfly w 08 Cze 2012, 13:26:54Snow White and the Huntsman - w sam raz na taka beznadziejna pogode

podobal mi sie ze wzgledu na scenerie, zdjecia i... Charlize Theron ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

salsa

BYłam na tym Prometeuszu i po prostu gniot, gniot do potęgi - o czym to w ogole było?! i tez nie widziałam specjalnie tego 3D - w niektorych scenach troche było widac, ale kiepsko

ogolnie film bardzo słaby, nie za wiele mam na ten temat do powiedzenia - chyba tylko to, ze głowa mnie rozbolała i cieszyłam sie ze juz koniec :D

w koncowej scenie jak ten gad wyszedł z tego trupa to juz po prostu z głupoty tego filmu zaczełam się smiać
stwierdzilismy, ze ostatnia scena mowi wszystko o tym filmie lol

oczywisce tak zrobiony ze teraz bedzie 10 cześci tego gniota no bo jak :D

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

salsa

ziuta jak ja załuje ze nie trafiłam wczesniej na Twoją relację, bo zgadzam się z nia w 100000% :D
wiec  :beer:

malutenka

salsa witaj w klubie skrzywdzonych Prometeuszem :beer: :rotfl:

Dodany tekst: 26 Lip 2012, 10:34:27

Cytat: salsa w 26 Lip 2012, 09:43:47o czym to w ogole było?!
To był albo miał być prequel do 'Obcego'. Ogólnie założenie było takie (plus wypowiedź Ridleya Scotta) :
Inżynierowie robią ludzkość z rozpuszczywacza DNA. Ludzkość jest zła, bo zabija Jezusa, więc Inżynierowie robią super broń, która ma ludzkość zniszczyć, ale coś idzie nie tak. Z trupa wychodzi obcy(ten obcy), a za dwa lata ruda pani naukowiec i głowa robota dolecą z zemstą na planetę sinych z wściekłości mięśniaków. 

salsa

Cytat: malutenka w 26 Lip 2012, 11:27:54To był albo miał być prequel do 'Obcego'. Ogólnie założenie było takie (plus wypowiedź Ridleya Scotta) :
Inżynierowie robią ludzkość z rozpuszczywacza DNA. Ludzkość jest zła, bo zabija Jezusa, więc Inżynierowie robią super broń, która ma ludzkość zniszczyć, ale coś idzie nie tak. Z trupa wychodzi obcy(ten obcy), a za dwa lata ruda pani naukowiec i głowa robota dolecą z zemstą na planetę sinych z wściekłości mięśniaków.
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

w zyciu bym na to nie wpadła ogladając tren film :D :D :D
ale i tak głupota jak dla mnie :D

Malutenka  :beer: za poparcie i za streszczenei :D