promocje obnizki wyprzedaze rzeczy dla dzieci

Zaczęty przez marax, 29 Sie 2009, 08:29:26

mignon

Mobka, teraz to mnie zabiłaś pytaniem :D ale może warto zadzwonić i zapytac, bo wczoraj przy pampersach mnóstwo kartek z różnymi promocjami wisiało.

Kasia

ishka82

teraz do Lidla nie dotarłam przez te nasze choróbska, trudno ;) a w ogóle fajne były te dresy i koszulki? może dziś lub jutro się przejdę zobaczyć, czy coś zostało :knuje:

Kasia

zuziak mi w sobotę wieczorem kupowała
więc jest szansa że cos zostało

Justynna

ishka82, też chciałam kupić te spodnie dresowe i też nie dojechałam do Lidla :(

zuzia

Cytat: ishka82 w 14 Sty 2013, 11:14:51
teraz do Lidla nie dotarłam przez te nasze choróbska, trudno ;) a w ogóle fajne były te dresy i koszulki? może dziś lub jutro się przejdę zobaczyć, czy coś zostało :knuje:
fajne.
dresy co prawda cienkie ale dla M. do przedszkola w sam raz. długo nie pożyją (kolana) ale w tych ze smyka też zajeździł nawet łaty na kolanach :D

ishka82

fajne te piżamy :) chyba pójdę kupić, bo właśnie mi Dominika wyrasta z piżamowych zapasów ;)

Dodany tekst: 14 Sty 2013, 11:18:56

Cytat: Kasia w 14 Sty 2013, 11:15:41
zuziak mi w sobotę wieczorem kupowała
więc jest szansa że cos zostało

u nas rzadko jest wszystko wymiecione...zobaczymy ;) jutro i tak mam sprawy na mieście do pozałatwiania, babcia ma przyjść do Domi, to podjadę i zobaczę :) chyba, że dziś będziemy się lepiej czuły i pójdziemy w ramach spaceru ;)

Dodany tekst: 14 Sty 2013, 11:22:46

Cytat: zuzia w 14 Sty 2013, 11:16:14
fajne.
dresy co prawda cienkie ale dla M. do przedszkola w sam raz. długo nie pożyją (kolana) ale w tych ze smyka też zajeździł nawet łaty na kolanach :D
brzmi zachęcająco...ja je chciałam właśnie do przedszkola i ciorania w domu...ona w takim tempie wyrasta ze spodni, że dosłownie żal mi kasy na takie z innych sklepów :blush: większośc ciuchów (spodni szczególnie) zakupionych latem na wyprzedaży na jesień/zimę jest już za mała :ohboy: ona od dłuższego czasu rośnie co najmniej 1cm na miesiąc :crazy:

rubin04

Cytat: zuzia w 14 Sty 2013, 11:16:14dla M. do przedszkola w sam raz. długo nie pożyją (kolana) ale w tych ze smyka też zajeździł

a te z Lidla wąskie są w pasie?
Bo te ze Smka co P. tera zma do przedszkola, rozm. 98 to musiałam z 2 stron pozaszywać w pasie bo wszystko za szerokie. A ja tak nie lubię szyć :)
W sumei myslałam by mu ze Smyka coś na wyprzedazy kupić ale to szycie ich mnie zniechęca.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

fasolka1980

W moim lidlu byly juz tylko dziewczece spodnie dresowe :(

Kasia

Cytat: rubin04 w 14 Sty 2013, 12:10:22A ja tak nie lubię szyć Smiley

rany, jakie szycie?
Michał we wszystkich spodniach dresowych ma gumkę wziagnietą lol
wciągasz, wiązesz na supeł i koniec, oczywiscie lepiej gumkę zszyć ale jak masz szyciowstret to lepiej zawiązać :D

Dodany tekst: 14 Sty 2013, 12:15:06

Cytat: rubin04 w 14 Sty 2013, 12:10:22W sumie myślałam by mu ze Smyka coś na wyprzedaży kupić ale to szycie ich mnie zniechęca.
nie wiem czy coś trafisz, bo w smykach nieźle wymiotło towar
w ogóle chyba wszystkie sklepy stany magazynowe mają pod kontrolą i nie martwią się nadmiarem ciuchów, przez co wyprzedaże marne a niektóre rzeczy sprzedają się na długo przed wyprzedażami ;)

rubin04

Kasia da sie tam gumke wyciągnac? Któredy? Trzeba rozpruc jakos?

