promocje obnizki wyprzedaze rzeczy dla dzieci

Zaczęty przez marax, 29 Sie 2009, 08:29:26

Kasia

Michał raczej szczupły jest, 4 naprawde sa spoko :D
tylko że ja lubie blizej tego obrazka zapinać to 4+ lepsze

Dodany tekst: 14 Kwi 2012, 21:55:10

Cytat: rubin04 w 14 Kwi 2012, 22:51:08Kasia, przejdź na pielucho majty na noc!
mamy ;) ale ja jestem na etapie że wieczorem jak juz pieluch na dupce to moze w nia lać
no juz wieczorem to mi się nie chce ganiac do kibla tym bardziej ze Michał chce sam wiec podłoge czesto trzeba myć bo kombinuje nieraz na co by tu sobie polać lol

magdalinska

zosia2007 no powaznie! własnie przy zapieciach robia mu sie jkaby odciski, musze je dobrze naciagac w góre, zeby my bylo wygodnie. mam 5 to zmierze i zobacze róznice

Justynna

Byłam wczoraj w Rossmanie i za zakupy powyżej 100 zł, dostałam mleko Hipp Bio Combiotic za 1 grosz :)

rilla

a ja mam na zbyciu prawie cały karton 5 Pampersów:/ skusiłam sie promocją kurde

Dodany tekst: 14 Kwi 2012, 23:03:45

Cytat: Kasia w 14 Kwi 2012, 18:52:03
e tam wow
to ze nie zakładamy pieluch nie oznacza ze jest pelny sukces
po prostu MY sie odpieluchowalismy i ćwiczymy nasza cierpliwość w ganianiu do kibla lol
sukcesy są ale nie pełen, nie mam jeszcze odpieluchowanego dziecka ;)
Kasia jak ganianie przynosi efekty, to jeszcze tydzień i będzie po pieluchach1 trzymam kciuki

bozena.dp

nie wiem czy ktoś używa Huggisów, w tesco są właśnie w promocji 60 zł za 108szt. 4, są premium i super dry w tej cenie
wychodzi 58gr/szt czwórek-to dużo czy mało, jak na huggisy, orientuje się ktoś?

Kata

Cytat: bozena.dp w 14 Kwi 2012, 23:54:26
nie wiem czy ktoś używa Huggisów, w tesco są właśnie w promocji 60 zł za 108szt. 4, są premium i super dry w tej cenie
wychodzi 58gr/szt czwórek-to dużo czy mało, jak na huggisy, orientuje się ktoś?

Dużo, dobre promocje na Huggiesy bywają w Biedronce, tam karton 4 (86 sztuk) kosztuje 39,99 zł, czyli 0,47 zł za sztukę i to jest dobra cena :D
Pozdrawiam

Kata

foszek

My biegamy w 5, mimo ze mala mala, ale mam wrazenie ze super fit (fioletowe) sa mniejsze od tych zielonych

zuzia

Cytat: Justynna w 14 Kwi 2012, 22:19:46
Byłam wczoraj w Rossmanie i za zakupy powyżej 100 zł, dostałam mleko Hipp Bio Combiotic za 1 grosz :)
duze czy male?

feeling.good

w Endo wyprzedaże i do dziś darmowa dostawa od 50 pln

bozena.dp

Cytat: Kata w 15 Kwi 2012, 00:33:36
Dużo, dobre promocje na Huggiesy bywają w Biedronce, tam karton 4 (86 sztuk) kosztuje 39,99 zł, czyli 0,47 zł za sztukę i to jest dobra cena :D

tak wiem, raz mi się udało kupić w biedronce w tej cenie właśnie, ale myślałam, że to jednorazowa promocja była, potem już nie widziałam tych kartonów za 40zł, gdyby były to bym od razu kupiła, bo 47groszy to taniej niż dada czy babydream ;D

no ale pomijając biedronkę, to 58gr za huggiesy 4 to dużo?

foszek

kupilam dzisiaj pampersy w promocji i jeszcze z kuponem rabatowym z pampera i wyszlo mi za szt 0,23 € :headbang:

didi_loczek

foszek jak nam uda się kupić po 0,26 € za sztukę to święto :) normalnie wychodzi po 0,32€

foszek

Cytat: didi_loczek w 18 Kwi 2012, 14:41:54
foszek jak nam uda się kupić po 0,26 € za sztukę to święto :) normalnie wychodzi po 0,32€
a nie masz kuponow z pampersa? Na kazdy karton wtedy daja 3-4 € rabatu(w zaleznosci od kwartalu)

mobka

Kuba wazy ok. 13kg, ma ponad 86cm wzrostu i 4(pampers, dada, babydream) sa dobre ;D Ostatnio Dady kupujemy ;D

natka

A myśmy przeszli z dady na pomarańczowe pampki rozm 5. Chcialam pochodzic w 4+ ale tylko rossmanowskie wchodzily w grę a wydawaly mi sie jakies takie twarde

jutro koszulki polo i spodnie w lidlu
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-65F4D413-9CA4B821/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=26158

ishka82

natka :thankyou: :beer: na pewno się wybiorę, bo D. z bluzeczek powyrastała, a dżinsy z lidla mamy jedne i to są najlepsze jakie mamy ;) :)

Dodany tekst: 20 Kwi 2012, 15:57:53

a co do pieluch kupiłam ostatnio na próbę dady 5, wielkie toto jakieś ;) ale na noc super, bo bardziej chłonne :) w dzień też nie wbijają jej się tak w ciałko...chyba przy nich zostaniemy jak wykończymy 4 :)

olgaaa1

Dziewczyny w CH Reduta w sklepie ANTYLOPA, wyprzedaż obuwia (chyba likwidacja sklepu) wszystkie sandałki, półbuty 49 zł, a zimówki 79zł.
Kupiliśmy małej półbuciki przecenione 120zł na 49zł.
Pani raczej mało już zaangażowana w pomoc w sklepie, więc trzeba samemu przebierać, ale za taką cenę można się przemęczyć :)

ishka82

nabyłam wczoraj w Lidlu jeansy i bluzeczki :D

elve

ishka82 a te dżinsy, to z jakiego materiału są? chodzi mi o to czy miękkie?

niewiemjaka

elve dzinsy z lidla sa bardzo fajne ;) nie sa sztywne jak karton, są ok

Kasia

Cytat: elvelve w 25 Kwi 2012, 10:53:49
ishka82 a te dżinsy, to z jakiego materiału są? chodzi mi o to czy miękkie?

to jest taki materiałowy jeans,

mnie bluzeczki rozczarowały :( szerokie i krótkie :(
ale za te pieniadze to "do piaskownicy" moga byc ;)

elve

bo ja kupiłam jedne lidlowe zimą i Anka nie chciała nosić, bo zbyt sztywne