Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

magdalinska

dobra, wy tu gadu gadu, a nic nie pokazujecie :D dajcie jakies linki, z normalnych sklepów

a takie to tragiczne czy od biedy by były?  ma granatowe spodnie, nie w kant, tylko takie bardziej na luzie, casualowe ;)

golinda

wrobelek0403

ja z tej frakcji, co golinda :D uroczystosc to uroczystosc, trampki to nie jest obuw na uroczystosc.

magdalinska, te, co wrzuciłas sa niezle.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

magdalinska

dzisiaj widziałam jeszcze cos tego typu, jutro pojade z Kuba zmierzyc i zrobie zdjecie. I jak nic nie kupie, to zamowie te co wkleiłam
tez mi sie wydaje, ze trampki to tak nie bardzo, "garniturowe" tez mi nei pasują dla małego dziecka. dla dziewczynki jest milion butów pasujących :/

Kasia

Michał ma z reguły "codzienne" adidasy.
Z reguły kupujemy mu jakies czarne uniwersalne.

Te golindowe idealniejsze, adidasy średnio wygladają mniej rażą niż sandały i niepasujące powakacyjne  trampki ale ja unikam kupowania butów na sporadyczne okazje (adidasy sa codziennymi butami jesiennymi).

Ogólnie, z moich obserwacji, większośc rodzicow zakłada dzieciom obuwie takie jakie posiada na stanie. Mało kto kupuje specjalnie galowe buty.
Garniturowe to pewnie po komunii beda, jak dziecko znicz nie wyrośnie ;)

OlaFasola

Z chlopiecymi "galowymi" jest taki problem, że może się okazać, że to buty na raz. A żeby nie wyglądały tandetnie trzeba za nie nie mało zapłacić. Ja jeszcze nie mam dla młodego butów na rozpoczęcie roku, może jutro coś znajdę.

magdalinska

no kUba ma tylko sandały, czarno białe trampki i białe adidasy. Nic z tego raczej mu nie załoze, musze cos kupic. Tylko ja mam ten plus, ze nawet jak załozy raz czy dwa, to pozniej załozy jeszcze Monek ;)  (unikam zakladania butów po straszym bracie, ma zawsze nowe, ale 2x załozone to jakby nowe ;) )

OlaFasola

Chciałam młodemu kupić w next jakieś na wyprzedaży, niby wszystko dostępne, a jak próbuję dodać do koszyka to nie ma :( udało mi się ustrzelić granatowe spodnie slim fit za 35pln, koszulę i jakieś pierdoły dla mileny.

suegro

Może ma ktoś coś w rozmiarze 98? Swetry/bluzy mnie najbardziej interesują.
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

fasolka1980

golinda

Cytat: OlaFasola w 25 Sie 2017, 22:04:21Chciałam młodemu kupić w next jakieś na wyprzedaży, niby wszystko dostępne, a jak próbuję dodać do koszyka to nie ma

też mnie to wkurzyło. czas straciłam, napakowałam do koszyka, a potem okazało się, że jest jedna rzecz

justynaaaa2

mnie next ostatnio wkurzył
jak zaczęła się wyprzedaż zrobiłam zamówienie, przy płatności wyskoczył jakiś błąd ale normalnie na maila dostałam potwierdzenie zamówienia takie jak zawsze, rano się z nimi skontaktowałam że taka sprawa i że chciałam opłacić bo nie znalazłam nigdzie opcji ponownej zapłaty
a oni mi mówią że tego zamówienia nie mają i jeśli nie zostało opłacone od razu to go nie ma i mam złożyć jeszcze raz
to mówię że mam potwierdzenie na mailu, kazali przesłać tego maila bo to niemożliwe i oni to wyjaśnią
wyszło na to że to jakiś błąd systemu, że nie powinnam tego potwierdzenia dostać
oczywiście nic nie zamówiłam bo nic już nie było dostępne następnego dnia
gdybym tego maila nie dostała to bym od razu wtedy w nocy zamówiła jeszcze raz ale nie chciałam dublować zamówień

magdalinska

zamowiłam te, które wkleiłam wczesniej,, bardzo fajne na zywo, tylko za małe, a innego numeru nie maja. Zamowilam podobne na rzepy, tylko 2 nry wieksze i jest ryzyko ze beda za duze, a mniejszych nie ma.
mam jeszcze takie, ale sa za duze, moze uda mi sie w sobote wymienic, mogłyby byc?
bo jak nie, to juz nie mam innej alternatywy, chyba kupie mu granatowe trampki, to bedzie najmniej dla mnie bolesne  :sciana:  najwyzej ukryje sie gdzies w kacie i udam ze to nie moje dziecko :D

konwalia

Przepraszam,  ale dla mnie nieciekawe.  Jednak z dziewczynami łatwiej jest w tej kwestii

Justynna

Cytat: konwalia w 31 Sie 2017, 13:22:05Jednak z dziewczynami łatwiej jest w tej kwestii
zdecydowanie. Można kupić ładne baletki, sandałki

magdalinska

I tak sa za duze, pracuja od 8-16, w soboty nie pracuja i nie mam jak wymienic, wiec i tak odpadaja.
Teraz sie modle zeby te co zamowilam byly dobre

konwalia

Ma ktoś doświadczenie z tymi spodniami? Daga dotychczas nosiła legginsy z hm zwykle 140,  spodnie ma jedne 134/140 i nie wiem czy brać 134 czy 140

zuzia

konwalia,
linku nie wrzuciłaś. albo zdjecia.

konwalia

zuzia

konwalia,
nie znaleziono adresu. może lepiej zdjecie?

Kasia

można ten link wrzucić w gogle, pokazują się spodnie z diagonalu w motylki..
Ja nie pomogę z doborem rozmiaru, to bardzo indywidualna sprawa, ciężko doradzać

konwalia

Tak te spodnie i inne ich kolory.  Na pewno będę musiała podwijac ale obawiam się że nie wyciągnę 134 zimą na rajty

Kasia

Te spodnie maja regulację więc rozmiar większe nie powinny stanowić problemu.

a w ogóle chciałam wam polecić portki dla dziewczynek z Tape à l'œil
http://www.t-a-o.com/en/clothing-girls-10.html

fajne, szczupłe, na wyprzedażach po 20-30zł, nieraz taniej ale to już trudniej trafić :)

w ogóle uwielbiam ten sklep :D

justynaaaa2

Kasia, ja też bardzo lubię :) i jakościowo dobre