Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

jestynka

Cytat: yoy w 02 Sie 2012, 19:02:36albo ma spodnie i skarpety i kombinezon

nie zwijały mu ise pod kombinezonem, Filipowi podchodziły doo góry i sie wkurzył,a mnie przy tym przy okazji
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

yoy

Cytat: jestynka w 02 Sie 2012, 19:04:38nie zwijały mu ise pod kombinezonem, Filipowi podchodziły doo góry i sie wkurzył,a mnie przy tym przy okazji
a wiesz, ze nie? ale mielismy jakis taki szeroki kombinezon. zobaczymy co bedzie w tym roku.zimą Franek nosi tez takie panty:

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

yoy

rajty, rajty :D :D ale getry, czyli panty lol

zwierzatko_mojej_mamy

www.annawilk.pl

nionczka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 02 Sie 2012, 17:04:28Cytat: nionczka  Dzisiaj o 05:03:06
ja bym chłopcu założyła rajstopy, ale pod spodnie na zimno, na minus 20, minus 30. Szeczgólnie jeśli jeździ na wózku i spodnie się podciągają
to ja wole spiworek na nogi na wozku zamontowany i spodnie do tego
« Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 04:05:10 wysłane przez zwierzatko_mojej_mamy »   Zgłoś do moderatora     Zapisane

moja w zeszła zimę była już za duża na spiwór. nie miesciła się, poza tym duża częśc i tak była poza wózkiem

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: nionczka w 02 Sie 2012, 21:19:43
moja w zeszła zimę była już za duża na spiwór. nie miesciła się, poza tym duża częśc i tak była poza wózkiem

no zobaczymy, jak to bedzie tej zimy, ale nie przewiduje rajtek tak czy inaczej ;D

www.annawilk.pl

konwalia

foszek u nas te płaszczyki po 79,90 ale nędza-jeden 6-9mcy a drugi 3-4lata

foszek

Cytat: konwalia w 03 Sie 2012, 21:34:29
foszek u nas te płaszczyki po 79,90 ale nędza-jeden 6-9mcy a drugi 3-4lata
tutaj znowu byly tylko od 2 lat w gore, ale tak mi sie spodobal ze sie musialam go miec :) A cena widze ze podobna 19,90 €

konwalia

help
jaki rozmiar zarowych kiecek noszą wasze dziewczyny? ja dziś przy kasie odłozyłam 3, bo babka mówi, za rok nie wejdzie, to 2-3 wypada mniejsze/wezsze niz 24-36
i nie wiem, 3-4 wydaje mi się odległe jak lata świetlne

marcheewka

Cytat: konwalia w 04 Sie 2012, 22:45:38
help
jaki rozmiar zarowych kiecek noszą wasze dziewczyny? ja dziś przy kasie odłozyłam 3, bo babka mówi, za rok nie wejdzie, to 2-3 wypada mniejsze/wezsze niz 24-36
i nie wiem, 3-4 wydaje mi się odległe jak lata świetlne

moja Ola jest duża i w zeszłym roku kupowalam na 2 lata(12-24), w tym roku wszystko za małe!! Za ciasne w plecach, pod pachami. Brałabym większe.

Wczoraj kupilam Oli krótkie spodenki na 110!! to chyba 5-6 lat, a dobre. Mają w pasie gumkę do regulacji, a na pupie ma pampersa, wiec na szerokość też dobre ;). Jak pozbędzie sie pieluchy za rok czy dwa to też beda dobre, chyba, ze się zniszczą.
Kupiłam też tunikę na 4-5 lat, teraz jest sukienką przed kolano ;)
Letnie ciuchy za bardzo sie nie róznią, bo na szerokość są takie same, tylko w zasadzie dluższe.

A i w końcu udalo mi sie kupic fajny plaszczyk przeciwdeszczowy w C&A za 36 zł!

golinda

Cytat: konwalia w 04 Sie 2012, 23:45:38jaki rozmiar zarowych kiecek noszą wasze dziewczyny?

Ninka na 3-4, a niektóre nawet 4-5
ale ona dość wysoka jest

Angie

Lena z zary głównie 4-5.
I wcale nie jest duże.

ishka82

Dominika nosi od 1,5-2 do 4-5 ;D na nią sporo rzeczy jest za szerokich i dlatego kiecki, spódnice czy krótkie spodenki często nosi mniejsze i wtedy są dobre na szerokość, choć krótkie :)

feeling.good

Uwielbiam Zarę dla dzieci. Staś raczej trafia w ich rozmiarówkę, tylko góry często muszą być większe. Lubię ich spodnie bo są chyba najwęższe. Ostatnio kupiłam mu trochę spodenek na przyszłe lato. Te pierwsze, lniane są przecudne! I jeszcze jedne jeansowe, ale już ich nie ma na stronie

rubin04

Cytat: konwalia w 04 Sie 2012, 23:45:38helpjaki rozmiar zarowych kiecek noszą wasze dziewczyny?
mnie chyba nie pytasz :D
Mila - 6-9 mies głownie, czasami w porywach do 9-12 mies.
Na za rok obstawiam rozmiar 80.

konwalia

marchewka u nas sa jeszcze takie jak 2 resztki z wyprzedazy za 20zł, ja wzięłam 104

marcheewka

Cytat: konwalia w 08 Sie 2012, 11:15:10
marchewka u nas sa jeszcze takie jak 2 resztki z wyprzedazy za 20zł, ja wzięłam 104

resztki? a mnie sie wydawało, że to nowa kolekcja jesienna

Mogłabym zadzwonić i spytać, czy sa, ale nie wiem o co pytać, bo tam nie ma żadnego numeru artykułu.

Udało mi sie dodzwonić, są rozmiary i poprosilam o odłożenie ;)

feeling.good

M. wrócił 2 dni temu z Londynu. Na zakupy miał 1,5 godziny, ale całkiem nieźle mu poszło :)

Justynna

feeling.good, świetne zakupy, bardzo mi się podobają koszulki dla Stasia :)

fasolka1980

foszek

feeling.good ja znowu zakochalam sie w tej pierwszej bluzce :D