sypialnia i "gabinet" bez sensu ;(

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 19 Lut 2009, 02:23:14

emcia

justynaaaa2

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 02 Gru 2009, 23:21:53
justynaaaa2 bingo!!
no przecież pisałam, że widzę to  wyobraźni  :beer:
a więc możesz dosunąć łóżko do uskoku i zostawić tą dziurę ale to bez sensu trochę  :hmm: ja bym dała łóżko na lewą ścianę, skoro pokój ma 310 a łóżko 205 to zostaje ci 105 cm. na otwarcie drzwi

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

inkageo

Jak łóżko zajmie całą szerokość pokoju to może być bardzo przytulnie ;)
I jeszcze różowa inspiracja :D
Imagine there is no hate

zuzia

a dasz rade wskakiwać na łóżko od strony nóg?
to czasem może być ciekawe, ale nie wiem czy się nie znudzi ;)

justynaaaa2

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 02 Gru 2009, 23:26:25
justynaaaa2 nie mamy drzwi ;)
no to po problemie :) ja bym zrobiła z tego pokoju taki typowy mały pokoik sypialniany, zwłaszcza, że łóżko zajmie tam większą część powierzchni ;) parapet bym zaanektowała na coś w rodzaju półki, jakas lampka czy cóś i tyle ;) ja bym zostawiła ten słupek w tej wnęce chyba, że chcesz cały regał przenieść do gabinetu  :hmm:
koło łóżka postawiłabym jaką szafkę bo masz tam przecież 45 cm. do ściany na ściane tą wnękową walnęłabym jakąś dużą grafikę albo zdjęcia jakieś fajnie powieszone w aluminiowych ramkach żeby pasowały do łóżka i tyle ;)

inkageo

Można się wgramolić na czworaka ;)
A w tej wnęce od filara do okna zrobiłabym półkę na całej długości, bo nakastlików już nie będzie ;)
Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

inkageo ja wlasnie myslalam, ze z dwojga zlego to mozna zrobil polke tu nad wysokoscia lozka - takie przedluzenie lozka do sciany ;)

ale czy przy takim rozmiarze tego pokoju nadal byscie sie przenosily???

www.annawilk.pl

wrobelek0403

do mnie najbardziej przemawia rysunek justyny lol lol lol

a ja mam taki pomysł, zeby tą dziure zabudować taką półką z pseudoscianką drewnianą (cos jak zagłowek łózka tylko z boku i wyzej) - mozna wykorzystac zamiast stolika nocnego z jednej strony.

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zuzia

zwierzatko_mojej_mamy
jeżeli w sypialni "tylko" śpicie to ja bym się przeniosła.
lepiej mieć większy gabinet i nie nie potykać o siebie.
jakby jedno miało laptopa i mogło szaleć z sypialni to co innego.

zwierzatko_mojej_mamy

wrobelek0403 to samo napisalysmy ;D ide wizualizowac ;D

www.annawilk.pl

inkageo

W sumie czemu nie :) Przynajmniej na próbę ;) A zresztą Wy i tak śpicie na kanapie :D
Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

zuzia oboje zamierzamy miec laptopy, ale stacjonarka to stacjonarka ;D czyli teraz mamy 2 stacjonarne + lapek, a bedzie jeszcze jeden ;D

www.annawilk.pl

zuzia

Cytat: wrobelek0403 w 02 Gru 2009, 23:39:56a ja mam taki pomysł, zeby tą dziure zabudować taką półką z pseudoscianką drewnianą (cos jak zagłowek łózka tylko z boku i wyzej) - mozna wykorzystac zamiast stolika nocnego z jednej strony.
świetny pomysł!
tylko to musiałoby być podnoszone - jakoś trzeba sprzątać pod

wrobelek0403

no to w takim razie z poczuciem dobrze spełnionego obowiazku moge isc spac lol

zwierzatko, wizualizuj - jutro bede ogladac :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

inkageo

Cytat: zuzia w 02 Gru 2009, 23:41:37
świetny pomysł!
Gdyby było zabudowane do podłogi to sprzątać nie trzeba, ale pamiętajmy, że łóżko jest w takim stylu
Imagine there is no hate

wrobelek0403

Cytat: zuzia w 02 Gru 2009, 23:41:37
świetny pomysł!

mysle zuzia, ze przy tej szerokosci, to trzeba bedzie dokrecic do sciany. wiec sprzatanie tylko w razie przemeblowania ;)

justynaaaa2

Cytat: wrobelek0403 w 02 Gru 2009, 23:39:56
do mnie najbardziej przemawia rysunek justyny lol lol lol
śmiej się śmiej  :rotfl: paint jest dobry na wszystko :D

Cytat: wrobelek0403 w 02 Gru 2009, 23:39:56
a ja mam taki pomysł, zeby tą dziure zabudować taką półką z pseudoscianką drewnianą (cos jak zagłowek łózka tylko z boku i wyzej) - mozna wykorzystac zamiast stolika nocnego z jednej strony.
no półka też fajna, tylko jak za jakiś czas zwierzak się będzie przenosiła do tego pokoju z gabinetem, bo z łóżeczkiem się już tu nie zmieści to będzie znów musiała robić remont i demontować te wszystkie półki  :crazy:

inkageo

To będzie argument, żeby nie opuszczać nigdy klubu ;D
Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

nie w stylu, tylko ideantyczne ;D trzeba bedzie mu obciac gore, zeby nie zachodzilo na okno , ale to pikus :D wezme obrzyna i uharatam ;D:D:D:

www.annawilk.pl

wrobelek0403

Cytat: inkageo w 02 Gru 2009, 23:44:12
Gdyby było zabudowane do podłogi to sprzątać nie trzeba, ale pamiętajmy, że łóżko jest w takim stylu

ech, zapomniałam ze łozko inne niz moje :hmm:

ale jak ten "mebel" bedzie w kolorze drugiej szafki to nie bedzie sie gryzc.

natomiast ale wydaje mi sie, ze sama goła półka nie bedzie dobra, ciagle cos bedzie wpadac pod łózko.

jak łózka się nie da dosunac do sciany, to sciane trza dosunac do łózka :mocking:

zwierzatko_mojej_mamy

wrobelek0403 no ale to by byla polka z lita noga :D takie L odwrocone ;D

www.annawilk.pl

inkageo

A co to przeszkadza, że będzie zachodziło na okno? Najwyżej trochę popsuje wizurę przechodniom :D
Imagine there is no hate

wrobelek0403

Cytat: justynaaaa2 w 02 Gru 2009, 23:45:19no półka też fajna, tylko jak za jakiś czas zwierzak się będzie przenosiła do tego pokoju z gabinetem, bo z łóżeczkiem się już tu nie zmieści to będzie znów musiała robić remont i demontować te wszystkie półki  crazy

justa, no problemo,

ona to lubi lol lol lol

Dodany tekst: 02 Gru 2009, 23:49:33

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 02 Gru 2009, 23:48:26

no to wlasnie mam na mysli :D myslisz, ze bedzie stabilne bez przykrecania?

inkageo

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 02 Gru 2009, 23:48:26
W sumie to i lacka zwykłego można dać, po co się wpędzać w koszty robienia na zamówienie ;) O ile długość będzie pasowała ;)
Imagine there is no hate