promocje obnizki wyprzedaze rzeczy dla dzieci

Zaczęty przez marax, 29 Sie 2009, 08:29:26

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mobka

W Biedronce troche rzeczy dla dzieci (od poniedzialku bodajze) i endo ma jakas obnizke.

margareta

W Warszawie likwidują Smyk na Kruczej. Wyprzedaże do 70%.

Strasznie smutno mi się zrobiło, bo z rodzicami jako dziecko chodziłam tam na zakupy, a przy okazji na desery na ostatnim piętrze. ech...

Kasia

Skąd wiecie o tej likwidacji? Juz kiedyś AJA pisała. Tam zawsze były plakaty -70% bo oni na jednym piętrze mieli taka totalna wyprzedaż poprzednich kolekcji, taki nieoficjalny outlet.
Gdzieś jest jakieś oficjalne info o zamknięciu tego smyka?

Justynna

Cytat: Kasia w 10 Maj 2013, 17:10:41Skąd wiecie o tej likwidacji?
U nas na 5.10.15  często jest napis "LIKWIDACJA kolekcji - RABATY 50%, 70%" i też raz myślałam, że sklep likwidują ;)

Kasia

No ten smyk na kruczej właśnie tak jest oplakatowany. Przejezdzalam tam w niedziele i nic szczególnego, swiadczacego o likwidacji sklepu nie widziałam.
Tylko banery -70% totalna wyprzedaż jak zawsze.
Ale moze czegoś nie dopatrzylam.
Jestem ciekawa bo jak rzeczywiście likwidują na amen i ta sie wyprzedaja ze wszystkiego to bym podjechala a jak sie tak jak zawsze likwidują to na razie nie potrzebuje jechac

margareta

Kasia nie dopatrzyłaś. Jest napisane na tych banerach, że jest likwidacja sklepu. Wyprzedaż do któregoś czerwca (nie pamiętam dokładnie do którego, będę dziś przejeżdżać, to zwrócę uwagę). Podobno ma być remont budynku, ale Smyka już w tym miejscu nie będzie :(

Kasia

Buuuuuu czyli trzeba sie wybrać na zakupy.

Kasia

Szkoda, tez mam sentyment do tego sklepu. W moich czasach to był wyjątkowy przybytek a i teraz moj Michał lubi tam z nami jeździć. Ja na zakupy idę a on na plac zabaw.

Dodany tekst: 10 Maj 2013, 16:31:50

Fajny wątek :)

iksa_nl

w Biedronce letnie komplety i pizamki (chyba 17,99) i dla maluszkow jakies bodziaki, reczniki...

Kasia

Cytat: margareta w 10 Maj 2013, 16:22:47
Kasia nie dopatrzyłaś. Jest napisane na tych banerach, że jest likwidacja sklepu. Wyprzedaż do któregoś czerwca (nie pamiętam dokładnie do którego, będę dziś przejeżdżać, to zwrócę uwagę). Podobno ma być remont budynku, ale Smyka już w tym miejscu nie będzie :(
byłam, informacje o likwidacji sklepu potwierdzam

natomiast obnizek specjalnych nie ma ;) taki sam stan cenowy jak przed likwidacja ;)
przynajmniej teraz

Justynna

Cytat: iksa_nl w 14 Maj 2013, 11:01:45w Biedronce letnie komplety i pizamki (chyba 17,99)
widziałam, ale są strasznie szerokie, nie dla szczuplaków ;)

justynaaaa2

Cytat: Kasia w 10 Maj 2013, 16:28:27
Szkoda, tez mam sentyment do tego sklepu. W moich czasach to był wyjątkowy przybytek
Też mam takie wspomnienia :) tylko nazwa "dom dziecka" mocno nietrafiona ;D
Chodziłam tam do fryzjera "pana grzebyczka" :D o jezu jaki on był straszny, bałam się go ale to był jedyny dziecięcy fryzjer
No szloda, że likwidują, chyba się jeszcze z sentymentu przejadę :)

Kasia

Cytat: justynaaaa2 w 15 Maj 2013, 10:11:41tylko nazwa "dom dziecka" mocno nietrafiona Grin
ja te nazwę znam tylko ze słów innych osób
u mnie w domu funkcjonowała zawsze nazwa smyk
i na poczatku jak ktoś mówił o domu dziecka to ja nie wiedziałam o co chodzi, bo dom dziecka kojarzył mi się jednoznacznie
ale po pierwszych tłumaczeniach ze to o smyk chodzi już wiedziałam że niektórzy tak go nazywają :D

vobi

Kasia

nawet wyglada na to jakby to własnie małe miały być :knuje:

golinda

w Tesco na Górczewskiej na ciuszki dziecięce -30% i nowa dostawa, bo po przebudowie dopiero otwierają te działy na nowo

niewiemjaka

Cytat: golinda w 24 Maj 2013, 16:07:54bo po przebudowie dopiero otwierają te działy na nowo
sie wkur.. ostatnio.. mialam malutko czasu, pobieglam tam kupic prezent na urodziny, znalazłam, ale nie bylo ceny, nie byl wprowadzony, cala polka, taki balagan tam teraz po tych zmianach ze szok, ostatecznie nie moglam tego kupic bylam wsciekla, no i w ogole nie moge sie tam odnalezc teraz w tym Tesco

zuzia

niewiemjaka
wybierasz się do lidla w pn?