promocje obnizki wyprzedaze rzeczy dla dzieci

Zaczęty przez marax, 29 Sie 2009, 08:29:26

magdalinska

rubin04 pojechałam zobaczyc i u nas juz nic nie ma...

rubin04

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

bozena.dp

a nie są szerokie te koszulki chłopięce?
bo na zdjęciu na takie wyglądają właśnie

rubin04

Bożena, trochę szerokie... Ale za te cene jestem w stanie z tym żyć :D
na szczuplaków to polecam HM, tam czesto są takie węższe torchę.

zuzia

rubin04
wysłałam siostrę K. ale koło niej nie było piratów :(

bozena.dp

ja na razie mam dużo koszulek dla P., ale podobały mi sie te z piratami i myślałam czy nie kupić na "za rok" (choć nie mam pojęcia jaki to rozm. miałby być), no ale jak szerokie, to odpuszczam, może będą jeszcze jakieś fajne ;)

natka

rubin04 wczoraj bylam w lidlu i troche tych koszulek bylo. sprawdze jeszcze czy są te z piratami..rozm 110, tak??  jak beda to ci wezme i sie odezwe na PW ;)

J ma koszulki od babci na teraz a ja kupilam mu rozmiar wieksze, nawet jak bedzie zima to zaloze na bodziaka;)

promocje z rossmanna http://www.rossnet.pl/promocje prowadzaja jakaś kartę rabatową

zuzia

rubin04
byłam dzisiaj w jeszcze jednym, ale nie było 110.

Norka

http://www.lindex.com/pl/

Do 10.06 darmowa przesyłka DHL od 200 zł, niektóre letnie rzeczy dla dzieci 3 w cenie 2, właśnie wchodzi kolekcja z Muminkami.

niewiemjaka

rubin.... a ja jak ta baba kosciolowa z reklamowka wyszlam z lidla z zaopatrzeniem..
mysle ze (o ile nie dokładali towaru) to sie szybko skoknczyly te koszulki, o spodenkach nie wpsominajac...

zuzia

fasolka1980

Kata

niewiemjaka iluvu iluvu iluvu iluvu (P.S. Ja wyglądałam podobnie, dodam, że byłam w moim Lidlu o godz. 7:05 :D) )
Pozdrawiam

Kata

niewiemjaka

mina mojego sąsiada którego podwoziłam do pracy i zaciagnelam do tego lidla - bezcenna ... :D

zuzia

Cytat: niewiemjaka w 30 Maj 2012, 09:20:34
mina mojego sąsiada którego podwoziłam do pracy i zaciagnelam do tego lidla - bezcenna ... :D
lol lol lol lol lol

ps. niech sie chłopak uczy!

magdalinska

:D :D :D
Bozena na mojego chuderlaka moga byc, nie są jakies wybitnie szerokie. Dopasowane nie sa, ale tez nie fruwaja

marcheewka

kupiłam wczoraj koszulki , ostatnia jedyna paczka rozm 86/92, wydają sie dobre.

Chcialam spodenki, ale nic juz nie było, żadnego romiaru, wiec nawet po macać nie moglam, a byłam w dwóch lidlach.
Fajne te spodenki dla dziewczynek? Jakie rozmiarowo, 86/92 na 2 letnie dziecko byłyby dobre?

natka

marcheewka bede dzis w lidlu, wziaść te spodenki jak będą?? dotykałam co prawda chlopiece i te wydawaly mi sie rozne: jedne wydawaly mi sie przyjemne a drugie bardziej szorstkie

marcheewka

Cytat: natka w 30 Maj 2012, 11:33:14
marcheewka bede dzis w lidlu, wziaść te spodenki jak będą?? dotykałam co prawda chlopiece i te wydawaly mi sie rozne: jedne wydawaly mi sie przyjemne a drugie bardziej szorstkie

hmm, no sama nie wiem.
Były tylko takie chłopięce, dłuższe, material byl ok.
Zlecilam dzisiaj poszukiwanie mojemu M, moze znajdzie gdzieś po drodze, no i koleżance.
Dziekuję za propozycje, nie są mi tak niezbędne ;)

elve

Mnie już nie udało się kupić spodenek. Wzięłam jeden komplet koszulek, wzory pozostałych mi się nie podobały. Fajne są

rubin04

Niewiemjaka - zazdroszczę.... Kupilismy tylko z karbem/krewetką/rybą
i spodenki khaki.

ale piratwów żal.. :(

marcheewka

Cytat: rubin04 w 30 Maj 2012, 14:42:48
Niewiemjaka - zazdroszczę.... Kupilismy tylko z karbem/krewetką/rybą
i spodenki khaki.

ale piratwów żal.. :(

a gdzie były?
M szukał ale w dwóch lidlach nie było

Dodany tekst: 30 Maj 2012, 15:27:39

natka M nie znalazl nigdzie tych spodenek, więc jeśli będziesz szła do lidla to bardzo proszę o rozm 86/92 lub ten większy chyba 98/104.

Z gory dziekuje!

zuzia

Cytat: rubin04 w 30 Maj 2012, 15:42:48ale piratwów żal..
byłam wczoraj w jeszcze jednym Lidlu, ale były tylko 86/92 :(