Perfumy i inne fajne odrobiny luksusu na co dzień :)

Zaczęty przez claridad, 15 Lut 2010, 12:20:45

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

inkageo

Ja używam teraz Tommy Girl i bardzo mi się podoba, po ciężkim Allure Sensuelle to fajna odmiana :)

Dodany tekst: 19 Kwi 2011, 09:16:58

No i w sephorze była fajna promocja, bo gratis dostałam męski zapach Hilfigera ;) Nawet fajny :)
Imagine there is no hate

fasolka1980

golinda tak, Innocent Angel, wczesniej go jakos nie znałam

do mnie generalnie pasują wszystkie Chanel, ciekawe czy znak zodiaku ma tu  jakies znaczenie ;)

damka

moje dzisiejsze sephorowe odkrycie" BULGARI BLV II
piękne

mayagaramond

Przywiozlam sobie "for her", obledny zapach  :dreaming: :dreaming:. I kupilam tez krem do ciala Origins (imbir i cytryny), tez obledny.

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

iksa_nl

jeju, zamiast obledny przeczytalam oblesny   :headbang:
kremu jestem ciekawa :)

mayagaramond

Cytat: iksa_nl w 07 Paź 2011, 11:00:16
jeju, zamiast obledny przeczytalam oblesny   :headbang:
kremu jestem ciekawa :)

lol lol

Uwielbiam kosmetyki do ciala Origins, nie zawieraja parabenow i innych swinstw, ale sa drogie, wiec kupuje od wielkiego dzwonu.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

ziuta

Ja po kilkuletniej przerwie wróciłam do Lacoste pour femme i dobrze mi... Kocham ten zapach.

damka

malutenka

A ja miesiąc temu zdradziłam kenzo jungle dla Miss Dior.

fasolka1980

Cytat: mayagaramond w 07 Paź 2011, 10:32:07
Przywiozlam sobie "for her", obledny zapach  :dreaming: :dreaming:. I kupilam tez krem do ciala Origins (imbir i cytryny), tez obledny.

juz mi się kończy :( ciężki, ale dobry na zimę

mayagaramond

Cytat: fasolka1980 w 07 Paź 2011, 22:15:03ciężki, ale dobry na zimę
ja moge "nosic" go tez latem... Chociaz latem mialam tylko probke, wiec na krotko starczyla. Jest ciezki, ale nie slodki i mnie nie mdli ;)

Ostatnio cos wyprobowalam i zemdlilo mnie... Tylko nie pamietam co to byl za zapach...

Chermelle

musze znalezc cos letniego, czarujacego

ale jak pomysle o milionie zapachow, to pewnie znow nic nie wybiore  :zly:

damka

ja zawsze mam kłopot z nowym zapachem, rzadko cokolowiek do mnie trafia.
mam teraz trusardi - donna

Chermelle

no wlasnie jak juz nawet cos mi sie podoba przy wachaniu z paska

to na mnie ... tragedia

goga

W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

Kasia

ja tylko zimą wybieram zapachy, latem nic mi się nie podoba, nawet lekkie zapachy wydaja mi się za ciężkie

wrobelek0403

mnie sie ostatnio niesamowicie spodobało Issey Miyake :dreaming: tylko ta cena :/

za to kupiłam DKNY Pure :) super zapach na lato :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

tiliam

ja w ogóle nie lubię letnich i lekkich zapachów
ja tam lubię ciężkie śmierdziuchy :)

Kasia

Mi sie ostatnio Flora Gucciego spodobała ale wzięłam wprobke eut i dupa, nietrwale :(

iksa_nl

poradzicie mi pls co kupic dla Pana, blizej 50, czesto sie kapie i oliwkuje ;)
myslalam wlasnie o czyms do smarowania, ale wczesniej nic takiego meskiego nie kupowalam wiec nie wiem co warto...

iksa_nl

a body shop sie nada? chociaz pewnie cenowo za slaby na luksus...

iksa_nl

najblizszy w gdansku lub poznaniu...ehhh...
nie kupie przez net bo chcialam powachac.

ale dzieki za sugestie! :)