Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kasia

Michał ma jedne portki prawie idealne, mam podejrzenia ze są dziewczece ;) ale nie widać :)

abkasia

Cytat: OlaFasola w 28 Gru 2011, 23:44:11
Kupiłam te leginsy dla Mikołaja pod spodnie zamiast rajtek i to jakiś mały rozmiar, chyba 9-12mcy, bo są dość krótkie, a i tak sporo za duże w tyłku.
tez mam leginsy pod spodnie, ale jeszcze ani razu ich nie zalozyl :D

OlaFasola

Cytat: abkasia w 29 Gru 2011, 11:20:40tez mam leginsy pod spodnie, ale jeszcze ani razu ich nie zalozyl Cheesy
Mikołaj też nie, ale ciągle liczę, że zima przyjdzie zanim całkiem z nich wyrośnie :)

abkasia

Cytat: OlaFasola w 29 Gru 2011, 11:23:34
Mikołaj też nie, ale ciągle liczę, że zima przyjdzie zanim całkiem z nich wyrośnie :)
i odkad H nie nosi pampersa, spodnie mu sie gorzej trzymaja nieststy ;D

Kasia

a podnie z nexta, tak zachwalane, to już totalna porazka ;)
michał nosi teraz rozmiar 98 (3 lata) i na długość są ok ale na szerokość to naprawdę chyba ze 3 michały by weszły, dobrze że mają regulację ale i tak nie najfajniej to wyglada ;)

Justynna

Cytat: OlaFasola w 29 Gru 2011, 11:23:34
też liczę na zimę, bo ani grube rajtki, ani spodnie na śnieg, nie wspominając o sankach nie zostały jeszcze użyte ;D

Kasia

spodni na snieg jeszcze nie kupiłam lol mam obawy że się obejdzie lub kupie na biegu jakieś które jeszcze na nast. rok starcza lol

abkasia

Cytat: Kasia w 29 Gru 2011, 11:31:43michał nosi teraz rozmiar 98 (3 lata) i na długość są ok ale na szerokość to naprawdę chyba ze 3 michały by weszły, dobrze że mają regulację ale i tak nie najfajniej to wyglada
walsnei, jak ja nie lubie takich szerokich spodni sciagnietych na maksa w pasie, no nei ukalda to sie...

ziuta

Cytat: Justynna w 29 Gru 2011, 11:33:25też liczę na zimę, bo ani grube rajtki, ani spodnie na śnieg, nie wspominając o sankach nie zostały jeszcze użyte
myśmy użyli wszystkiego tego podczas świąt w górach, ale... stosunek Karola do śniegu był conajmniej sceptyczny lol lol

abkasia

Cytat: Kasia w 29 Gru 2011, 11:37:06
spodni na snieg jeszcze nie kupiłam lol mam obawy że się obejdzie lub kupie na biegu jakieś które jeszcze na nast. rok starcza lol
ja tez nie kupilam, zmierzylam te z zeszlego roku, jak sie wydluzy szelki, to krok ma w kolanach, ale nie kupuje nowych...

Kasia

Cytat: abkasia w 29 Gru 2011, 11:37:24walsnei, jak ja nie lubie takich szerokich spodni sciagnietych na maksa w pasie, no nei ukalda to sie...
no własnie te z nexta takie są wory wielkie :(

abkasia

Cytat: Kasia w 29 Gru 2011, 11:42:17
no własnie te z nexta takie są wory wielkie :(
ile michal wazy?

zdecydowanie powiiny byc tez ciuchy na szerokosc zroznicowane

ziuta

nie wiem czy już tu było, ale w endo wyprzedaż do -70% i wysyłka gratis od 50zł
zamówiłam dla K. we wtorek, ale jeszcze nawet nie wysłali :(

Justynna

Cytat: ziuta w 29 Gru 2011, 11:38:10
myśmy użyli wszystkiego tego podczas świąt w górach, ale... stosunek Karola do śniegu był conajmniej sceptyczny lol lol
Michał widział przez okno jak padał śnieg i wołał: "banie! banie! banie! (czyli bańki mydlane), na żywo jeszcze nie miał okazji :D :D :D

mobka

No ja wczoraj w endo wrzxucilam do koszyka, ale zrezygnowalam. Jakos mi kolory nie odpowiadaja. I w sumie nie mam potrzeby posiadania tylu koszulek... choc wciaz sie waham.

ziuta

Cytat: mobka w 29 Gru 2011, 11:51:40Jakos mi kolory nie odpowiadaja.
oj to fakt, kolory kiepskie
ale ja lubię koszulki z zabawnymi napisami, a nigdzie takich nie widzę, więc wzięłam to endo

Justynna

Cytat: mobka w 29 Gru 2011, 11:51:40
No ja wczoraj w endo wrzxucilam do koszyka, ale zrezygnowalam. Jakos mi kolory nie odpowiadaja. I w sumie nie mam potrzeby posiadania tylu koszulek... choc wciaz sie waham.
bardzo lubię koszulki z Endo, są super gatunkowo, mają świetne nadruki.
Co prawda kolekcja jesień/zima faktycznie nie powala kolorystyką, ale ostania letnia miała cudne zielone, żółte :)

Kasia

Cytat: abkasia w 29 Gru 2011, 11:43:49ile michal wazy?
a nie w3azyłam go ostatnio, nawet nie wiem :hmm: a ostatnich pomiarów nie pamietam

mobka

Cytat: Justynna w 29 Gru 2011, 12:13:34ale ostania letnia miała cudne zielone, żółte
O tak. No i w koncu zamowilam. Cala wiosne powinnam miec z bluzkami i blizami spokoj.

Justynna

Cytat: mobka w 29 Gru 2011, 13:38:56
O tak. No i w koncu zamowilam. Cala wiosne powinnam miec z bluzkami i blizami spokoj.
ja też mam zrobione "zapasy" :D

rubin04

Abkasia, a te co masz ocielpane spodnie H. to jaki rozm?
Nie chcesz nam dziś/jutro sprzedac?
Bo pilnie musze kupić a wydawac w Decatlonie 100 zł na nowe to mi tak średnio,
a z ub. roku za krótkie mocno..

Dodany tekst: 29 Gru 2011, 13:54:55

a.. Ciebie i tak nie ma w domu :(
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

abkasia

rubin, nei bede sprzedawac, bedzie chodzil w tych, jak snieg nas zaszczyci ;)

rubin04

bo my własnie na 5 dni na śnieg jedziemy.

OlaFasola

Cytat: Justynna w 29 Gru 2011, 13:59:35rubin04, w H&M widziałam spodnie na śnieg i już nawet przecenione były Smiley
Tak, ja też widziałam. Ich regularna cena to 79, a wisiały na nich obniżki 50%, więc myślę, że niezła cena, jeśli tylko jeszcze rozmiar znajdziesz.