Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Justynna

Cytat: mobka w 12 Lut 2013, 21:57:40a dla Kuby dokupiłam żółte spodnie, do posiadanych już zielonych i szarych. 30zł za spodnie to dobra cena Cheesy Bo te dla maluchów po 29,90 były, a na Kubę miałam zniżkę z newslettera Cheesy
Też kupiłam te spodnie M. Znalazłam na Allegro, nowe z metką za 28 zł + 5 zł za przesyłkę. :)

Dodany tekst: 12 Lut 2013, 23:32:02

Cytat: mobka w 12 Lut 2013, 21:57:40i jeszcze taką normalną wiosenna, w paski, której na stronie nie ma Grin
Czapkę też kupiłam, ale to wcześniej i w sklepie :D
O taką: http://allegro.pl/hm-czapka-nowa-92-104-i3012097310.html

mobka

Taaaa, w samym bodziaku, bo mamy tropikalne lata. Jak cały lipiec leje ;)
Kuba w pajacach pierwsze 2 tygodnie spędził, później miał spodnie z hm, takie a'la dresiki, legginsy, kalesony. Nie mam jak wkleic teraz.
A w 3 miesiącu to już dresy z kapphala.
Aja, no właśnie miękkość tych spodni mi sie podoba. Zamówiłam newslettery na wszystkie maile i 3 pary że zniżka kupiłam.
A te dla maluchów są w ogóle cieniutkie.

A podkoszulki sprawdzę. Dzięki!

Dodany tekst: 13 Lut 2013, 07:05:55

Justynnna, czapkę chyba mam te sama.

ziuta

Cytat: aja w 12 Lut 2013, 23:11:08Mobka i ja tez kupilam te spodnie
Zolte i czerwone
też je kupiłam, zielone, czerwone i szare :D jeszcze poluję na żółte

Kasia

a te krótkie to tylko dla maluchów?
dla starszych nie ma? bo chetnie bym kupiła :D

mobka

Cytat: Kasia w 13 Lut 2013, 10:29:08
a te krótkie to tylko dla maluchów?
dla starszych nie ma? bo chetnie bym kupiła :D

One nie sa krotkie. One sa normalnej dlugosci i tylko dla maluchow.

Kasia

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lol
ok, głupia jestem lol

Justynna

Cytat: ziuta w 13 Lut 2013, 09:10:16też je kupiłam, zielone, czerwone i szare Cheesy jeszcze poluję na żółte
kupię chyba jeszcze czerwone

zuzia

marcheewka

Hmm, a te żółte spodnie to jakaś moda jest??
Bo to strasznie niepraktyczne, jedna wizyta na placu zabaw i pralka!

Mam dla Oli chabrowe dzinsy, zastanawiam sie jeszcze nad zielonymi...
tylko to dziewczynka i ona w spodniach za dużo nie chodzi

mignon

Cytat: justynaaaa2 w 12 Lut 2013, 23:20:55
to taki 4 miesięczniak już w takich spodniach pomyka  :knuje: ja myślałam, że to taki maluch co nadal w body i pajacu leży :D

justyna, mój nie pomykał, raczej dresowe bądź legginsy - coś w ten deseń http://www.kappahl.pl/article/legginsy_537282

te mobkowe piękne, może teraz dla Wojtka kupię?  :hmm: tylko u nas taki syf w tym H&M, że nic nigdy nie mogę znaleźć

kasiad

Cytat: mobka w 13 Lut 2013, 07:04:17
Taaaa, w samym bodziaku, bo mamy tropikalne lata. Jak cały lipiec leje ;)

Lipiec i sierpień 2009 r. był bardzo słoneczny, Olek leżał wózku w samym bodziaku.
No chyba, że nie pamiętam w co ubierałam własne Dziecko  ;)

cumberland

Cytat: marcheewka w 13 Lut 2013, 16:09:13Hmm, a te żółte spodnie to jakaś moda jest??
Bo to strasznie niepraktyczne, jedna wizyta na placu zabaw i pralka!

o matulu co to za pytanie, jakby ktoś tam myślał przy lansowaniu strefowych dzieciaków czy coś jest praktyczne czy nie :D
jest żółty lans i gitara, ja jestem za, zajebiste te spodnie, więc wiesz feeling...;)

mobka

Kasiad, ale ja sie zgadzam,z e bedzie lato, spodnie sa cieniutkie, mozna je podwinac, jak bedzie 20-23st. spokojnie beda na tylku. Upaly sie zdarzaja, tak samo jak i dni z temperatura ponizej 20st. Ot, klimat umiarkowany.

Co do zoltego - to mam Kubie kupic same granatowe jeansy? Czarne? Zeby sie wygrzal w tym? Zarowno szare, zolte i zielone sa jasne. Jedno wyjscie i pewnie beda brudne. Jeansy pewnie tez. Lubie kolory. W zeszlym sezonie mialam dla niego czerwone, bezowe i niebieskie. I jedne granatowe. Jakiejs tragedii nie bylo. Poza tym dziewczynka moze miec kolorowa spodniczke,a chlopiec nie moze miec kolorowych spodni, bo sie wybrudzi? Do tych spodniczek tez tylko czarne legginsy/rajstopy? Nie wierze. Albo nie rozumiem ;D

A spodnie sa odlotowe, bo sa kolorowe, cienkie, miekkie i tanie. O.
Feeling trzeba polac :D

feeling.good

cumberland, spoko :)

Ja dziś zrobiłam kolejne podejście po szare, ale znów rozmiaru nie było. A jakoś mi nie po drodze do innego hm

abkasia

Ja sie przygladalam tym zoltym.. Fajne sa.. Ale na moim brudasie.. On nawet czysty z klatki wyjsc nie zdazy...

justynaaaa2

ja się zgadzam, że świetne są te spodnie :) sama też mam żółte i też po 2 użyciach były uwalone :D ale w tym sezonie letnim obawiam się, że mogę się w nie nie zmieścić ;)

marcheewka

mobka luz, ja nie mówię, że nie moze.
Tylko pytam, czy to jakaś moda, bo ja sie nie znam ;)
dużo ostatnio widzę kolorowych spodni

zuzia

Cytat: abkasia w 13 Lut 2013, 22:12:39
Ja sie przygladalam tym zoltym.. Fajne sa.. Ale na moim brudasie.. On nawet czysty z klatki wyjsc nie zdazy...
a one sa dla wiekszych dzieci?

mobka

Zuzia, no te co Kubie kupilam sa do 122 cm bodajze.

iksa_nl

chyba jestem nudna haha
trzymalam w reku juz te czerwone i zielone, stalalm przy kasie i jednak kupilam, ale tylko te niebieskie ;)

pomysle jeszcze nad jedna para.

zuzia

Cytat: mobka w 14 Lut 2013, 09:57:45
Zuzia, no te co Kubie kupilam sa do 122 cm bodajze.
dzięki!
może i na żółte sie skuszę :)

justynna
:beer:

nionczka

Byłam w hm i stwierdziłam, ze w tym sklepie nawet chłopca można przyzwoicie ubrać. Coraz lepsza oferta
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

konwalia

Ja lubię koszulki z hm, kupuje rozmiar 170 :D