promocje obnizki wyprzedaze rzeczy dla dzieci

Zaczęty przez marax, 29 Sie 2009, 08:29:26

Kasia

feeling.good  :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
tzreba się udać do kappahla w takim razie :D

mary

Cytat: mobka w 23 Maj 2012, 21:51:06Cytat: marcheewka  Maj 23, 2012, 04:44:37
4+  120 sztuk w paczce, akurat nam sie skończyły wink
4 132szt. Kupilam 2 kartony Grin

te pampersy są w carrefourze, tak?
właśnie nam się kończy zapas .
Dziewczyny a dziecko 13mies. to jak długo jeszcze może w 4 chodzić? bo nie wiem ile kupować

ishka82

Cytat: mary_popins w 25 Maj 2012, 13:21:10Dziewczyny a dziecko 13mies. to jak długo jeszcze może w 4 chodzić? bo nie wiem ile kupować
moja ma ponad 2 lata i chodzi w 4 ;D

marcheewka

Cytat: mary_popins w 25 Maj 2012, 12:21:10
te pampersy są w carrefourze, tak?
właśnie nam się kończy zapas .
Dziewczyny a dziecko 13mies. to jak długo jeszcze może w 4 chodzić? bo nie wiem ile kupować

różnie, moje od 17 miesiaca pomyka w 4+, bo jakoś 4 mało chłonne były. Ale w 4 spokojnie wchodzi.
Tutaj na strefie 2 letnie dzieci tez w 4 chodza

iksa_nl

w biedronce dady w wiekszym promocyjnym opakowaniu (u nas to + 6 szt. ;) ) i chusteczki ich nowe (cos jak huggies pure)
i jeszcze deserki Hippa i bobovita w promocyjnej cenie (na hippie wyszlo mi 1 pln taniej niz w kauflandzie)

mary

o, to chyba spokojnie karton mogę kupić ;) będzie na kilka miesięcy, bo my pampersy zakładamy na noc głównie, w dzień to często dady, więc o promocjach w biedronie też fajnie słyszeć.

mobka

Cytat: mary_popins w 25 Maj 2012, 13:21:1013mies.
Kuba ma ponad 20mies, ok. 13kg wagi i ponad 86cm pewnie i spokojnie 2 kartony kupilam i pewnie spokonie pozniej jeszcze 4 mu kupie.

zuzia

Kasia,
ja jeszcze nie wiem jak u mnie bedzie wygladal poniedzialek. Licze na niewiemjaka ;D
Ale jakby cos to bede dzwonic do cie zeby mi D nabyl.
I w kappalu jakby cos to dzwoncie do mnie :pray: - u mnie teraz zakupy z M odpadaja - nie moge go do wozka wlozyc a sam nie wejdzie.

feeling.good

Cytat: feeling.good w 25 Maj 2012, 11:24:12
dostałam cynk od znajomej pracującej w Kappahl, że mają 50% na kolekcję dziecięcą. Nie wiem do kiedy i czy wszędzie. We Wrocławiu na pewno.
to niestety Tylko na rzeczy już przecenimone. Siostra znajomej źle przekazała info

vobi

Cytat: kotabma w 25 Maj 2012, 11:15:05
oddalismy mleko do biedronki - problemow nie robili zadnych :)

o rany, troche trwalo zanim zrozumialam o co chodzi - juz sie zastanawialam czy Biedrona jakas zbiorke mleka prowadzi dla biednych czy cos :rotfl:

marax

Cytat: feeling.good w 25 Maj 2012, 11:24:12
dostałam cynk od znajomej pracującej w Kappahl, że mają 50% na kolekcję dziecięcą. Nie wiem do kiedy i czy wszędzie. We Wrocławiu na pewno.
juz teraz maja to 50% ??

feeling.good

Cytat: maraxela w 25 Maj 2012, 20:15:12
juz teraz maja to 50% ??

tak, ale tylko na rzeczy już przecenione. W Magnolii były cztery okrągłe stojaki. Ja nic nie znalazłam.

kotabma

Cytat: vobi w 25 Maj 2012, 18:01:06juz sie zastanawialam czy Biedrona jakas zbiorke mleka prowadzi dla biednych czy cos
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
nie zbiorki dla biednych tylko promocje do d...
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kata

Byłam z samego rana w Lidlu i obkupiłam Mała w te bluzeczki, spodenki i spódniczki :D Bluzeczki miłe w dotyku i ogólnie dobre wrażenie wywarły, więc wzięłam wszystkie 3 serie :) A spodenki i spódniczki w sam raz do biegania koło domu będą :)
Pozdrawiam

Kata

kotabma

Kata babcia obkupila Z w bluzeczki na przyszly rok (bo na ten mamy dosyc)
potrzebuje sandalow dla Z ale pewnie jak pojede po 16 to juz nic dla niej nie dostane :(

magdalinska

ja tez kupiłam 2 komplety bluzeczek. Spodenki mi sie nie podobały, ja potrzebuje  takie krótkie i jasne, a nie prawie do kostek :/

rubin04

Cytat: Kasia w 24 Maj 2012, 09:35:023pack t-shitrtów za 21 () dla chłopców piratami i jakis wzór wakacyjny
zamierzam się na nie!

Bo te Lidlowe koszulki mają b.dobrą jakosć!
Te co mamy z poprzedniego sezonu to zupełnie ise nie zdeformowały w praniu.

fasolka1980

magdalinska ty mówisz o tych bermudach? Bo mam zamiar O. po nie wysłać. Mówisz ze długie?

marcheewka

zastanawiam sie nad tymi koszulkami, czy warto jechać, bo troche mi sie nie chce...
Mówicie, że fajne są?

niewiemjaka

rilla

Cytat: marcheewka w 28 Maj 2012, 15:44:25
zastanawiam sie nad tymi koszulkami, czy warto jechać, bo troche mi sie nie chce...
Mówicie, że fajne są?
ja mrchewka kupiłam jeden komplet chłopiecy - kolory baaardzo mi odpowiadały. A jak dla mnie jakoś bardzo fajna, dla mojego dziecka to moga byc wyjściowe koszulki:)
kupiłam wersje z krewetką:D

rubin04

Przegapiłam piratów Lidlowych :crying:

Ni ema juz u nas rozmiaru :crying:

jakby któraś gdzieś, piratów na 110 lub 116 mi nabyła  :pray:

magdalinska

rubin04 moze byc ciezko, ja byłam przed poludniem i babka mi mowiła, ze w naszym drugim lidlu juz nie ma ani sztuki

fasolka te? http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-BB55C3A6-3A11A6A8/lidl_pl/hs.xsl/index_27099.htm   one są szerokie strasznie, moje mini dziecko by w nich pływało. zreszta kolory takie szarobure i nawet sie nie zastanawiałam. Moze na Igora bylyby dobre

Dodany tekst: 28 Maj 2012, 17:53:26

Cytat: rilla w 28 Maj 2012, 18:19:52dla mojego dziecka to moga byc wyjściowe koszulki:)
dla mojego na pewno beda :) fajne są

ishka82

ja też kupiłam jeden trójpak koszulek dla Domi :) wg mnie ładne i dobre jakościowo :) kupiłabym więcej, ale na razie mamy i starczy, spodenek i spódniczek ma tyle, że nawet nie patrzyłam ;)