Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Norka

Cytat: Justynna w 06 Mar 2013, 09:22:52Amy Blanca
Dzięki! :D
Z Amy podoba mi się biały Misiu Pysiu, z Blanki świetne są te małe sówki, ceny też zadowalające :)
Mnie się ogromnie podobają pościele z tej strony: http://www.colorstories.pl/ColorStories/
ale za dorosły komplet Andropolu zapłacę mniej niż za samą poszewkę tam :(

marcheewka

Cytat: Norka w 06 Mar 2013, 10:17:32
Dzięki! :D
Z Amy podoba mi się biały Misiu Pysiu, z Blanki świetne są te małe sówki, ceny też zadowalające :)
Mnie się ogromnie podobają pościele z tej strony: http://www.colorstories.pl/ColorStories/
ale za dorosły komplet Andropolu zapłacę mniej niż za samą poszewkę tam :(

mialam dla Oli pościel z Amy, całkiem przyzwoita, choć ta cenaaaa!

natomiast prześcieradlo frotte z amy to nieporozumienie, skulkowało sie już po kilku położeniach niemowlaka do łóżeczka

ziuta

Cytat: Norka w 06 Mar 2013, 08:50:33No wygodnie było z tą dostawą do domu
Norka, jak złożysz zamówienie u ziuty, to możesz mieć lindex z dostawą do domu ;D wstyd przyznać, ale w scc jestem nieprzyzwoicie często, więc jakby co to dla mnie żaden problem, serio

Norka

Cytat: ziuta w 06 Mar 2013, 10:26:56Norka, jak złożysz zamówienie u ziuty, to możesz mieć lindex z dostawą do domu  wstyd przyznać, ale w scc jestem nieprzyzwoicie często, więc jakby co to dla mnie żaden problem, serio
Ziuta iluvu Bardzo mnie wzruszyłaś tą propozycją (wiem, wiem, hormony ;) ). Jeśli pozwolisz to zrobię jednorazową listę i cię wykorzystam, gdy już płeć się ujawni. Możesz liczyć w Krk na królewskie przyjęcie :daisy: :daisy: :daisy:

ddu

olafasola, to ja chcę! zaraz piszę priva

a ja weszłam dziś do lumpeksu, wydałam 100, ale mam dla siebie kieckę i bluzkę, z 5 ślicznych bluzek dla heleny, krótkie spodenki i dwa bezrękawniki

a sukienki dla małych dziewczynek były takie sliczne (głównie next), żeby gdybym nie miała już pustego portfela, to chyba bym kupiła na zapas :D
a jeszcze mi pani powiedziała, że ma jeszcze 6 worów, więc mam zaglądać

ziuta

Cytat: Norka w 06 Mar 2013, 10:47:43
Ziuta iluvu Bardzo mnie wzruszyłaś tą propozycją (wiem, wiem, hormony ;) ). Jeśli pozwolisz to zrobię jednorazową listę i cię wykorzystam, gdy już płeć się ujawni. Możesz liczyć w Krk na królewskie przyjęcie :daisy: :daisy: :daisy:
Norka, nie ma sprawy, naprawdę żaden problem ;D zresztą, w dowolnej chwili mogę Ci przecież wysłać rzeczy pocztą, więc się nie ograniczaj kobieto ;)

Norka

Cytat: ziuta w 06 Mar 2013, 12:42:15
Norka, nie ma sprawy, naprawdę żaden problem ;D zresztą, w dowolnej chwili mogę Ci przecież wysłać rzeczy pocztą, więc się nie ograniczaj kobieto ;)
Ziuta, czy ty istniejesz naprawdę? :D :bighug:

Norka

Cytat: Justynna w 06 Mar 2013, 13:19:29Ale cudne rzeczy! Nie tylko pościel.
Mnie bardzo rozczulają te obrazki... Mają klimat retro, ale jednocześnie to nie siermiężny elementarz Falskiego ;) Może mi się gdzieś uda upchnąć w sypialni :knuje:

ishka82

golinda, ja kupowałam w tesco :) w sumie wszędzie, gdzie są parasole mogą być i dziecięce i wszędzie, gdzie są artykuły dla dzieci mogą być też małe parasole ;)

didi_loczek

golinda w sumie śliczna jest ta, którą pokazałaś w linku. Ale pewnie nie możesz tak długo czekać na wysyłkę?

golinda

Cytat: didi_loczek w 06 Mar 2013, 14:11:48Ale pewnie nie możesz tak długo czekać na wysyłkę?

czekać mogę, ale jak mam się przejść przy okazji do sklepu i nie płacić 10-14zł za wysyłkę to wolę sklep stacj. :)

iksa_nl

parasolki - w smyku za 25 pln, ale wiekszosc rozowa...czerwone byly z autami.

nionczka

Cytat: golinda w 06 Mar 2013, 14:02:16
gdzie kupię stacjonarnie parasolkę dla dziecka?
potrzebna jest na występ w przedszkolu
oczywiście najlepiej czerwona
taka byłaby fajna:

http://male-marzenia.pl/pl_PL/p/Parasolka-dla-Dzieci-Czerwona/395?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2013-03&utm_content=395#nclid=816d882b3a5482560a79da23ac7210ef

ja kupiłam piękną w tigerze, ale nie pamiętam czy czerwone mieli
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kasia

u nas juz lato :D

mobka

Kasia

smyk krucza
skorzystałam z dodatkowego -20% od cen wyprzedazowych
akurat na marzec na działkę :)

jeszczxe jakiś fajnych butów do taplania w wodzie szukam

mignon

Kasia, świetne, aż się mój M. zainteresował :D

Norka

Dziewczyny, a jakie macie doświadczenia z endo i ententino? Ładne kolory, ale czy trwałe?

mignon

Angie, bardzo ładne :)

Norka, moje doświadczenie z endo jest niewielkie, na lato dla Wojtka miałam jednego bodziaka, krótkie spodenki i t-shirt, wszystko dobre gatunkowo, kolory się nie sprały, ale nie oszukujmy się, założyłam mu to kilka razy, a teraz leży złożone w siatce i czeka na lepsze czasy ;D