Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kasia

nie trafisz z tymi rozmiarami, cholera :zly:
zarowa zimowa 2-3 lata (98) z zary jest dobra i nawet rekawy ma dłuzsze niż ta ze smyka, która widziałaś :zly:

ja już się plącze w tych rozmiarach, nawet juz nie pamietam co jaki ma, dobre to zakładam.

zuzia

no nie trafisz.
w dodatku M. przymierzał kurtkę bez bluzy etc.więc na ciuchach będzie jeszcze mniejsza.wrrrrr

iksa_nl

Cytat: Kasia w 10 Sty 2013, 11:42:46nie trafisz z tymi rozmiarami, cholera

to z zary wypadaja wieksze te ciuchy czy mniejsze?

chcialam zamowic Mlodemu na "zaś" (98?) te bluzki co feeling pokazywala dla Stasia, ale nie wiem jaki rozmiar wziac. Teraz nosi 92 z h&m i re i troche rekawy jeszcze za dlugie.

Kasia

Bo właśnie nie wiadomo jak jest z tymi rozmiarami lol

mobka

Cytat: zuzia w 10 Sty 2013, 11:39:48czerwona kurtka z zary, rozmiar 110 wcale nie jest taka duża jak np. zarowe jesienne.
Na M. jest trochę za duża.
Wlasnei mialam pisac, ze przyszly kurtki, 110 jest troche za duza, 104 wyglada na taka jak teraz, ale nie dal sobie przymierzyc, bo go rozlozylo znowu. Czekam az mu sie poprawi, ale na 99% ona pojdzie do zwrotu.
Do tego zamowilam czerwony sweterek na 104 z okraglym dekoltem i nie jestem w stanie nawet na czubek glowy naciagnac. Ja nie wiem jak male glowy musza miec inne dzieci... a taki fajny ;D No coz. Tez do zwrotu.

Dodany tekst: 11 Sty 2013, 13:29:33

Dla mnei Zaraz zawsze byla szczupla dosc... Ale Kuba tez byl spory jako niemowlak. Pozniej nic od neich nei mialam procz jednych spodni, ktore byly szczuple, ale dlugie. Wiec smiem twierdzic z wlasnych obserwacji wynika, ze spodnie raczej w rozmiar albo ciut mniejsze trzeba brac, a gory rozmiar wieksze.
OD HM sa zarowskie ubrania na pewno mneijsze.

iksa_nl

dzieki mobka, czyli jak potrzebuje 98 to kupowac 104... moj mlody jakis szczuply to nie jest. Jeszcze ma brzucha ;)
nawet te z RE mi sie jakies waskie w ramionach wydaja. Z H&M ok, ale za to rekawy troche za dlugie.

mobka

mobka

Ja będę jutro i pewnie mnie kusić będą.

aja

Kasia

nionczka

A my sobie kupiły takie same sweterki. ja wiem, że dla wielu osob matka i córka tak samo ubrane to jakiś koszmar, ale ja do nich nie należę
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

aja

nionczka dla mnie większym koszmrem są bliżnięta ubrane jednakowo non stop
ja rozumiem, raz na jakiś czas ale przez 3 lata miałam sąsiadki bliźniaczki ubrane iidentycznie, dzień w dzięń  :crazy: (tzn. tak dokładnie to w lato bo jednak w zimę mniej je widywałam)

nionczka

Cytat: aja w 13 Sty 2013, 20:06:58
nionczka dla mnie większym koszmrem są bliżnięta ubrane jednakowo non stop
ja rozumiem, raz na jakiś czas ale przez 3 lata miałam sąsiadki bliźniaczki ubrane iidentycznie, dzień w dzięń  :crazy: (tzn. tak dokładnie to w lato bo jednak w zimę mniej je widywałam)

my chodziłyśmy tak samo ubrane przez wiele lat, dla mnie to normalne. Ale do czasu...

feeling.good

nionczka

Cytat: feeling.good w 13 Sty 2013, 21:42:00
nionczka, pokaż sweterek :)
http://www.hm.com/be/product/06582?article=06582-A

kolejny taki sam do naszych szaf. Nie wiem ile juz bluzek i swetrow mamy w tym stylu...

feeling.good

świetne są te sweterki. Fajnie musicie wyglądać. Jak Byśka podrośnie to tez nam kupię coś identycznego :D

aja

Cytat: nionczka w 13 Sty 2013, 21:02:55my chodziłyśmy tak samo ubrane przez wiele lat, dla
ja rozumiem,bo tak robi ponad 80% rodzicow

rubin04

abkasia