promocje obnizki wyprzedaze rzeczy dla dzieci

Zaczęty przez marax, 29 Sie 2009, 08:29:26

malybob

konwalia

ishka82

w Lidlu jest sporo zabawek w całkiem przyjemnych cenach :) ja dziś kupiłam puzzle w ramce, 20szt. po 6,99 :)

kotabma

dla posiadaczy klubcard w tesco bedzie noc zabawek
z czw na piatek i tak jeszcze 2 noce
zasady jak w zeszlym roku - za 10 zl zakupow daja bon 5 zl
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

marcheewka

Cytat: ishka82 w 20 Lis 2012, 19:32:48
w Lidlu jest sporo zabawek w całkiem przyjemnych cenach :) ja dziś kupiłam puzzle w ramce, 20szt. po 6,99 :)
oo  ale nie widze takich w gazetce

drewniane czy tekturowe?

ishka82

Cytat: marcheewka w 21 Lis 2012, 15:13:41

oo  ale nie widze takich w gazetce

drewniane czy tekturowe?
tekturowe, z trefla :)

feeling.good

od czwartku w tesco -30% na buty i ciuszki dziecięce

foszek

Dziewczyny nie wiem czy znacie:
http://www.babyssecret.pl/today.html
aktualnie maja m-in zara kids i walizki trunki

zosia2007

ziuta

jakoś mam uraz do takich sklepów, w których trzeba podać maila, żeby w ogóle zobaczyć oferte, bez sensu

Justynna

Cytat: ziuta w 29 Lis 2012, 08:45:14
jakoś mam uraz do takich sklepów, w których trzeba podać maila, żeby w ogóle zobaczyć oferte, bez sensu
niepotrzebnie ;) Kupiłam w tym sklepie rowerek biegowy :)

zosia2007

justynna i jak z zakupem?
mnie przeraza sklep, ktory nie ma mozliwosci zaplaty za towar przy odbiorze. boje sie ze strace kase a towaru nie dostane

Justynna

zosia2007, jedyny minus to, że trzeba czekać do końca "akcji", i dopiero wtedy robią wysyłkę. Na rowerek czekałam ok. 2 tygodni, ale nie śpieszyło mi się, więc luz. No i jak zamawiałam to dostałam na pierwszy zakup rabat, tak , że przesyłka kurierska wyszła mi gratis :)

magdalinska

od dzisiaj w lidlu są domki do malowania, takie co w tamtym roku

foszek

Cytat: zosia2007 w 29 Lis 2012, 09:27:01
justynna i jak z zakupem?
mnie przeraza sklep, ktory nie ma mozliwosci zaplaty za towar przy odbiorze. boje sie ze strace kase a towaru nie dostane
w tym akurat nie, ale w limango, www.westwing.de i fab. Wszystko bez problemu zawsze bylo, z tym ze ja tam place przez pay pal. Jedyny minus tych sklepow jest taki ze wysylaja, tak jak pisala Justynna, po zakonczeniu akcji i czasami to troche trwa. I trzeba rzeczywiscie sprawdzac ceny, bo czasami mozna dostac cos w jakies promocji taniej

ziuta

Cytat: Justynna w 29 Lis 2012, 09:20:29
niepotrzebnie ;) Kupiłam w tym sklepie rowerek biegowy :)
ale to nie chodzi, że się boję czy coś, po prostu uważam, że to nie fair, że muszę podawać swoje dane, żeby tylko zobaczyć ofertę
co innego przy zakupie, to rozumiem, ale że nie można do sklepu wejść?
a potem wysyłają milion "ofert dnia" i zasypują skrzynkę ;D

Justynna

Cytat: ziuta w 29 Lis 2012, 11:22:44
ale to nie chodzi, że się boję czy coś, po prostu uważam, że to nie fair, że muszę podawać swoje dane, żeby tylko zobaczyć ofertę
co innego przy zakupie, to rozumiem, ale że nie można do sklepu wejść?
a potem wysyłają milion "ofert dnia" i zasypują skrzynkę ;D
no tak, rozumiem. Ale w końcu to taka "sekretna" strona :D A ofert nie przesyłają za dużo, może raz w tygodniu :)

ziuta

Justynna, spoko, ja nie mówię tylko o tej konkretnej stronie, ale ogólnie o tego typu "klubach zakupowych"

Justynna

ziuta, mnie też często wkurza taka polityka sprzedaży tylko dla wybranych, zarejestrowanych itp.  :beer:

OlaFasola

ziuta, ja żeby uniknąć spamu i śmiecenia na mojej skrzynce założyłam sobie taką dodatkową do tego typu miejsc.

ziuta

Cytat: OlaFasola w 29 Lis 2012, 12:10:40ziuta, ja żeby uniknąć spamu i śmiecenia na mojej skrzynce założyłam sobie taką dodatkową do tego typu miejsc.
nooo, i czy to nie jest wkurzające, że człowiek musi takie rzeczy robić, żeby zobaczyć co jest w sklepie? :D

OlaFasola

Cytat: ziuta w 29 Lis 2012, 12:58:25nooo, i czy to nie jest wkurzające, że człowiek musi takie rzeczy robić, żeby zobaczyć co jest w sklepie? Cheesy
No jest jest

konwalia