Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

Kasia

Angie ja cały czas zwlekam z portkami zimowymi ;) tez mi szkoda kasy, tym bardziej ze to spodnie na kilka, max kilkanaście razy ;) bo ja je planuje młodemu zakładać tylko na szaleństwa w śniegu, na spacery, przejażdżki, tak codziennie to rajtki plus jeansy wystarcza :) może do wyprzedaży dotrwamy, może jednak gdzieś upoluje ;) ewentualnie kupię cały kombinezon (dwuczesciowy) w coccodrillo w factory ;) tam ceny są dobre na tyle ze sprzedając kombinezon na allegro w następnym roku odzyskujesz większość kasy ;)

feeling.good

Cytat: rubin04 w 07 Gru 2011, 20:55:15
Feeling, super ciuszki! Wygladają na solidnej jakosci.
Sweterka z Elmo zazdroscimy okrutnie!

sweterek z hm, więc nic straconego :)

proszę: http://www.hm.com/pl/product/95317?article=95317-E :)

Kasia

feeling.good cudne ciuszki!

Dodany tekst: 07 Gru 2011, 21:00:01

rubin04 te z elmo to w pl normalnie są :)

konwalia

Cytat: Angie w 07 Gru 2011, 20:12:49
dzięki  :beer:  przejdę się jutro do tesco :)
jak masz blisko to skocz dzis, bo d dzisiaj jest dzieciece f&f minus 30%(kupiłam rajstopki krem i granat i body białe dł.rek)

twinnie77

feeling, cudne ubranka dla małej :) Gabrysia ma ten trzeci zestaw pajacy i koszulki, potwierdzam świetną jakość :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

elve

twinnie77

mobka

Tez potwierdzam, ze pajace z next swietne sa, ale potwornie drogie. I troche szerokie. Ale sliczne :D

Chcialam dzisiaj kupic rajstopy - w smyku 25zl za pare (takie cieplejsze). Odlozylam. Mam 2 pary z lidla z pocz. jesieni, "gumka" w pasie sie potwornie rozciagnela, ale bedzi emusial w nich chodzic. DO nast. promocji w lidlu ;) (wiem, z eostatnio byly, ale nie mialam jak podjechac).

OlaFasola

mobka, ja dwa dni temu kupilam w lidlu getry takie w granatowe i szare paski za 11pln. Zobacz moze u was tez sa. Wlasnie takie grubsze. Imo duzo fajniejsze niz te grube lidlowe rajtki.

ddu

Cytat: OlaFasola w 07 Gru 2011, 19:18:09Piękny granat w białe i beżowe ptaki i za całe 6pln...

jak mogłaś nie kupić??? no jak???? :(
;)
w przyszłym tygodniu. dam znać. wrocławianki będą wiedziały pierwsze!

mobka

Ola, no właśnie mam mały niedoczas i nie mam kiedy podejść do Lidla. Może mi się w przysżłym tygodniu uda.

nionczka

Ja kupilam te spodnie na śnieg pierwszy raz. Ona nie miala jeszcze czegos takiego, ani kombinezonu. wzielam wieksze i tanie, wiec jak w tym roku nie, to w przyszlym ponosi. Moze.

Kasia

mobka byłam chyba w zeszłym tygodniu w lidlu na górczewskiej i mieli jeszcze rajstopki z zeszłej, starej promocji, z aktualnej tez mieli
na srodku w tych koszach stoja aktualne towary
ale w tych koszach od strony wejscia z magazynu zawsze sa resztki z poprzednich, zobacz moze trafisz :D

ja rajstopy tylko z lidla kupuję, fakt że Michał sporadycznie w nic chodzi wiec 4 pary mu spokojnie wystarczają ;)
kupiłam na przecenie w cubusie 2 pary po 5zł
i w zeszłorocznej promocji w lidlu chyba po 7zł para :D

ishka82

Cytat: nionczka w 07 Gru 2011, 20:06:11
Ja spodnie kupilam w Tesco. za 45 zl chyba przecenione z 70
to tak jak ja :highfive: droższych bym raczej nie kupiła, bo w zeszłym roku nie miałyśmy i potrzebne nie były, kombinezon założyła kilka, może kilkanaście razy, a tak to kurtka plus spodnie i rajtki :) w tym roku te spodnie planuję na śniegowe szaleństwa, sanki, a patrząc za okno mam wątpliwości, czy choć raz się przydadzą ;D z reszta Dominika nie jest typem ciepłolubnym i jak ją za solidnie ubieram, to się buntuje i złości ;)

Dodany tekst: 08 Gru 2011, 09:35:56

feeling.good, śliczne ciuszki :) szczególnie pajace urocze :)

abkasia

feeeling po ile sa spodnei z decatlonu zimowe?

aniak1211

Chcialam kupic Dominice ta sukienke na swieta
http://www.hm.com/gb/product/93790?article=93790-A#article=93790-B
ale wszystkie maja "wade"
sa wyciniete w jednym miejscu,jakby byla powieszona na haku;)
bylam w kilku sklepach i w kazdym jest to samo:(

mary

Cytat: Angie w 07 Gru 2011, 19:27:55Gdzie kupujecie ocieplane spodnie dla dzieci. Takie narciarskie?
Angie, nie wiem czy pytanie nadal aktualne ale teraz w H&M jest taka promocja - kurtki, płaszcze i spodnie ocieplane -50%. My właśnie kupiliśmy dla dzieci siostry, super spodnie za niecałe 50zł. takie - http://www.hm.com/de/product/92288?article=92288-C

talula

Cytat: OlaFasola w 07 Gru 2011, 20:40:47a do mnei było zadzwonić! SmileyNastępnym razem tak zrobię:)

a jak w wiekszym rozmiarze to do mnie ;) hehe adres już masz, ja nr Twojego konta też, czy można lepiej ? ;)

Dodany tekst: 08 Gru 2011, 15:25:43

Feeling, a gdzie pajace kupiłas? śliczne ;)

feeling.good

talula Next :) Dzięki magoo :):):)

Z Polski można tu zamawiać: http://www.halens.pl/

abkasia, te, które pokazałam wg strony kosztują stówę. Nie wiem jak inne

talula

Feeling, a masz już te pajace? Jestem ciekawa jak z ich rozmiarówką np w porównaniu do mothercare czy innych. Ostatnio kupiłam Ali pajace Mothercare 12-18 i są zdecydowanie za duże.

OlaFasola

talula, Miko dalej nosi pajace na 12-18 z mothercsre. Moim zdaniem next  ma duzo mniejsze.

feeling.good

Cytat: talula w 08 Gru 2011, 18:07:37
Feeling, a masz już te pajace? Jestem ciekawa jak z ich rozmiarówką np w porównaniu do mothercare czy innych. Ostatnio kupiłam Ali pajace Mothercare 12-18 i są zdecydowanie za duże.

tak, mam. Kupowałam rozmiar "do 3 miesięcy" , czyli niby odpowiednik naszego 62. Wydają mi się większe. Od tescowych i coolclubowych 56 są duużo większe. Niestety nie mam teraz w domu pajaców w takim rozmiarze np. z mothercare. Mogę przy okazji porównac jak będę u teściów

OlaFasola

feeling.good, śliczne te pajacyki, najbardziej podoba mi się ten pierwszy zestaw.
Spodenki też :) bardzo

sonatina

Z Polski można tu zamawiać: http://www.halens.pl/
stanowczo nie polecam, zakupiłam tam bluzkę - czekałam na przesyłkę 3 tyg a spodni do tej pory nie ma, czekam ok 6 tygogni, masakra!!