Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

OlaFasola

ziuta, świetny płaszczyk. Ja podobny kupiłam ostatnio Mikołajowi, tez z zary. Tylko w lumpie za całe 15pln. I strasznie mi się podoba jak w nim wygląda :)

aniak1211

foszek

rubin teraz to piszesz, jak ja wywalilam  ponad 50 € za kombinezon, ktory jeszcze mi sie tak srednio podoba.

A plaszczyk  sliczny

sonatina

ziutasliczny ten płaszczyk!!!

Dodany tekst: 25 Paź 2011, 13:29:09

a zakupiłam wczoraj to dla Ignaca:

aniak1211

feeling.good

sonatina, a gdzie zamawiasz ciuszki nexta?

Chciałabym u nich kupić trochę ciuszków dla maluszka, ale jak tak dalej pójdzie to nie wiem czy przed porodem poznam pleć na 100%

abkasia

ziuta piekny plaszczyk...
tylko ja mam zawsze w glowie taki radarek.... ile on to razy w naszym klimacie zalozy???
bo kosztuje niezle, a juz jest cholernie zimno...
a na mrozy to to sie chyab nie nadaje....

marax

Bardzo ładne ale wlasnie takie wyjsciowe . Ja juz nie kupuje wyjsciowych ciuchow bo pozniej oddaje jak nowe .

nionczka

Ire ciagle w plaszczykach pomyka. I one wlasnie sa fajne na taka pogode jesienno-wiosenna. Kiedy nie ma ani mrozu ani 15 stopni. powiedzmy od 5 do 15 stopni. czyli calkiem dlugo.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ziuta

Ja też do tej pory nie kupowałam takich rzeczy, ale jak go zobaczyłam w tym płaszczu to zdrowy rozsądek szlag trafił ;D
cieszę się, że Wam się podoba bighug

malybob

Moge miec pytanie o rozmiarowke? ;)
Moze ktoras z Was uzywala kombinezonow Coccodrillo; spodobal mi sie jeden, ale na allegro wystepuje tylko w rozmiarze 62-68. Czy noworodek mi sie w tym utopi i koniecznie musze szukac 56 czy jest szansa, ze bedzie ok?

mobka

Ja mialam coccodrillo w rozmiarze 68 i dla mnie to blizej mu do 74 bylo.

Justynna

malybob, nie wiem jak z rozmiarami kombinezonów w Cocodrillo, bo nie miałam. Ale kupiłabym trochę większy niż 56. Zima trochę trwa, a dziecko bardzo szybko rośnie. Bałabym się, żeby rozmiar 56 nie był przez "chwilę" dobry :)

malybob

Ale dzieciak pojawi sie dopiero w polowie zimy, wiec za dlugo to nie bedzie potrzebowal. Chyba ze pogoda zwariuje ;)

Justynna

malybob, mój M. rozmiar 56 nosił przez miesiąc :) Także ja wzięłabym od razu 62 :)

Kasia

malybob kombinezony coccodrillo sa raczej duże ;) Michał miał kombinezon na 80 (12 m-cy) a nosił go jak miał 17-20 m-cy ;)
w 86 się wtedy topił ;)

malybob

Cytat: Justynna w 26 Paź 2011, 13:20:44
malybob, mój M. rozmiar 56 nosił przez miesiąc :) Także ja wzięłabym od razu 62 :)
Takiej opcji nie ma. Tz. jest 62-68 i to 68 mnie martwi.
A skoro piszecie, ze ogolnie sa duze, to sobie z zalem odpuszcze. Dzieki za rady!

Justynna

Cytat: malybob w 26 Paź 2011, 14:25:10o piszecie, ze ogolnie sa duze, to sobie z zalem odpuszcze. Dzieki za rady!
no faktycznie 68 nie bardzo :)

sonatina

feeling.good
Teraz tu:
http://www.halens.pl/halens/markenwelt/next/moda_dziecieca/

Tylko ciekawa jestem ile czasu przyjdzie mi czekac na paczkę. No zobaczymy.
Normalnie zawsze zaopatrywałam się w ciuchy nexta na wyprzedażach tych zimowych bo w ciągu 2 ostatnich latach spedzałam tam święta. Sporadycznie kupuję w sklepie stacjonarnym, czasem kupi mi coś koleżanka.

magdalinska

malybob one są duze!! ja kupiłam 62-68 i w nim pływał (a urodził sie 3900g i 57cm). Na druga zime (9-12mcy) mialam rozmiar 74 i byl ok. Teraz (w lutym skonczy 2 lata) kupiłam 86 i jest duzo za duzy, poluje na 80