stylizacja bagietki :) ... przygotowania do panieńskiego :D

Zaczęty przez bagietka12, 09 Lut 2009, 08:26:58

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

golinda

Cytat: wrobelek0403 w 31 Mar 2009, 00:04:57
bagietka12 ja swoją kiece "na drugi dzien" kupiłam tydzien przed slubem ;) masz jeszcze czas, poza tym w wakacje zaczynają się przeceny - ja trafiłam na 70% w hexeline  :jejeje:

o! właśnie o ten sklep mi chodziło!!!

zwierzatko_mojej_mamy

golinda  :rotfl: :rotfl: :rotfl: niby wiedzma naczelna, a  takiej wiedzmowej nazwy nie kojarzy ? :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

bagietka12

szelma

bagietka12, a próbowałaś już w nich chodzić jakoś dłużej? Bo ja właśnie nie wiem, w jakim stopniu powinnam używać moich, żeby je rozchodzić :hmm:.

bagietka12

szelma jeszcze w nich nie chodziłam bo jeszcze nie przyszły :D

ale bede w nich chodzic po domu zeby je rozchodzic ;)

szelma

bagietka12, aaa, to trzymam kciuki, żeby szybko przybiegły :D. Ja póki co chodzę po domu, ale to jednak trochę inaczej niż w warunkach ślubnych :hmm:.

effik

szelma no ja też właśnie się zastanawiam, gdzie leży granica między "rozchodzić" a "rozbić" :D ja mam satynowe, a jak rozwalę?  :rotfl:

zosia2007

ja w swoich chodzilam ze 2 razy po domu po 1-2 godz ale w skarpecie (nie takiej super grubej ale sportowej) i w dniu slubu byly ok

bagietka12

justynaaaa2 właśnie wróciłam od swojej kosmetyczki i....... ma takie samo zdanie o kwiatach dla mnie jak Ty  :agreed:  :beer: :beer: :beer: :) przekonała mnie do różowo-fioletowego bukietu i takiego tez makijażu :D

jak macie jakieś propozycje takich bukietów i makijaży to wklejajcie :) już nie zależy mi na rodzaju kwiatków :D ma być różowo-fioletowy albo różowy :)

syrenka

O, to ja też skorzystam w sprawie bukietu. Jestem już prawie pewna co do takiej kolorystyki :)

bagietka12

syrenka

Na pewno będzie to eustoma, do tego myślałam o frezjach, goździkach, jaskrach. Nie wiem czy jaskry jeszcze będą w lecie, ale też bardzo podoba mi się ten kwiat.
Takie są moje typy, ale zastanawiam się jeszcze nad tym, czy w ogóle uzbieram z nich kolory różowo, fioletowe?

bagietka12

a masz jakies przykladowe bukiety?? to wklejaj :)

syrenka

Oj niestety nie mam :(
Jedyne propozycje fioletów mam w swoim wątku - to wszystko co mam w swoich zbiorach.

kasiad

Cytat: bagietka12 w 09 Kwi 2009, 11:29:16
a masz jakies przykladowe bukiety?? to wklejaj :)

bagietka jak znajdę to wkleję różowy bukiet, który ja miałam :)

syrenka

Na pewno też czegoś poszukam :) Ostatnio moja uwaga skupia się na butach ;)

bagietka12

kasiad hmmmm..... sliczny :) Ty mialaś dokładnie taki????

jak znajdziesz chwilke to moglabyś wkleic zdjęcie Twojego bukieciku na żywo?? :D

kasiad

Cytat: bagietka12 w 09 Kwi 2009, 11:38:09
kasiad hmmmm..... sliczny :) Ty mialaś dokładnie taki????

jak znajdziesz chwilke to moglabyś wkleic zdjęcie Twojego bukieciku na żywo?? :D

tak, miałam dokładnie taki :) tylko na żywo nigdy nie wyjdzie taki sam :D
wkleję zdjęcie wieczorem, bo nie mam ich w laptopie, ale Mąż je gdzieś schował  ;)

effik

kasiad przez przypadek pomogłaś mnie :D chciałabym coś podobnego, tylko jako połączenie ciemnej czerwieni i pomarańczu :)  :beer:

jo_miekka

Bagietka, zdaje się, ja miałam bukiet różowo - fioletowy...

olcia

no to i ja wrzucę coś ze swoich zbiorów. może komuś się przyda :)

Dodany tekst: 09 Kwi 2009, 15:27:33

Dodany tekst: 09 Kwi 2009, 16:28:22