Kasia

te ze smyka z reguły mają tunel na troczki i tamtędy wciągam
we wszystkie musimy gumkę wciągać

mobka

Mi Krzychu kupil jeszcze wczoraj w Lidlu dresy. Ale na wiosce (Latchorzew), nie wiem, czy u nas na Bemowie cos jeszcze bylo. A wzielam i spodnie i koszulki, bo za taka cene to grzech nie brac. I jedno i drugie cienkie, ale do wycierania po podlodze po co lepsze ;D

justynaaaa2

Cytat: Kasia w 14 Sty 2013, 12:22:25
te ze smyka z reguły mają tunel na troczki i tamtędy wciągam
we wszystkie musimy gumkę wciągać
ja pamiętam z dzieciństwa, że tak się z rajstopami robiło jak się guma rozciągnęła i leciały z tyłka :D

Kasia

no kiedyś to się nawet matki na gumkę trafiały lol
gumka to obowiazkowy towar w domu i jeszcze deficytowy był lol

ishka82

ja tez Niusi prawie we wszystkie leginsy i część spodni muszę gumki wciągać ;D

marcheewka

Cytat: ishka82 w 14 Sty 2013, 11:14:51

fajne, takie miękkie, z meszkiem od wewnątrz, z gumką i sznurkiem w pasie. M kupił 2 zestawy dresów, bo nie wiedział jaki kolor, zostawiłam szare i różowe - rozm 98/104 jeszcze trochę dlugie, ale na wiosnę będa ok.
Koszuli też dwa zestawy - rózową i szarą w paski oraz ciemno różową i fioletową w kropki.
Ten zestaw rózowa i szara w paski jest taki większy, luźniejszy, będzie na później.

zuzia

fasolka1980
trzeba było pisać!

Dodany tekst: 14 Sty 2013, 14:49:53

Cytat: rubin04 w 14 Sty 2013, 12:10:22Bo te ze Smka co P. tera zma do przedszkola, rozm. 98 to musiałam z 2 stron pozaszywać w pasie bo wszystko za szerokie. A ja tak nie lubię szyć
M. też ma przerabiane - gumka w pasie.
w tych z HM też
te z 5-10-15 dają radę ale oni ogólnie jakieś wąskie je zrobili, jak nie chłopięce.

Kasia

Cytat: zuzia w 14 Sty 2013, 14:48:39te z 5-10-15 dają radę ale oni ogólnie jakieś wąskie je zrobili, jak nie chłopięce.
a to zalezy które bo Michał ma iod nich dość szerokie, na długość dobre a na szerokość szarawary :D

Justynna

Cytat: Kasia w 14 Sty 2013, 14:57:49
a to zalezy które bo Michał ma iod nich dość szerokie, na długość dobre a na szerokość szarawary :D
o my też takie jedne mieliśmy, mocno trzeba było je sznureczkiem przyciągnąć, żeby w biegu nie spadły :D

zuzia

Cytat: Kasia w 14 Sty 2013, 14:57:49
ale ja mówię o konkretnych, z tej zimowej kolekcji, 1 rodzaj w 2 kolorach taki był.

magdalinska

te dresy fajne i nie takie bardzo cienkie (ma ciensze ;) ) kupiłam na teraz i na zapas, znalazłam gdzies zakopane miedzy dziewczecymi, bo wczoraj juz prawie nic nie było

rubin04

tez kupiłam dresy :)
fajne są i mają ściągacz w pasie :)

rilla

Piotrek jest duzym chlopcem, a w pasie tez wszystko szerokie... najgorsze sa dresy z tesco (f&f)