Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

marcheewka

Cytat: zuzia w 22 Sty 2013, 21:43:10
nie mów tak, ja po prostu rzadko zaglądam do CA, a online jeszcze od nich nie kupowałam - dla chłopców nie mają np. takich spodni :D

ja zagladam, bo lubie ten sklep, dla dziewczynek mają sporo fajnych i nie drogich ciuchów.

jak się zamówi newsletter to jest 10% rabatu
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/newsletter/anmeldung.html

zuzia

Cytat: marcheewka w 22 Sty 2013, 21:43:53ja zagladam, bo lubie ten sklep, dla dziewczynek mają sporo fajnych i nie drogich ciuchów.
zazwyczaj tak jest... dla dziewczynek :(

mobka

Cytat: marcheewka w 22 Sty 2013, 21:43:53dla dziewczynek mają sporo fajnych i nie drogich ciuchów.
Dla chlopcow jest tam bardzo kiepsko :(

foszek

Cytat: zuzia w 22 Sty 2013, 21:32:35
mam te z hm. masakrycznie tracą kolor. M. ma takie niebieskie i już sa białe na kolanach.
o kurcze, przykro mi, bo czerwone nic a nic nie stracily na kolorze i nawet nie farbowaly podczas prania.
Za to pidzamka malej z C&A po jednym praniu wygladala jak scierka do podlogi

feeling.good

Staś ma takie intensywnie niebieskie spodnie z kappahla i nic się nie dzieje z nimi

zuzia

Cytat: foszek w 22 Sty 2013, 22:08:12o kurcze, przykro mi, bo czerwone nic a nic nie stracily na kolorze i nawet nie farbowaly podczas prania.
a tobie czemu przykro?
no warjatka!  bighug
rolę swoją spełniły, nawet wiecej niż raz i luz. kto mógł wiedzieć. zresztą i tak mi się strasznie podobały. zrobię z nich krótkie :D

foszek

zastanawiam czy je moze nie reklamowac, przeciez to tylko 4 miesiace bylo

Kasia

Cytat: aja w 22 Sty 2013, 21:31:22identyczne porty są w h&M

tylko te chłopiece sa na Michała takie sobie :(
98 sa za krótkie
104 szerokie, na dwóch Michałow
Michał ma jedna czerwone

dlatego rozglądam się za węższymi :D

HM jezeli chodzi o spodnie to niestety dla michała odpada, bo on jest ewidentnie miedzy rozmiarami u nich, tzn jakby te 104 były wąskie to by były dobre, bo nawet jak ciutke dłusze to i tak przy waskich to nie ma takiego znaczenie
z kappahla ma lekko przydługie ale własnie takie skinny jeansy i bez problemy moze w nich chodzić bez zadnego podwijania itd bo i z dupki nie zjeżdzają i nogawki po podłodze sie nie plączą ;)

Dodany tekst: 23 Sty 2013, 08:32:04

Cytat: zuzia w 22 Sty 2013, 21:32:35mam te z hm. masakrycznie tracą kolor. M. ma takie niebieskie i już sa białe na kolanach.
:hmm: to niedobrze :(
to ja może te czerwone sprzedam, póki za duze i nienoszone :hmm:

konwalia

Kasia a kappahl? Ja kupiłam fajne wąskie bez naszywek różowe i trawiasta zielen

Kasia

tak z kappahla, ale to rok temu na wyprzedazy kupiłam, chyba za 30zł - spodnie rewelacyjne!

konwalia

Ja kupiłam w tym roku za 30 jak była druga rzecz gratis świetne są i rozmiar 98 fajnie leży

Kasia

Cytat: konwalia w 23 Sty 2013, 08:50:57a kupiłam w tym roku za 30 jak była druga rzecz gratis
a tak to kupiłam krótkie jeansowe spodenki na letniej :D
35zł za jedne, drugie gratis :D
a kosztowały chyba z 70zł jedne :D

Dodany tekst: śro, 23 sty 2013, 08:56:57

a teraz w kappahlu jak byłam to niestety jeansów na przecenie nie było a nie mam czasu regularnie jeżdzić i pilnowac ich promocji :(

mobka

Kasia, ja się w miarę regularnie w kappahlu pojawiam, bo też poluję na kilka rzeczy. Więc jakby mi wpadło w oko coś, to dam znać (w sensie promocji na spodnie).

Kasia

dobra, dzięki
bo jak byłam to na wieszakach wyprzedażowych wisiały starocie, te co zawsze + może dwie trzy rzeczy z naprawdę poprzedniej kolekcji - tez nic ciekawego
cała reszta nieprzeceniona

konwalia

Kasia a nie dostajesz kuponów na 25% i smsów 3za2

Kasia

kupony dostaję ale one na normalną kolekcję są, nie na przeceny
a smsów nie dostaję, nie wiem dlaczego
kartę mam

rubin04

o ja czekam na przeceny na piżamu w Kappallu bo sa tam dwa modele piracko - statkowe i co prawda juz oba P. ma, ale chce dokupić rozmiar większe na zapas, ale w  regularnej cenie mi się nie podobają ;) (50 zł)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
  Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kasia

rubin ja cos czuję że w tym roku większość sklepów tylko część rzeczy przexceni
reszta dalej bedzie wisiała w normalnych cenach :(

zuzia

Cytat: foszek w 22 Sty 2013, 22:15:57
zastanawiam czy je moze nie reklamowac, przeciez to tylko 4 miesiace bylo
nie sadze zeby przyjeli :(

konwalia

Na pewno odrzuca, mi odrzucili garnitur marki, który po czyszczeniu miał podłużne odbarwienia, stwierdzili, ze to wina pralni

foszek

Cytat: zuzia w 23 Sty 2013, 10:35:58
nie sadze zeby przyjeli :(
zuzia, zapytam sie jak nastepnym razem bede w sklepie :D tutaj troche inaczej podchodza do sprawy, mi oddali pieniadze jak w kurtce jeden zatrzask sie urwal.

zuzia

foszek
bighug
tylko to trzeba by było u ciebie bo u nas nie przyjmuja reklamacji za towar kupiony w DE

didi_loczek

Chciałam skorzystać z wyprzedaży, ale bida - nic ciekawego w H&M już nie ma. Udało mi się tylko taniej spodnie kupić.