Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

rilla

A na allegro? Ja jak nie moe znalezc w lumpkachl to szukam na allegro...

ddu

ja czasem też szukam na allegro...ale częściej na strefie ;)
mam już super ciuchy od dortotki,a  zaraz kupię spodnie od angie

swoją drogą, weszłam dziś do takiego niby marketu dziecięcego, kupowałam większą butelkę, bo 260 helenie nie wystarcza. chciałam wziąć piżamę...jedyna była po 50 zł . to chyba przegięcie?
niestety smyka, h&m, 5-10-15 itp mam dość daleko. na razie się wstrzymuję z zakupem

feeling.good

ddu niestety piżamy dla dzieciaków zaczynają się właśnie od 50 pln. Taniej można na promocji w lidlu trafić... Też byłam w szoku

rilla

Ja mam z early days, sa super i tansze byly.... Ale z Anglii:/ nie wiem po ile sa na allegrp

ddu

ja nie muszę mieć piżamy, mogę jakiegoś pajaca kupić
zajrzę w poniedzialek do pepco, mam pod domem

zuzia

rilla

Ddu sprawdzilam pizamki early days ktore ma p. Cena to 33-36 zl plus przesylka czyli ponizeh 50 zl za 2 szt dla mnie syper pizamki

ddu

zuzia, 86. miałabyś jakąś? :)

rilla, dzięki, sprawdzę  :)

Dodany tekst: 15 Paź 2011, 20:17:52

a, rilla, jeśli masz jakiś link, to daj :P

zuzia

ddu

rilla, znalazłam na allegro, faktycznie ! dziękujęęęęę :beer:

nionczka

Cytat: martullek w 14 Paź 2011, 20:49:08
zuzia, nionczka, w ile dni dostałyście zamówienie z 5-10-15? zamawiałam w środę a status zamówienia jest wciąż "przetwarzane"
3 dni czy jakos tak, w nas byl weekend po drodze. Gdyby nie to, to byloby szybko. I przesylka poczta, wiec wolniej.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

abkasia

widzialyscie gzdies slipki z bobem budowniczym???
chodze od tygodnia i nigdzie nie ma....
a maly nei chce innych na tyleczek zakladac.... ;D

abkasia

Juz kupilam, w c&a
U nas w mothercare nie bylo z bobem  ;)

rubin04

Z bobem były z Lidlu - koszulka + majty. Kupiłam wtedy. Ale na majtkach jets tylko napis Bob.

ja dzis kupilam w Smyku buty zimowe dla P. - 99 zł, wysokie, z futerkiem. ale miałam kupon na 20% zniżki wiec wyszło taniej

Kupiłam też mu czapkę + szalik i 2xrajtuzy dla Milci (56/62) bo te co dla niej miałam na jesień/zime to za duże się okazały (62/68).
W sumie za te wszystkie zakupy wyszło 150 zł :)

konwalia

ishka82

Cytat: nionczka w 13 Paź 2011, 14:42:50
rozowe? te, o ktorych mowilam?
spodnie czarne, kurtka zielona ;) jedno i drugie przecenione ładnie :D kurtki zaczynały sie od trzydziestu kilku złotych, ale w końcu kupiłam taką za 76, bo ładna, cieplutka i zaakceptowana przez D. ;) spodnie czarne, bo różu mam dość, no i te czarne ładniej wyglądały z kurtką :) poza tym chcę jej "uchodzić" jeszcze jedna kurtkę np. w lumpku i nie wiem w jakim kolorze, a czarne, to chyba do wszystkiego będą ok ;)

ziuta

Cytat: abkasia w 15 Paź 2011, 16:47:40
my chyba kupimy zimowe kozaki w smyku... kucze nei bede wydawala 300 zl na buty w ecco na jeden sezon...

Zrobiliśmy w piątek w smyku interes życia ;)
Na nocy zakupów była w smyku promocja 2+1 gratis. Kupiliśmy kombinezon (kurtka + spodnie) i zimowe kozaki za 119,99 zł dostaliśmy gratis. Do teraz się cieszę :)
Kupiłam jeszcze młodemu taką bardziej elegancką kurtkę w H&M i zaoszczędziłam 50 zł, bo przy zakupach powyżej 150zł dawali 50zł na kartę podarunkową ;D

Kasia

Cytat: ziuta w 17 Paź 2011, 00:20:04bo przy zakupach powyżej 150zł dawali 50zł na kartę podarunkową Grin
w wola parku dawali 30zł, to u was lepiej :D

dodatkowo przy zakupie 2 przecenionych rzeczy tańsz gratis

więc kupiłam sobie dwie pary spodni, dostałam kupon 30zł
wiec dobrałam młodemu przecenione krótkie spodenki + przeceniona koszulkę, spodenki były drozesze, za 30zł więc akurat zapłaciłam kuponem :D

za 160zł miałam 4 rzeczy, 2 dla siebie i dwie dla młodego :D

ziuta

Cytat: Kasia w 17 Paź 2011, 09:23:52dodatkowo przy zakupie 2 przecenionych rzeczy tańsz gratis
u nas z kolei tej promocji nie było, bo nie było ani jednej rzeczy przecenionej - h&m nowo otwarty :D

Justynna

szukam pasującego szalika do takiej czapki z H&M.
M. ma ciemnobrązową kurtkę, więc chciałabym albo żółty albo beżowy szalik do niej. Czy któraś widziała gdzieś takie szaliki?

zosia2007

a ja nadal szukam czapki, szalika i rekawiczek dla P, ani w h&m, ani w zarze, ani w smyku, ani na allegro nic mi sie nie podoba :(

Kasia

zosia2007 a te z biedronki co teraz beda? czy musi byc wiazana?