stylizacja bagietki :) ... przygotowania do panieńskiego :D

Zaczęty przez bagietka12, 09 Lut 2009, 08:26:58

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

justynaaaa2

Cytat: vobi w 17 Kwi 2009, 21:54:37
bagietka12, wysle Ci na maila jedno zdjecie ze slubu na ktorym widac obraczke dosc dobrze (nie moge zmniejszyc i wkleic go tutaj bo nie mam w tej chwili zadnego normalnego programu do obrobki zdjec na kompie  :crying:)
vobi painta nie masz ;)

bagietka12

Cytat: justynaaaa2 w 17 Kwi 2009, 22:01:03
vobi painta nie masz ;)

ja zaraz wkleję :)

Dodany tekst: 17 Kwi 2009, 22:09:41

dziękuję Ci bardzo :) śliczna ale jednak inna niz nasza :)

vobi

Cytat: bagietka12 w 17 Kwi 2009, 21:19:22
syrenka szerokość 8mmm a grubość chyba 1,3-1,4mm bo te na zdjęciu są troce za grube maja aż 1,7 mm grubosci

No, chyba faktycznie "tylko" bardzo podobne, nasze maja chyba 5 mm szerokosci i pasek bialego zlota zentralnie na srodku. Ale na pierwszy rzut oka wydaly mi sie nawet identyczne. Sleptok ze mnie...

bagietka12

Cytat: vobi w 17 Kwi 2009, 22:24:14
No, chyba faktycznie "tylko" bardzo podobne, nasze maja chyba 5 mm szerokosci i pasek bialego zlota zentralnie na srodku. Ale na pierwszy rzut oka wydaly mi sie nawet identyczne. Sleptok ze mnie...

no nasze maja pasek zółtego 2mm, pasek białego 2mm i kolejne 4mm zółtego :)

vobi

bagietka12, dostalam pw, ale musze sie teraz odmeldowac, jutro odpowiem, ok?

bagietka12

vobi oki :) jak bedziesz miała chwilke to odpisz :) nie pali sie

ishka82

bagietka12

no to najwyzszy czas odswiezyc moj wątek :)

nie mam jeszcze na pierwszy dzień:

-bizuterii
-bukietu
-no i nie wiem co z fryzurką (chce spiete włosy ale nie wiem jak, zdam sie chyba na fryzjera :D )

a na poprawiny..... wlasnie wrocilam z miasta z sukienka i z butami  :jupi: narazie wklejam zdjecia zrobione komorą bo nie mam w BB aparatu :( ale jak tylko bede miala to ubiore sie i zrobie sobie zdjecie bo na wieszaku niezbyt efektownie wyglada, a wrecz powiedziałabym ze beznadziejnie  :blush:

a wiec dzisiejsze zakupy:

Dodany tekst: 17 Maj 2009, 11:44:59

...

Dodany tekst: 17 Maj 2009, 12:47:35

aaaa no i jaka biżu do tej różowej sukienki???

Dodany tekst: 17 Maj 2009, 13:50:08

moze cos takiego???? czy lepiej cos ze srebra całe???

emcia

ooo

bombka będzie
tylko nie przesadź z różem, może srebrna bardziej, choć ten kryształ delikatny...
a obrączki mamy podobne

bagietka12

emcia a no bedzie bombka :)

a co do bizu to wlasnie nie chce przesadzic z różem i nie wiem czy nie srebrna lepsza  :hmm: :hmm:

Dodany tekst: 17 Maj 2009, 19:32:08

no i wkleje wam jeszcze zdjecie z kom sukienki na mnie :) jakosc beznadziejna ale zawsze cos :)

syrenka

wow, ależ Ty masz zgrabne nogi! :O
gratuluję zakupów, ślicznie w tym wyglądasz - szkoda, że bez głowy, bo byłoby łatwiej ocenić całość :)
Co do biżuterii, to hm... może faktycznie lepiej srebro?

yoy

Bagietka! :point_lol: Nie uwieżysz! :point_lol: Nie dość, że ślub mamy w tym samym dniu, to tydzien temu kupilam sukienkę identyczną (!) jak Twoja bombka, tylko w kolorze szaro złotym :D My to mamy gust! :)
Piwko dla Ciebie, co by sie je dobrze nosiło  :beer: :beer: :beer:

A gdzie kupilas tę sukienkę?

bagietka12

syrenka  :blush: dzieki

a co do glowy to nie zmiescila sie w kadrze :D jak bede miala dzisiaj chwilke to pstryknie mi ktos fotki bo samemu to ciezko  :zly:

Dodany tekst: 18 Maj 2009, 06:59:06

yoy ale jaja  :point_lol: :point_lol: :point_lol:

no to super :) byly rozne kolory ale mi sie ten blady roz spodobal :) a kupilam ja w Bielsku w NOT, a Ty??

effik

srebro, srebro. coś delikatnego, bo suknia ma kokardkę, która ją zdobi, a sama w sobie połyskuje, więc nic dużego :)

yoy

Cytat: bagietka12 w 18 Maj 2009, 06:58:08

yoy ale jaja  :point_lol: :point_lol: :point_lol:

no to super :) byly rozne kolory ale mi sie ten blady roz spodobal :) a kupilam ja w Bielsku w NOT, a Ty??

ja w Kętach :) Ale żadnych innych kolorów do wyboru... i rozmiarów zresztą też  :hmm:

bagietka12

effik dzieki :) ja tez mysle ze srebro bedzie oki :)

Dodany tekst: 18 Maj 2009, 21:00:16

Cytat: yoy w 18 Maj 2009, 10:47:23

ja w Kętach :) Ale żadnych innych kolorów do wyboru... i rozmiarów zresztą też  :hmm:

ooo no to jak ja kupowalam to byly i kolory i rozmiary :)

effik

bagietka12

Cytat: effik w 18 Maj 2009, 21:00:29
bagietka12 twój suwaczek też gna do przodu :)

wiem wiem i daltego prosze o pomoc ale jakos nikt nie chce sie wypowiadac i pomagac :(

yoy

nie wiem czy pomogę, ale moge pokazać co ja zakładam do mojej bombki... Postawiłam na akcent kolorystyczny :hmm: i jak nie lubię niebieskiego, tak... widać co jest   :crazy:

Tobie radziłabym coś w innym kolorze niż róż...  srebro rzeczywiście było by dobre...

zwierzatko_mojej_mamy

yoy cudne masz to cos ;D bardzo lubie takie duze cosie ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

zwierzatko_mojej_mamy

i to w cosiach tez bardzo lubie :D:D mam cala skrzynke takie 'bizuterii rodowej' lol lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

effik

Cytat: bagietka12 w 18 Maj 2009, 21:01:39
wiem wiem i daltego prosze o pomoc ale jakos nikt nie chce sie wypowiadac i pomagac :(

bagietka, nie przesaaadzaj, pomagamy cały czas :)

Dodany tekst: 18 Maj 2009, 21:55:22

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 18 Maj 2009, 21:46:40
i to w cosiach tez bardzo lubie :D:D mam cala skrzynke takie 'bizuterii rodowej' lol lol

:D :D