moje kartony

Zaczęty przez sierpniowajulka, 26 Maj 2010, 17:58:37

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

suegro

sierpniowajulka fantastyczna sypialnia.
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

Julka fantastycznie i świetne te kolorowe lampki... Wow! Ale ramek bym już nie wieszała. Sam obraz jest kolorowy i piękny.

Dodany tekst: 26 Mar 2012, 22:50:30

Chyba, że mniejsza ilość ramek  :hmm:
Imagine there is no hate

elve

jak lubię galerie, to ta jakoś mnie nie przekonuje
wydaje mi się, ze cokolwiek powiesisz, będzie zawsze tylko dodatkiem do obrazu a nie całością

kasiad

Cytat: elvelve w 26 Mar 2012, 22:52:15

wydaje mi się, ze cokolwiek powiesisz, będzie zawsze tylko dodatkiem do obrazu a nie całością

mie też się tak wydaje  ;)
obraz sam w sobie jest ozdobą i jego kolory pięknie się komponują z szarością ściany :)

nionczka

Ja bym zostawiła sam obraz. Piękny, tak na marginesie

Kata

Piękna sypialnia, pewnie fajne miewacie tam sny :D A obraz też zostawiłabym bez ramek :)
Pozdrawiam

Kata

siog

sypialnia piekna! (ach te zolte stoliki!) obraz bez ramki

niewiemjaka

ja sie zgadzam z dziewczynami, sam obraz jest enough :)
fajnie u Ciebie :)

bozena.dp

julka mi też się podoba tylko sam obraz bez tych ramek po bokach

suegro

A mnie podoba się właśnie obraz z ramkami.
Sam obraz byłby zbyt nudny i przewidywalny. :)

Józef Piłsudski

sierpniowajulka

Ramki budzą we mnie niepewność i ich do końca nie czuję. Choć z drugiej strony mam przekonanie, że najwięcej zależy od tego, co w nie włożę... Więc jest ryzyko... Samego obrazu nie chcę zostawić, bo nie podoba mi się układ piramidy, jaki się tworzy - szeroko na dole i zwężenie ku górze. Wrzuciłabym zdjęcie bez ramek, ale nie mam w pracy. Może pomysł Inki jest wart rozważenia, hmm... Idealną sytuacją byłyby jeszcze 3 obrazy - po jednej stronie jeden na wysokość tego obrazu a po drugiej 2 jeden nad drugim (razem na całą wysokość tego obrazu), ale niestety... zakup tylu obrazów idzie w lata, nawet jeżeli założę, że wszystkie uda się w fajnych cenach na Aukcji Młodej Sztuki zdobyć. Cieszę się, że obraz Wam się podoba. :)

wrobelek0403

sierpniowajulka a wrzuc jeszcze porównawczo zdjecie z samym obrazem :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

nionczka

Cytat: sierpniowajulka w 27 Mar 2012, 14:31:43zakup tylu obrazów idzie w lata, nawet jeżeli założę, że wszystkie uda się w fajnych cenach na Aukcji Młodej Sztuki zdobyć
też bym kiedyś chciała... masz jakieś fajne miejsca?

sierpniowajulka

Cytat: nionczka w 27 Mar 2012, 14:57:42
też bym kiedyś chciała... masz jakieś fajne miejsca?
W Desa Uncum. Tutaj link do ostatniej: http://www.desa.pl/pl/Aukcje/22886_13-aukcja-mlodej-sztuki-13-marca-2012-godz.-19.html Następna 24 kwietnia.

Dodany tekst: 27 Mar 2012, 15:25:26

Cytat: wrobelek0403 w 27 Mar 2012, 15:20:56sierpniowajulka a wrzuc jeszcze porównawczo zdjecie z samym obrazem Smiley
wrzucę, jak będę w domu.

sierpniowajulka

Bez ramek jest tak:

siog

bez ramek chyba lepiej.
tak patrze na tenn obraz i hmmm... chyba poszukalabym cos innego. On jest juz kupiony?
on jest taki mocny w wyrazie i za duzo zoltego sie robi. Moze cos spokojniejszego?

suegro

A mnie się podobają ramki.

I chyba opcja - same ramki - bez obrazu "głównego" bardziej by mnie przekonywała.

Józef Piłsudski

inkageo

A ja bym dała białe ramki z czarno-białymi grafikami, ale mniej ich. Na przykład 3 z lewej i 2 z prawej. Albo 2 i 1.
Imagine there is no hate

OlaFasola

Mnie ramki podobają się bardzo i w zestawieniu z obrazem również. Bez nich jest pustawo i tak jakoś trójkątnie.

kasiad

Cytat: suegro w 28 Mar 2012, 19:45:05

I chyba opcja - same ramki - bez obrazu "głównego" bardziej by mnie przekonywała.

I mnie chyba bardziej podoba się opcja same ramki, nawet w większej ilości, ale bez obrazu :)

zuzia

sierpniowajulkafantastycznie!
mi się opcja z ramkami bardzo bardzo podoba!

salsa

mnie sie podoba i z ramkami i bez ramek sam obraz tez :)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

sierpniowajulka

Cytat: siog w 28 Mar 2012, 19:30:29
bez ramek chyba lepiej.
tak patrze na tenn obraz i hmmm... chyba poszukalabym cos innego. On jest juz kupiony?
on jest taki mocny w wyrazie i za duzo zoltego sie robi. Moze cos spokojniejszego?

walkiem podpadasz! dla tego obrazu co najwyżej mogę przeorganizować całą sypialnię.  ;) Obraz wymarzony męża zakupiony przeze mnie w prezencie na okrągłe urodziny, czyli duży związek emocjonalny istnieje, a to oznacza, że obraz nigdzie się nie wybiera.  ;)
Na razie wisi samotnie, czeka aż jakiś pomysł we mnie dojrzeje. Inkowy pomysł może być dobrą drogą... no nic, myślę. :)

wrobelek0403

Cytat: sierpniowajulka w 03 Kwi 2012, 00:30:06Obraz wymarzony męża zakupiony przeze mnie w prezencie na okrągłe urodziny, czyli duży związek emocjonalny istnieje, a to oznacza, że obraz nigdzie się nie wybiera.

julka :D ja Cie rozumiem, bo mam to samo z klimtem ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

sierpniowajulka

Ach, dla siebie chciałabym to krzesło: Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
a mąż kręci nosem na wygodę... Damm... jeżeli komuś się spodoba (Siog? ;) ) to tutaj link: http://allegro.pl/krzeslo-architekta-bauhaus-industrial-design-i2209170217.html