pokoje naszych dzieciaczków :)

Zaczęty przez jusia, 26 Paź 2008, 17:37:35

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

aniak1211

Cytat: ishka82 w 08 Sty 2011, 19:01:58
Wiem :) Na te okoliczność co jakiś czas oglądamy fajne mieszkania w Bielsku ;)

:)
To jak my projekty domkow :D

marax

olafasola ruszyla juz ze sklepem dla dzieci ??

konwalia

ddu

ja już marzę o wyrzuceniu z sypialni helenki. mamy mały pokój, teraz kompletnie zagracony,  książki Sz., wózek, torby ze żwirkiem i karmą kotów (piwnicy właściwie brak). trzeba  z nim kiedyś zrobić porządek, ale nie wiem, jak sie do tego zabrać. jak wtsawię tam łóżeczko, wózek się nie zmieści. chyba, że wózek w sypialni. ale co zrobię z odkurzaczem, pierdyliardem książek, pudłami ze żwirkiem....

feeling.good

Cytat: maraxela w 08 Sty 2011, 21:37:39
olafasola ruszyla juz ze sklepem dla dzieci ??

Chyba jeszcze nie. Rzadko się pojawia, więc pewnie pracuje pełną parą :)

twinnie77

Szykujemy się do przygotowania pokoju dla Huberta (w końcu sytuacja nas zmusiła  :mocking: ). Przeczytałam cały wątek  :crazy: :crazy: :crazy:

rilla
bardzo podoba mi się pokoik waszego szkraba  :bravo: :bravo: :bravo: Co to jest, to na pierwszym zdjęciu, taki stopniowany 'regalik' z pojemnikami?

I jeszcze pytanie odnośnie cen na stronie Ikea.

Czy na przykład cena za ten produkt to cena końcowa? Bo jest napisane, że drzwi i półki sprzedawane są oddzielnie...

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S19873733
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mobka

To z pojemnikami to to http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/series/19027/

A w tym co wkleilas, chyba trzeba jeszcze drzwi i szuflady doliczyc.

twinnie77

dzięki mobka, polewam

Ale gdzie sprawdzić te ceny drzwi i półek????

twinnie77

dzięki rilla, również polewam :)

Dodany tekst: 04 Lut 2011, 17:16:52

A w ogóle to uważam, że ten wątek powinien być w strefie dziecięcej - pół dnia go szukałam  :crazy: :crazy:  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

twinnie77

Właśnie bardzo się nam podobają i można z nich zrobić uniwersalny pokój, bo jak się potwierdzi to za jakiś czas Hubert tam będzie z siostrą mieszkać ;D

foszek

Cytat: twinnie77 w 04 Lut 2011, 16:57:10Czy na przykład cena za ten produkt to cena końcowa? Bo jest napisane, że drzwi i półki sprzedawane są oddzielnie...

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S19873733
to juz jest cena szafki takiej jak wyglada na zdjeciu, gdyby ci sie znudzil kolor drzwiczek, za jakis czas mozesze sobie kupic nowe i wymienic. Mysmy sie zdecydowali na bialo zielone mebelki.

feeling.good

świetne są te mebelki. Żałuję, że ich nie było jak urządzaliśmy pokój dla Stasia. Ostatnio kupiliśmy z tej serii białą skrzynię do naszej sypialni na zapas ciuszków Stanleja. Kiedyś wymienimy front i będzie do jego pokoju, ale to już pewnie w przyszłym domu.

jestynka

Cytat: dragonfly w 06 Sty 2011, 16:32:39
nie wiem, ale jak tak to Ingrid tez jest dziwna ;D

Filip w taki razie też

fasolka1980

kupiliśmy dziś I. krzesełko i stolik Mamut w Ikea i matę z trasą samochodową :)

niestety to tylko mini kącik do zabawy w "salonie" ale dobre i to

magdalinska

Cytat: fasolka1980 w 06 Lut 2011, 18:03:12krzesełko i stolik Mamut
jakie kolory? i ktory stolik? bo ja tez mam w planie mamuty ale cholera stolików nie ma zielonych :(

fasolka1980

krzesełko zielone, stolik niebieski, bo stoliki są tylko niebieskie i rózowe niestety...

ale nawet nie wygląda to zle razem ;)

magdalinska

chyba tez tak zrobie, rozowego nie chce ;) moze do czasu, jak bede kupowac to wprowadza zielone :D

marlen_ka

Cytat: ishka82 w 08 Sty 2011, 14:41:53
Ja wiem, że i w ciasnych kawalerkach ludzie mają dzieci, sama się o nie starałam mieszkając w kawalerce ;) I powiem Wam, ze wspaniale, że pomimo małego metrażu są jednak dwa pokoje :)
zgadzam sie w stu procentach. Mozna miec bardzo male mieszkanie, ale wazne jest, aby bylo podzielone i dobrze rozplanowane. My w Islandii przez rok mieszkalismy w kawalerce ok 32 m2, bylo to w sumie jedno pomieszczenie z aneksem kuchennym, nawet korytarza oddzielnie nie bylo. Jak urodzila sie Lila to bardzo to nam przeszkadzalo, bo wszystko robilo sie w sumie w jednym miejscu

aniak1211

Cytat: fasolka1980 w 06 Lut 2011, 18:03:12
kupiliśmy dziś I. krzesełko i stolik Mamut w Ikea i matę z trasą samochodową :)

niestety to tylko mini kącik do zabawy w "salonie" ale dobre i to
Dominika tez ma ten zestaw-niestety niebieski bo na skladzie nie bylo innych kolorow;)
W poprzednim mieszkaniu miala wlasnie taki kacik w pokoju dziennym(pomimo ze miala swoj pokoik ktory sluzyl za skladzik;))
A krzeselko jest super-nawet my na nim siadamy:D
Nie polecam stolkow z tej serii-chyba ze dla starszakow,
Dominika ciagle sie przewracala az w koncu wywalilam je;D

zuzia

magdalinska

zuzia ale ja chcialam prostokatny ;)
i chciałam jeszcze krzesełka ziolone, ale ten kolor tez mi sie nie podoba, chce jasnozielone :(  (takie, jak polki)