prezenty swiateczne 2009 ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 14 Paź 2009, 10:36:04

didi_loczek

justynaaaa2  :rotfl:  :rotfl:

ja tez wole wiedziec co dostane, czesto podsuwam pomysly mojej mamie, z mezem omawiamy prezenty dla siebie wprost

raz dostalam to samo pod choinke u tesciow co 92 letnia ciocia P.  :mocking:

justynaaaa2

Cytat: didi_loczek w 24 Lis 2009, 15:17:05
raz dostalam to samo pod choinke u tesciow co 92 letnia ciocia P.  :mocking:
ja w zeszłym roku dostałam właśnie takie kapcio-skarpety (no całkiem fajne nawet ;)) i identyczne dostała ponad 70 letnia babcia M. ;)

Angie

sonja

justynaaaa2

ja tam się już też z tego śmieję, choć nie ukrywam, że w pierwszym roku byłam mocno zdziwiona  ;)
to polewam wam pod tę moją opowieść wigilijną  :beer:

konwalia

justyna  :mocking:

mój P. zazwyczaj dostaje tak skarpety lub flaszkę lol

kasiad

Cytat: justynaaaa2 w 24 Lis 2009, 13:47:13
kasiad jeśli mogę coś podpowiedzieć to moim zdaniem 7 latek o wiele bardziej ucieszy się z gry niż z kurtki ;)

justyna po pierwsze  :padam: czytając twoją opowieść wigilijną :D

a po drugie :D
pewnie bardziej się ucieszy z gry ;D o ile w ogóle się ucieszy ;D

Cytat: mignon w 24 Lis 2009, 13:46:42
kasiad, a ucieszy się z kurtki? z tego co wiem, dzieciaki nie lubią praktycznych prezentów ;) a monopol sama bym mogła dostać ;)

mignon wiem, że dzieci nie lubią praktycznych prezentów ;D ale :D
ja nie lubie dawać prezentów, nad którymi długo się zastanawiam, wybieram, a później ktoś rzuci je w kąt  :blush:
a obawiam się, ze to dziecko pobawi się kilka dni i mu się znudzi, więc to wywalanie pieniędzy w błoto ;D

ale pewnie na Monopolu się skończy  ;)

mignon

kasiad, też nie lubię takich sytuacji

kasiad

Cytat: mignon w 25 Lis 2009, 10:17:05
kasiad, też nie lubię takich sytuacji

mignon więc sama rozumiesz jaki to dla nas dylemat ;D

Kasia

monopol bedzie dobry :) jak się poczatkowo dziecku nie spodoba to może za kilka lat do niego wroci :)

kasiad

Cytat: Kasia w 25 Lis 2009, 12:29:57
monopol bedzie dobry :) jak się poczatkowo dziecku nie spodoba to może za kilka lat do niego wroci :)

Kasia jego dziewczyny interesują, a nie monopol :D ale jak dostanie to będzie musiał grać ;D :D

Kasia

zaprosi dziewczyny na monopol :)

effik

wymyśliłam dla rodziców zestaw zimowy lol
2 szaliki (ew. 2 pary rękawiczek - męskie i damskie), dobra herbata, rum i czajnik elektryczny lol bo im się zepsuł lol
mogę dorzucić czekoladki z alkoholem ;D

co myślicie? :D

zosia2007

Cytat: effik w 25 Lis 2009, 14:12:59
wymyśliłam dla rodziców zestaw zimowy lol
2 szaliki (ew. 2 pary rękawiczek - męskie i damskie), dobra herbata, rum i czajnik elektryczny lol bo im się zepsuł lol
mogę dorzucić czekoladki z alkoholem ;D

co myślicie? :D
super :)
moi w tamtym roku dostali czajnik bo im sie zepsul (chyba to na swieta bylo) + kawe

mignon

fajne :)

moja mama by się nie ucieszyła, bo nie lubi prezentów typu "coś do mieszkania", ale jak Twoi nie mają tego typu oporów, to prezent super :)

chocoladette

Cytat: zosia2007 w 25 Lis 2009, 14:21:11Cytat: effik  Dzisiaj o 02:12:59
wymyśliłam dla rodziców zestaw zimowy LOL
2 szaliki (ew. 2 pary rękawiczek - męskie i damskie), dobra herbata, rum i czajnik elektryczny LOL bo im się zepsuł LOL
mogę dorzucić czekoladki z alkoholem Grin

co myślicie? Cheesy
super Smiley
moi w tamtym roku dostali czajnik bo im sie zepsul (chyba to na swieta bylo) + kawe

Moi tesciowie dostana pod choinke odkurzacz, bo im popsulam  :mocking:

effik

Cytat: chocoladette w 25 Lis 2009, 14:33:56Moi tesciowie dostana pod choinke odkurzacz, bo im popsulam  mocking

lol

mignon, moja mama nawet lubi. żelazko też ma już do bani ;D
a tata nigdy nie wie co chce dostać, a cóż można tacie kupić...

mignon

mój tato też nigdy nie wie i jego standardowa odpowiedź "pianka do golenia mi się kończy" :D
dlatego w tym roku poleciałam dubeltowo - mama piżamę i ojciec też ;)

kasiad

Cytat: mignon w 25 Lis 2009, 15:12:13
mój tato też nigdy nie wie i jego standardowa odpowiedź "pianka do golenia mi się kończy" :D

u mojego Taty nie pianka, ale perfumy się kończyły :D
doszło do tego, że miał uzbieranych kilkanaście butelek :D

więc trzeba było wymyślić inny prezent :D

iksa_nl

hmm u mnie mąż dostanie polar i filr polaryzacyjny [bo 2 stycznia lecimy na urlop]
siostra męża z mężem dostaną walizkę - sami zamówili bo nie mają a jadą z nami na ten urlop
mama dostanie haftowaną ręcznie zakładkę do książki [chyba na Mikolaja] i kijki do nordic walking [zrobiła instruktora a kijków nie ma...swoją drogą dziwne, że jej dali ;) ]
tata, tak jak w zeszłym roku wymyslił sobie kosmetyk za 400 pln więc musi się dołożyć,
brat - wiertarkę na nową drogę życia [wprowadza się do długoletniej dziewczyny] i będą się remontować
dziewczyna brata - też chyba zakładkę [studiuje więc teoretycznie dużo czyta] i pewnie jakiś kosmetyk
mama męża - dużą ramkę na kilka zdjęć - żeby się wszystkie ślubne i wnuczka zmieściły i pewnie coś jeszcze
tata męża - nie wiemy
brat męża z żoną - nie wiemy, ich córeczka [2 latka] - jakąś zabawkę do kąpieli lub my little ponny

a ja nie wiem co chce... z piżamy bym się ucieszyła ;)

Anupka

Jenga - gra podpowiedziana przez ddu   :beer:, dla dwunastolatki, ale coś czuję, że nie tylko ona się w to wciągnie... zresztą obczajam kupienie tej gry nie tylko dla niej, np. cała rodzina R lubi różne gry... :knuje:

(musiałam to tu wpisać, bo na pewno zanim będę kupować to 100 razy zapomne nazwę)
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mobka

Ja Jenge szagierce i jej facetowi chce kupic. Mimo ze 31 lat maja :D

callja

Mogę tylko napisać, że u nas z kasą tak cieniutko w tym roku, że pewnie prezentem będzie dla nas wspólne spędzenie czasu. Tego się trzymamy :)

Myślimy o jakichś drobiazgach, typu antyrama z naszym zdjęciem dla chrzestnej P. (od wieków domaga się naszych fotek), donra herbata... Rodzicom nie kupujemy nic :(
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /