Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ddu

justynaaaa2

Cytat: golinda w 26 Sty 2013, 15:32:34
zerkam na rzeczy dla maluchów i starszej siostry ;) na Next, wrzuciłam do koszyka to, co mi się podobało (i wg mnie niezbędne) i wyszło ok. 1800zł
po czym poszłam sprzątać nieużywane ciuszki Ninki - mam tego z 6 wielkich worów!!! :crazy:
zakaz kupowania! kupię małym kilka nowych do szpitala i jakieś małe letnie (bo N. dziecko zimowe) i koniec!
:D
ja bym pół tego nexta wykupiła :D teraz w londynie jak byliśmy to poszliśmy, rany jakie to wszystko piękne  :dreaming: a dziewczęce to już w ogóle i widać różnicę w jakości w porównaniu z innymi firmami
kupiliśmy tylko 2 trójpaki pajacy, szkoda że już wyprzedaży nie było :( choć dla portfela może i dobrze

aniak1211

Cytat: justynaaaa2 w 26 Sty 2013, 16:16:42szkoda że już wyprzedaży nie było
Drugi dzien swiat o godz. 6 rano otwieraja sklep,
kolejki ustawiaja sie juz duuuzo wczesniej:D
Jak bylam przed 8 to nic nie kupilam:D
Takze swieta w Londynie musialabys spedzic;)

justynaaaa2

aniak1211 no właśnie pisałaś mi o tym i faktycznie nic już nie było na przecenie, więc musieliśmy kupić w normalnej cenie, nie dało się wyjść bez niczego ;)
ale kurde we wszystkich innych sklepach były jeszcze wyprzedaże, tylko tam nie  :zly: w mothercare też coś nabyliśmy, ale już nie było takiej radochy bo w sumie u nas można to samo kupić, choć u was mniej przebrane było :)

konwalia

jakie miałyście kurtki z zary? sis kupiła Dagi dwie i jedną mam wybrać,a drugą oddać
jedna jest puchowa i boję się, że będzie się pierzyć
druga z kapturem, bardziej błyszcząca
nie ma juz na stronie, ale może ktoś kojarzy, czy warto je brać na za rok?

feeling.good

konwalia, Staś ma puchową i nic się nie pierzy. Jestem z niej bardzo zadowolona.

abkasia

moja puchowa pierzy sie strasznie.. wygladam jak wyskubana kura... zobacz jaka ma podszewke, jesli wyglada ok, to bierz ta z pior!

aniak1211

Cytat: justynaaaa2 w 26 Sty 2013, 21:29:42nie dało się wyjść bez niczego wink
:D
zawsze mozesz poszukac na allegro,
choc tam czesto uzywane ida drozej niz u nas nowki :crazy:
W tym roku nic nie kupilam malej na wyprzedazach :(
Nie mialam czasu na zakupy.

feeling.good

Ja właśnie zamówiłam Bysi w prezencie od prababci :)

Kasia

Konwalia, moja puchowa sie pierzy, Michała puchowa nic a nic. Obie są świetne.

golinda

feeling, te w kropki też mam zapisane jako "konieczne" dla N. ;)

zuzia

ja M. (i nie tylko :D) kupiłam wczorar rajstopy w calzedonii.
on je tak zajeżdża, że głowa mała!

feeling.good

abkasia

Skad sa te spodenki feeling? Sliczne :)

feeling.good

abkasia

martullek

ja wczoraj kupiłam jeszcze trochę rzeczy dla Wojtka w zarze (kilka koszulek, turkusowe spodnie). w sklepie jest jeszcze spory wybór przecenionych rzeczy, bo w necie to już bida

zosia2007

Ją młodego odkupiłam na cały następny rok. W sumie siebie i R też :D

ddu

Cytat: zosia2007 w 27 Sty 2013, 18:12:45
Ją młodego odkupiłam na cały następny rok. W sumie siebie i R też :D

ale fajnie :D
pokazuj!
zwłaszcza dla siebie
choć może w innym wątku ;)

zosia2007

Ddu  dopiero jak wrócę mogę obfocic. Teraz nie mam jak ;)

ddu

mobka

A mnie jakos z chlopiecego nexta nic nie urzeklo. Z maluszkowego tez. Pajace mialy fajniejsze wzory, jak Kuba byl niemowlakiem :D

zuzia

Cytat: martullek w 27 Sty 2013, 16:18:29
ja wczoraj kupiłam jeszcze trochę rzeczy dla Wojtka w zarze (kilka koszulek, turkusowe spodnie). w sklepie jest jeszcze spory wybór przecenionych rzeczy, bo w necie to już bida
a gdzie byłaś?

didi_loczek

konwalia Wojtek już ma drugą puchówkę z Zary i nic się nie pierzy. Bardzo jestem zadowolona z tych zarowych kurtek.

zuzia

jeszcze muszę się wam pochwalić, że kupiłam M. 4 pary butów w reserved (różne rozmiary) i zapłaciłam 54 zł :D