Perfumy i inne fajne odrobiny luksusu na co dzień :)

Zaczęty przez claridad, 15 Lut 2010, 12:20:45

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

effik

no właśnie też przejrzałam i może spróbuję :)

Helena

claridad dzięki za linka :) na razie zakupiłam na allegro, promesse ma delikatny zapach nie słodki nie duszący, nie znam sie zbytnio na zapachach ale ten uzywam od 5 lat prawie i pomimo że mam na półce jeszcze 2-3 inne zapachy to ten jest dla mnie taki ponadczasowy. I co najważniejsze wszyscy moi koledzy twierdzą że pachnę bosko
:jupi:
:beer:

Dodany tekst: sob, 18 wrz 2010, 11:22:59

emcia noa jest zbyt intensywne i słodkie takie duszące jak dla mnie wręcz

claridad

Helena dla mnie takim hitem jest Euphoria Blossom, chociaż większość osób, które znam woli Euphorię. Czasami robię sobie przerwy i wybieram coś innego ale zawsze do tego zapachu wracam :)
Lubiłam jeszcze 212 Herrery ale już dawno nie miałam więc trudno powiedzieć czy nadal by mi się podobał :D

Helena

claridad muszę powąchać tę Euforie Blossom, fajny jest tez nowt zapach cacharell amor amor delight taki świeży ale naprawdę fajny zapach robi się dopiero po pół godziny od psiknięcia na skóre

claridad

Helena

o to muszę sprawdzić! Normalnie Amor Amor jakoś mi nie podeszło. Ten Twój zapach mnie zaciekawił! Ciekawa też jestem tej nówki Euphorii ze storczykiem, ale byłam ostatnio w Sephorze i nie mieli.
Mój T. ma Chanella Allure Homme i też świetnie pachnie ale po ok. godzinie. Na początku jest strasznie duszący i taki nachalny. Jak T. psiknął się pierwszego dnia i poszedł do pracy to zrobiłam  :headbang: i mówię do samej siebie: jak ja wytrzymam ten zapach?! Wrócił do domu wieczorem a ja się pytam czym tak ślicznie pachnie?! I nie mogłam uwierzyć, że to Allure :D

Helena

claridad

ja tam mam z noa perle lubie ten zapach w zimie, ale dopiero po jakiejś godzinie jak wsiąknie w skórę i jakoś tak cieplutko się robi przyjemnie :)

claridad

hehe, dzisiaj wąchałam Rose The One Dolce&Gabany :D Oj, muszę je mieć! Śliczne. Lekko słodkawe z nutką cierpkości :)

wrobelek0403

ja musze sobie kupic cos na zime. obwąchałam chyba wszystko co było w superpharmie i nic mnie nie zachwyciło.

juz sama nie wiem, co kupic :thumbdown:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

aniak1211

Cytat: Helena w 19 Wrz 2010, 13:54:02ja tam mam z noa perle lubie ten zapach w zimie, ale dopiero po jakiejś godzinie jak wsiąknie w skórę i jakoś tak cieplutko się robi przyjemnie Smiley

Uwielbiam NOA :)
ale nie na mojej skorze:D

damka

ja bardzo  lubię Glorie Cacharel. Niestety już nie do kupienia... :crying: :crying:

effik

sonja

Ja dostałam teraz Aqua Allegoria Manadarine Basilic i to będzie mój zapach na tę jesień/zimę. Jest z jednej strony świeży, a z drugiej taki cieplutki, świąteczny :)

effik

Cytat: sonja w 20 Wrz 2010, 20:45:57
Ja dostałam teraz Aqua Allegoria Manadarine Basilic i to będzie mój zapach na tę jesień/zimę. Jest z jednej strony świeży, a z drugiej taki cieplutki, świąteczny :)

wąchałam kiedyś, piękny :) w ogóle lubię kilka zapachów z tej serii, ale w perfumeriach są zazwyczaj mocno przetrzebione

effik

a, słuchajcie, wąchałyście to? ja jeszcze nie miałam czasu się przejść do perfumerii, a mnie intryguje

http://www.sophisti.pl/artykuly/zapachy/guerlain-idylle-najnowsze-perfumy-dla-kobiet.html

cherry

Helena niemiecki douglas ma cacharel promesse, ale nie wiem czy wysylaja http://www.douglas.de/douglas/productbrand_2001003602.html
golindowych nie znalazlam
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. (Samuel Beckett)

Helena

cherry w Polsce w internetowych perfumeriach też jeszcze można kupić ale dzięki za cynk :)
:beer:

suegro

"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

effik

byłam w Superpharmie wczoraj, zdecydowanie lepszy był wybór męskich niż damskich. D. kupił sobie Escadę. ja natomiast powąchałam przypadkowo to cuś i chodzi mi po głowie...

http://pl.strawberrynet.com/perfume/jean-paul-gaultier/fragile-eau-de-toilette-spray/28812/?src_affiliate=4489

claridad

effik

z opisu bardzo fajny! zwłaszcza ta malina w składzie mnie urzekła :) A po wiela był? :D

magdarynka

claridad

claridad

effik

nie, one w wersji cenowej oryginalnej są jeszcze droższe :D

claridad

Cytat: effik w 23 Wrz 2010, 13:39:48
nie, one w wersji cenowej oryginalnej są jeszcze droższe :D

no ale tak czy siak gooopi bo mogłyby być jeszcze tańsze, co nie :D