promocje obnizki wyprzedaze rzeczy dla dzieci

Zaczęty przez marax, 29 Sie 2009, 08:29:26

konwalia

fasolka1980

malybob

http://www.darmolandia.pl/z/pl_f_f_voucher_a4.pdf
Uwaga : laczy sie z promocja minus 30% :D Sprawdzone, polecam. Mozna powielic, dzielic zakupy i wielokrotnie wykorzystywac.

kotabma

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

foszek

w zarze zaczely sie promocje, narazie takie male

No i w h&m online rowniez

kotabma

w rossmanie pampersy 2 wychodza po  39 gr/szt (pakowane po 108)
to chyba dobra promocja
na 1 tez jest promocja ale nie pamietam jak to wychodzi

bozena.dp

Cytat: cumberland w 28 Gru 2012, 09:38:47
w Rossmannie z kartą Rossnę do końca roku wszystko -20%

własnie miałam to samo wam pisac ;)
bo wiele osób myśli, że ten rabat tylko na art. dziecięce, a tym razem z tą kartą rabat jest na wszystko!

Justynna

Cytat: bozena.dp w 28 Gru 2012, 15:36:26
bo wiele osób myśli, że ten rabat tylko na art. dziecięce, a tym razem z tą kartą rabat jest na wszystko!
No i plus 3%, 4% czy 5% rabatu standardowo z karty.

ishka82

Cytat: bozena.dp w 28 Gru 2012, 15:36:26
aaa...na wszystko? a ja tej karty nie założyłam, bo po co jak dziecięcych mało kupuje ;) chyba czas założyc ;D

bozena.dp

tak, tak, na wszystko + dodatkowo te X% jakie się ma na art. dziecięce jak napisała Justynna ;)
byłam dziś w rossmannie, bo mi się kilka rzeczy kończy, m.in balsam do ciała, deo i takie tam i potwierdzam, że rabat dostałam ;)

martullek

szkoda tylko, że karta przestaje działać, jak dziecko 3 lata kończy :(

Kasia

U mnie przestała działać jak nie zrobiłam przez jakiś czas zakupów, Michał miał ponad trzy lata.

martullek

ja w dniu urodzin Wojtka dostałam maila, że finito.

swoją drogą słaby taki mail: wszystkiego najlepszego, informujemy, że dziecko jest już za stare, by karta mogła działać ;)

Kasia

To może ja przezornie wypisalam inny rok urodzenia :knuje: teraz nie pamietam. Karta przestała mi działać bo zakupów przez jakiś okres nie robiłam.

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: Kasia w 29 Gru 2012, 11:19:51Karta przestała mi działać bo zakupów przez jakiś okres nie robiłam.
wystarczy miesiac nie robic, ale wtedy bierzesz nowa i tak w kolka - powiedzialam juz im, ze straszne marnotrastwo plastiku i papieru
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

cumberland

Cytat: Kasia w 29 Gru 2012, 11:19:51To może ja przezornie wypisalam inny rok urodzenia  teraz nie pamietam. Karta przestała mi działać bo zakupów przez jakiś okres nie robiłam.

tam chyba przy rejestracji trzeba było pesel wpisac, zeby właśnie nie móc kombinować w ten sposób ;)
nie pamiętam kurcze, ale chyba tak właśnie było

Kasia

Eeeeeeeee pesel to możesz wygenerowac ;) w generatorze peseli.
No ale nie pamietam, w każdym razie karta przestała działać z powodu braku zakupów.

Justynna

Cytat: cumberland w 29 Gru 2012, 12:09:17

tam chyba przy rejestracji trzeba było pesel wpisac, zeby właśnie nie móc kombinować w ten sposób ;)
nie pamiętam kurcze, ale chyba tak właśnie było
pesel nie był chyba potrzebny, tylko data urodzenia.

olgaaa1

W Calzedoni jest wyprzedaż -50% na leginsy i rajstopki dla dzieci.

mobka

Jakby komus sie promocja na pampersy 2 rzucila w oczy to bede wdzieczna za info.

mignon

mobka, w super-pharmie wszystkie rozmiary są za 39,90, ale taka "normalna" paczka; ja kupiłam, bo i tak nie miałam i musiałam, ale wiem, że większe "kartonowe" promocje opłacają się bardziej

mobka

mignon, ale 2 tez? Bo te promocje, to zazwyczaj od 3 sie zaczynaja. Na te niebieskie pampersy, a zolete 1 i 2 rzadza sie swoimi prawami.