promocje obnizki wyprzedaze rzeczy dla dzieci

Zaczęty przez marax, 29 Sie 2009, 08:29:26

bozena.dp

a powiedzcie mi, w jaki rozm. celować na "za rok", jak Paweł teraz nosi 74-80? :knuje:
bo skoro te koszulki nie są aż takie szerokie to może bym się jednak skusiła... o ile jeszcze gdzieś będą ;D

rubin04

Natka, jasne!!! brać!

Dodany tekst: 30 Maj 2012, 22:04:18

Bożena, pewnie na rozm. 92 kup, poza tym t-shirt zawsze założy, nawet zimą :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

bozena.dp

ale w lidlu mają rozm. łamane
czyli musiałabym brać albo 86/92 albo 98/104, ale pewnie te pierwsze dla mojego krasnala, co?

Dodany tekst: 30 Maj 2012, 22:16:49

podjadę jutro do lidla i zobaczę czy coś jeszcze będzie ;)

rubin04

ishka82

bozena.dp,Dominika w tej chwili nosi lidlowe 86/92 jak to spodenki lub komplet ze spodenkami, a jak same bluzki/koszulki, to kupuję 98-104 :) jeansy np nie mają łączonych i tu jest standard, czyli 92...ja bym kupiła chyba rozmiar większy niż ten na dziś, a może 2 rozmiary :hmm:

bozena.dp

Cytat: ishka82 w 30 Maj 2012, 23:26:06ja bym kupiła chyba rozmiar większy niż ten na dziś, a może 2 rozmiary hmm

na dzień dzisiejszy nosi powiedzmy, że rozm. 80, czyli koszulki 86/92 są jakieś 1,5 rozm. większe ;)

zuzia

Cytat: bozena.dp w 30 Maj 2012, 22:37:44
na dzień dzisiejszy nosi powiedzmy, że rozm. 80, czyli koszulki 86/92 są jakieś 1,5 rozm. większe ;)
wg mnie powinny być ok
bo 98/104 to teraz mój M. nosi - są akurat :)

Kasia

Cytat: bozena.dp w 30 Maj 2012, 23:37:44czyli koszulki 86/92 są jakieś 1,5 rozm. większe wink
Bożenka IMO powinny być dobre
Michał jeszcze nosi 86/92 z lidla i jeszcze daja radę tzn widac ze juz maławe ale spkojnie moge mu taką jeszcze załozyc :D
a młody nie jest jakiś malutki, normalny 3latek

kolejny rozmiar 98/104 to za rok może być za duuuży znacznie, chyba że lubisz luźniejsze koszulki to tez da radę :)

magdalinska

bozena na mojego Kube 86/92 są ok, a on nalezy do drobnicy

natka

dziewczyny, niestety,w naszych dwoch lidlach niedobitki ubranek  i nic w rozmiarze o który prosiłyście :(

bozena.dp

ja pojadę dziś do naszego lidla, ale obawiam się, że też niedobitki będą

Kasia

W hm promocja. Przy zakupie za 100zl kupon 20zl gratis. Promocja zaczyna sie jakoś na początku czerwca, chyba od następnego tygodnia. Jak zwykle dat nie zapamiętałam

mary

Dziewczyny, czy już wiadomo coś o wyprzedażach w Zarze? Kasia chyba miała jakiegoś znajomego tam?

niewiemjaka

dziewczyny w ECCO dzieciecym w GM sa butki w wyprzedazach za niewielkie pieniadze :bra: :bra:

jestynka

Cytat: niewiemjaka w 20 Cze 2012, 14:24:45
dziewczyny w ECCO dzieciecym w GM sa butki w wyprzedazach za niewielkie pieniadze :bra: :bra:

jakie buty? letnie czy pełne?

niewiemjaka

Jestynka, koleżanka mówi że sandałki i jesienne, różne rozmiary

np takie http://shopeu.ecco.com/pl/pl/ecco/mimic_447663/620340 za ok 80-90 zł
takie http://shopeu.ecco.com/pl/pl/ecco/ecco-alicia_615556/615575?navId=139 za 76 zł
sandały za 90 zł, sportowe za 127 zł, roznie

jestynka

niewiemjaka, dzięki
ciekawe czy chłopięce jakieś fajne są

twinnie77

Dostałam na maila, ale nie mogę teraz tego otworzyć, promocję z kartą Rossnę, jest m.in. mleko bebilon w cenie 70 zł za 2 sztuki, chusteczki nawilżane, jakaś zabawka, szampon Johnson, i coś jeszcze, ale nie pamiętam dokładnie. Strona Rossmanna mi się nie otwiera. Ale jak macie tę kartę, to jak się zalogujecie, to powinny wam wyskoczyć te promocje.

Dodany tekst: 20 Cze 2012, 19:46:13

już działa link :)

http://www.rossnet.pl/Rossne/promocjerossne

mobka

W Cubus, na pewno w Reducie w Warszawie, bluzy dresowe i spodnie dresowe 19,99zl za sztukę. Od rozmiaru 86 w górę. Tylko w ten weekend niby (choć dziś  czwartek, hmmm, ale tak sprzedawczyni mówiła ;))

niewiemjaka

Endo wyprzedaje http://endo.pl/kategoria/3-dla-chlopca/grupa/8-bluzki-i-t-shirty.html
te ladne koszulki z napisami po 20 zeta, widzialam zakupione w sklepie, sliczne!

foszek

Mam wraznie ze w tym roku jakies te wyprzedaze liche i malo ciekawe.

iksa_nl

no walsnie srednie, ale z mothercare sie pospieszylam... stwierdzilam, ze drogo i obkupilam Mlodego w reserved, tka na zas, a teraz w sobote bylam i obnizyli bardziej ceny  :headbang:
ale w koncu upolowalam kalosze 21,5 (chcialam 22 ale nigdzie nie bylo) za cale 35 pln.

zuzia

byłam w smyku na Kruczej
ceny butów jak w zimie tzn. np. sandałki po 45 zł
ceny w outlecie takie jak na wyprzedaży piętro niżej, asortyment ten sam, z tym, że na II piętrze wiekszy wybór
drożej niż w ub. roku bo np. spodnie dresowe to nie 20 zł tylko 32.