sypialnia i "gabinet" bez sensu ;(

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 19 Lut 2009, 02:23:14

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

emcia

takie cos?
ja Was w ogóle nie rozumiem :(

justynaaaa2

Cytat: wrobelek0403 w 02 Gru 2009, 23:48:50
justa, no problemo,

ona to lubi lol lol lol

no w sumie fakt :D to mocno zmienia postać rzeczy  :P

zuzia

elve

kilka pytań:
sypialnia bez drzwi?
kiedy dziecko?
dalibyście radę spać na tapczanie?

jesli rzeczywiście chcesz przenosić sypialnie do małego pokoju, to widzę tylko łóżko na wymiar, coś w stylu pudła z wpuszczonym materacem

mayagaramond

A szafa sie zmiesci w malym pokoju?
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

elve

mayagaramond z cala pewnoscia nie :P

zwierzatko_mojej_mamy

elvelve
1. teraz tez mamy sypialnie bez drzwi ;)
2. kto to wie?
3. po to byl remont, zeby nie miec tapczanu, tylko sypialnie ;D jakbym chiala tapczan roklada, to bym co wieczor sofe w sralonie rozkladala i jeszcze tv bym miala na dobranoc ;D

Dodany tekst: 03 Gru 2009, 09:44:11

mayagaramond zmiesci - ale taka z firme mattel, dla barbie  :mocking: :mocking: :mocking:
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

elve

taaak ale nie na wprost drzwi wejsciowych

jakos mi sie nie widzi przemeblowanie
bedziecie miec w gabinecie szfe ubraniowa i komode i kram komputerowy, zagraci sie i tez bedziesz wkurzona

inkageo

To co? Wstawiacie dzisiaj łóżko na próbę?
Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

elvelve to co mi poradzisz innego ? :> ja wzystko zniese oprocz tapczanu ;P

Dodany tekst: 03 Gru 2009, 09:51:47

inkageo dzisiaj to chyba nie .. hmmm :> :>  :knuje: :knuje:

www.annawilk.pl

elve

zwierzatko_mojej_mamy zostawic jak jest i popracowac nad gabinetem
male nie znaczy beznadziejne :mocking:

zwierzatko_mojej_mamy

oj no burzysz mi cala wizje ;) jak widzisz gabinet w takim razie ? :> lity waski blat jeden dla 2 osob + monitory przywiercone do sciany ?:>

www.annawilk.pl

wrobelek0403

elvelve  my tak mamy - szafy, regał i cały sprzet komputerowy M w małym pokoju. I zmiescił sie nawet fotel rozkładany i suszarke tam stawiam ;)
I dopoki M nie narzuca ciuchów po całym pokoju, to wcale sie burdel nie robi, bo wszystko ma swoje miejsce ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zwierzatko_mojej_mamy

www.annawilk.pl

elve

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 03 Gru 2009, 10:02:14
oj no burzysz mi cala wizje ;) jak widzisz gabinet w takim razie ? :> lity waski blat jeden dla 2 osob + monitory przywiercone do sciany ?:>
zebys wiedziala

wrobelek0403

zwierzatko_mojej_mamy

w 240x500 ;) - wyszła kiszka, ale funkcjonalna :)

wkleje wieczorem zdjecie :)

Dodany tekst: 03 Gru 2009, 10:48:17

acha, sypialnie tez mamy 240x500 prócz łózka z szafkami jest drugie biurko, mały regał i dwie małe komody
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mayagaramond

Cytat: elvelve w 03 Gru 2009, 09:48:45
jakos mi sie nie widzi przemeblowanie
bedziecie miec w gabinecie szfe ubraniowa i komode i kram komputerowy, zagraci sie i tez bedziesz wkurzona

mi tez nie, wszystko bedzie gdzie indziej. A skoro sypialnia jest duzo to wstawilabym do niej regal na ksiazki, ale taki na cala sciana (nie wiem czy sie da)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

elve

do regalu mozeszdodac wygodny fotel i lampe stojaca i sie zrobi przytulnie

zwierzatko_mojej_mamy

no halo - ale regal to mamy w gabinecie :D  no przeciez juz raz wklejalam moja wizje sypialni, jesli by zostawala tam gdzie jest

Dodany tekst: 03 Gru 2009, 11:24:20

tutaj:

www.annawilk.pl

elve

ale miałabyś więcej miejsca w gabinecie jakby regał wyleciał
poza tym jest ciemny....

w gabinecie bym zrobiła blat na wymiar i dała go na ścianę z wyłomem, kilka pólek i wsio (bo drzwi są po lewej, nie?)

mayagaramond

Cytat: elvelve w 03 Gru 2009, 11:25:06
ale miałabyś więcej miejsca w gabinecie jakby regał wyleciał
poza tym jest ciemny....

w gabinecie bym zrobiła blat na wymiar i dała go na ścianę z wyłomem, kilka pólek i wsio (bo drzwi są po lewej, nie?)

ja bde poprostu powtarzac co mowi elvelve ;)

zwierzatko_mojej_mamy

elvelve no ale wtedy nie mam komody nigdzie :D na cycki moje, majty, rajty, skarpty, pizamy obojga plci  ;)

Dodany tekst: 03 Gru 2009, 11:43:51

po lewej jest otwor drzwiowy :)

www.annawilk.pl

elve

zawsze mozesz zamontować szuflady w krowie
teraz spadam na spacer, potem pomyślę

Kozica

Ja tez tak myślę - nie ma co tak latać z tymi meblami z pokoju do pokoju, jeśli docelowo sypialnia ma być w dużym. A ile miejsca Ci przybędzie do gabinetu jeśli zamienisz pomieszczenia? Pomysł z wyniesieniem regału mnie się bardziej podoba.

Pozdrawiam

ddu

my mamy w maleńkim pokoju biurko i komputer- Sz. ma tam też ciuchy i swoje graty. teraz jest bałagan, bo jakieś jeszcze puszki z farbą itp, ale tak jak pisze wróbelek - jak jets porządek. da sie żyć.
regał na książki by się nie zmieścił, wstawiliśmy do sypialni.
jest na całą ścianę, ale żeby to sfotografować, musiałabym się przebić do sąsiadów