Perfumy i inne fajne odrobiny luksusu na co dzień :)

Zaczęty przez claridad, 15 Lut 2010, 12:20:45

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

szelma

Cytat: mayagaramond w 25 Paź 2010, 12:43:12u was dziala truskawa??

Działa w sensie, że mogę wejść na ogólną wersję. Ale krajowej nie ma i do BE nie wysyłają.

mayagaramond

Cytat: szelma w 25 Paź 2010, 12:44:28Działa w sensie, że mogę wejść na ogólną wersję. Ale krajowej nie ma i do BE nie wysyłają.

to masz lepiej niz ja, mozesz chociaz popatrzec ;D
U nas sie nawet strona nie wyswietla.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

Kasia

moja nowa miłość perfumowa
Viktor&Rolf FloverBomb
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

effik

kurka, kupiłabym coś nowego, ulubione perfumy mi się kończą. ale co? ;D

effik

no na teraz to bym coś takiego orientalnego, kwiatowego, może z jakąś pomarańczą ewentualnie?
miałam Crystal Noir Versace, kocham, może coś w tym kierunku hmmm...
sprawdzałam zapachy takie bardziej "buduarowe" i są piękne, ale trochę za słodkie.
a Mademoiselle też chętnie, ale podobnie jak ty na wiosnę :)

effik

fasolka1980

tez bym sobie cos kupiła, ale na mnie, kurde, tylko Chanel "dobrze lezy" :D

claridad

Effik ja miałam Play Givenchy (miał ten zapach jak ja jeszcze w LO byłam i wtedy go miałam) i bardzo dobrze wspominam. Ale tak bardziej na lato niż na zimę on jest jak dla mnie :hmm: tak czy siak byłam zadowolona.
Ja mam ostatnio kryzys perfumowy i choruję na wodę Clarinsa
http://int.clarins.com/rebalancing-fragrance/C020502001/
jakoś mi pasuje, pachnie delikatnie i daje taką mgiełkę, która kojarzy mi się ze świeżym praniem :)  I bym chciała se kupić ale pewnie znowu nic z tego  :crying:

effik

zważywszy na moje lutowe wydatki też będzie kicha. no i wczoraj ulubione dżinsy przetarły mi się na dupie :rotfl:

claridad

effik
no ja właśnie wczoraj dzinsów szukałam i poszłam do Mango na przeceny i znalazłam boskie, wzięłam se rozmiar 40 bo ja wole jak dzinsy są takie luźniejsze i .... zatrzymały mi się na biodrach! :D Już miałam zawyć z rozpaczy ale pani w sklepie powiedziała, że tak, że akurat ten model był taki, że przyszedł kryzysowo mały i od razu wszystkie 44 im się wyprzedały :D
Ufffffff :D

suegro

"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

effik

zosia2007

Cytat: golinda w 15 Kwi 2011, 12:17:07
kupiłam sobie Chanel Mademoiselle - ale mi wiosennie :dreaming:
bardzo podoba mi si eten zapach ale na kims, na mnie mi smierdza :D

zwierzatko_mojej_mamy

a to ja mialam mademoiselle jako zimowke ;) ale to ciekawe jak ludzie inaczej wachaja ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

zwierzatko_mojej_mamy

angel tez mialam jako zimowy, ale wlasnie mademoiselle czuje jako ciezkawy jeszcze ;) letnie to kenzo summer mam i teraz super bardzo letni to od meza masaki masaki flou czy jakos tak - do tego musialam sie przekonac, bo nie tyle kwiatowy, co cytrusowy na poczatku, ale juz mi pasuje ;) a myslalam, ze nie bedzie to prezent stulecia ;) ale fajnie ozywia mi mozg ;D

www.annawilk.pl

martullek

dla mnie też Mademoiselle jest zdecydowanie na zimę

zwierzatko_mojej_mamy

no wlasnie jak sprzatalam lazienke to jeszcze dla pewnosci wachnelam, czy aby sie nie myle i tak - zimowka :D normalnie jak opony lol lol

www.annawilk.pl

Lwica

Ja znalazłam w końcu swoją nutkę zapachową.... wiem, że to nie z waszej pólki perfumowo - cenowej ale to jest na moją kieszeń. Z Avonu nowe Perceive Dew
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

cherry

Cytat: golinda w 15 Kwi 2011, 16:27:04Dolce&Gabbana Light Blue
to moj zapach :-) , teraz robie sobie przerwe ale na lato pewnie znow
do niego wroce, choc podoba mi sie tez acqua di gioia armaniego
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. (Samuel Beckett)

fasolka1980

Dorotka - Perceive ma moja kumpela i pięknie pachnie!

mi się ostatnio spodobal Innocent T. Mugglera

Lwica

Cytat: fasolka1980 w 16 Kwi 2011, 14:56:16
Dorotka - Perceive ma moja kumpela i pięknie pachnie!

To nowe zielone?? mhhh zapach frezji kocham
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

mobka

A ja kupilam ultrared paco rabanne, bo byly w promocji w Superpharm. Za 80ml EDP zaplacilam 139,99zl.

mayagaramond

Zakochalam sie w perfumach Narciso Rodriguez for her musc collection.

Ale sa cholernie drogie...Nie ma 30, jest tylko 50 i kosztuje prawie 80€...