Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

konwalia

ddu pojade pewnie w przyszłym tyg, ale nie obiecam, bo tam albo sie obkupi albo nic
napisz mi wytyczne na priv ok?

fasolka1980

ddu - co do rajstop i skarpetek to się zgadzam ze Wola ma najlepsze :)

olgaaa1

Zima idzie, postanowiłam zakupić już Gabryśce kurtke i spodnie zimowe, ona szybko rośnie i postanowilam kupić nie kombinezon tylko odzielnie kurtke i ogrodniczki i...do cholery, cena kompletu 320zł, aż mnie wmurowało mój płaszcz którym będe popylać 3 lata :D tyle kosztował, a w jej wypatku sądze, że w styczniu to już będzie 80 na nią zamała. Takie ceny? gdzie znajdę coś tańczego.

Kasia

olgaaa1 w factory w tchibo ten legendarny kombinezon kosztuje 125zl :) przy okazji zajrzyj do tamtejszego coccodrillo - kombinezonu są za około 150zl. Do factory z be owa lecisz przez golabki. Do tego może w Tesco?

Kasia

Dziewczecych nie oglądałam wiec nie wiem ale ogólnie coccodrillo robi rewelacyjne kombinezony, Michała zeszłorocznych, mimo ze jasny, mimo ze ze prany wyglada identycznie jak go kupowałem. One są chyba nie do zdarcia. I cieplutkie :)

Angie

olgaaa1 Lena miała w zeszłym roku te pierwsze spodnie. W tym roku nie wiem czy będą dobre.
Są bardzo fajne. Do kompletu miała kurtkę z reserved, która bardzo dobrze pasowała :)

olgaaa1

Angie, ale te akurat te, czy podobne? jeśli polecasz to kupuje w ciemno :)
Kurtka mi się podoba, taka wesola krateczka

Angie

ddu

angie, a w jakim masz rozmiarze? bo jak ani będą za małe, może odkupię od ciebie?

martullek

zuzia, nionczka, w ile dni dostałyście zamówienie z 5-10-15? zamawiałam w środę a status zamówienia jest wciąż "przetwarzane"

marax

Olga ja kupilam ta kurtke ,na zywo jest sliczna- spodnie tez porzadne . Nie moge niestety trafic  na spodnie w  rozmiarze 98 bo to zeszloroczna kolekcja . . . Bylam juz w kilku sklepach i nic . Jak ktos zobaczy u siebie takie spodnie to kupcie mi prosze !

Angie

Cytat: ddu w 14 Paź 2011, 16:42:38
angie, a w jakim masz rozmiarze? bo jak ani będą za małe, może odkupię od ciebie?

mam na 86 :) W zeszłym roku były dobre, teraz zdecydowanie za krótkie ;D
Jak chcesz mogę sprzedać ;D

ddu

bardzo chcę! proszę o info na priva za ile :)

Dodany tekst: 14 Paź 2011, 22:54:42

jeszcze tylko kurtka i zima może przyjść :D

rilla

Ja jestem mega oszczedna, kurtke nexta kupilam za 5,74 ew szmateksie, kombinezon tez z lumpa z tamtego roku jest ok, kupilam w h&m czapke i rekawiczki, no i zaoszczedzilam na dobre buty, na razie tylko geoxy mi sie podobaly

marax

konwalia poszukam w weekend tego kombinezonu

konwalia

olgaaa1

Kupiłam ten zestaw jednak:
http://sklep.coccodrillo.pl/index.php/product/4943/Odzie_/SPODNIE_TKANE/SPODNIE_DZ_.html i w krateczke różową kurtke, podoba mi się. Zastanawiam się tylko czy nie za mały rozmiar wziełam 80, a do końcA ZIMY DALEKO, CZY ONA MI Z TEGO NIE WYROŚNIE? Teraz kupujemy 74 czasami 80 i nie wiem ;/

zuzia

Cytat: rilla w 15 Paź 2011, 00:08:46kurtke nexta kupilam za 5,74 ew szmateksie
w wawie nie ma na to szans
ostatnio widziałyśmy z kasią kamizelki, które były droższe niż nowe w lidlu

Dodany tekst: 15 Paź 2011, 15:42:01

Cytat: martullek w 14 Paź 2011, 20:49:08
zuzia, nionczka, w ile dni dostałyście zamówienie z 5-10-15? zamawiałam w środę a status zamówienia jest wciąż "przetwarzane"
ja byłam przymierzać w sklepie

zuzia

feeling.good

dostałam od koleżanki dla Stacha ciepłą kurtkę jesienną z besta plus za oszałamiającą kwotę 15 pln :) Niestety kolory i rozmiary były strasznie przebrane, udało się jej znaleźć jedną "80", ale do mrozów na pewno da radę.

abkasia

my chyba kupimy zimowe kozaki w smyku... kucze nei bede wydawala 300 zl na buty w ecco na jeden sezon...

zuzia

tylko w piątki? to ja w piątek tam jestem!
do której oni są?

zuzia

dzięki :)
może we wtorek uda mi sie na jakiś rekonesans podjechać.

ddu

rilla, mi też jest szkoda, a przede wszystkim nie mam pieniędzy na zimowe rzeczy za takie pieniądze
ale w lumpach 1) nie umiem szukać, 2) nie mam jak szukac, bo helena rozrabia w sklepach,  a tam trzeba spędzić dużo czasu