pokoje naszych dzieciaczków :)

Zaczęty przez jusia, 26 Paź 2008, 17:37:35

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Alka

mój syn - fan futbolu ma taki oto pokój

Dodany tekst: sob, 16 lip 2011, 13:32:45

wkleje na trochę
takie firanki

abkasia

Alka, swietny pokoik i genialny sliczny synek :)

a ja Hugusiowi chyba nigdy pokoju nie zrobie... :crying: :crying: :crying: :crying:
teraz spimy w tym pokoju wszyscy, bo nasza sypialnia kiedys byla na antresoli na ktora prowadza mega strome schody, na ktore nawet bramki sie nie da zamontowac...
a ze maly przychodzi w nocy do nas do lozka to ze wzgledu na jego bezpieczenstwo nie wracamy na gore i sie cisniemy w malym pokioku, gzdie miesci sie tylko nasze lozko i lozeczko malego.. ;(

Alka

Cytat: abkasia w 16 Lip 2011, 14:40:41
a ze maly przychodzi w nocy do nas do lozka to ze wzgledu na jego bezpieczenstwo nie wracamy na gore i sie cisniemy w malym pokioku, gzdie miesci sie tylko nasze lozko i lozeczko malego.. ;(

wiem co to znaczy, my tak mieszkaliśmy przez rok od narodzin małego,
trzymam kciuki aby sytuacja uległa zmianie w krótkim czasie :)

magdalinska

zuzia

alka, bardzo fajny pokój!

gdyby ktoś widział firanki w dinozaury to ja proszę o namiary!

abkasia

Cytat: Alka w 16 Lip 2011, 15:13:12
wiem co to znaczy, my tak mieszkaliśmy przez rok od narodzin małego,
trzymam kciuki aby sytuacja uległa zmianie w krótkim czasie :)
raczej nie ulegnie.. ;D
mamy fajne spore mieszkanie, ale totalnie nieprzystosowane do dziecka pod wzgledem tej antresoli i schodow..

mobka

My pozazdroscilismy martullkowi i pojechaismy po  meble do ikei :D Dobrze, ze Aneboda tania byla, bo albo na allegro wyladuje albo w garazu :D

marax

Cytat: abkasia w 16 Lip 2011, 14:40:41
Alka, swietny pokoik i genialny sliczny synek :)

a ja Hugusiowi chyba nigdy pokoju nie zrobie... :crying: :crying: :crying: :crying:
teraz spimy w tym pokoju wszyscy, bo nasza sypialnia kiedys byla na antresoli na ktora prowadza mega strome schody, na ktore nawet bramki sie nie da zamontowac...
widzialam jak dziecko spadlo z takich schodow jak ty masz. Schody byly zakrecone i nie stykaly sie ze sciana-tak jakby wisialy w powietrzu i miedzy sciana mialy ok 50 cm przerwy . Pod tymi schodami byly nastepne schody prowadzace do piwnicy ( to byl domek ) . dziecko spadlo po tych schodach 1 wlecialo w szparę miedzy schodami i spadlo na kafelkowe schody prowadzace do piwnicy . Mialo 10 miesiecy cudem przezylo .

abkasia

magdalinska

marax ja pierdole..... ja w koncu załozyłam bramke przed schodami do piwnicy i teraz juz siedze spokojnie, nawet jak ktos nie zamknie drzwi do wiatrołapu, to dalej i tak nie pojdzie. Na shody na góre o dziwo sie nie drapuje, a jak zacznie, to bede musiala cos myslec, tylko nie mam pojecia jak tam cokolwiek zamontowac....

foszek

To i ja pokaze wspolczesna wersje pokoju F. duzo jeszcze do zrobienia w nim jest, ale mam nadzieje ze jak zabiore sie w koncu do robienia pokoju H. to skoncze i pokoj F.
https://picasaweb.google.com/Foszka/PokojF?authkey=Gv1sRgCJSU8onp5MiJzAE

Kasia

foszek, jeden z ładniejszych pokoików jakie widziałam urzadziałaś
bardzo mi się pdooba, widno, jasno, przestronnie, kolorowo, schludnie ale nie sterylnie :D
i bardzo praktycznie wg moich potrzeba :D

zosia2007

foszek

juz planuje w nim modyfikacje: w miejsce lampy tej wysokiej z ikea kolo szafy pojdzie taka polka.
nie wiem na jaki kolor pomaluje jeszcze sciany, ale w miejsce wieszaczka ciuchci chce dac duza czarna owce olifasoli, po ktorej bedzie mozna pisac kreda. A te chaotyczne pudelka zastapione sa juz tymi trzema pudelkami

zuzia

te pudełka są super!
reszty nie widzę.

Angie

niewiemjaka

foszek

dzieki dziewczyny, choc juz jak pisalam, jeszcze mnie to nie zadawala.

Zuzia a moze zamiast zaslon w dino, naklejki na szybe?

Alka

foszek

świętny pokoik :thumbup: łóżko też ikea?

feeling.good

Cytat: Alka w 18 Lip 2011, 19:26:46
foszek

świętny pokoik :thumbup: łóżko też ikea?

pozwolę sobie odpowiedzieć :) ikea :) http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S59851606

Ja natomiast chciałam się zapytać o barierkę zabezpieczającą. Bardzo mi się podoba. Gdzie można taką dostać?

foszek

Cytat: feeling.good w 18 Lip 2011, 19:30:27
pozwolę sobie odpowiedzieć :) ikea :) http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S59851606

Ja natomiast chciałam się zapytać o barierkę zabezpieczającą. Bardzo mi się podoba. Gdzie można taką dostać?
W lidlu :D te lozeczko z ikei tez niby ma, ale niziutka.

A i wlasnie oderalismy takie siedziska: jedno zielone (dla H) i jedno pomaranczowe (dla F.)

feeling.good

Cytat: foszek w 18 Lip 2011, 19:51:35
W lidlu :D te lozeczko z ikei tez niby ma, ale niziutka.

no właśnie. I drewniana jest, więc można się uderzyć. Ta jest boska. Może i u nas się kiedyś trafi.

foszek

Cytat: feeling.good w 18 Lip 2011, 19:55:06
no właśnie. I drewniana jest, więc można się uderzyć. Ta jest boska. Może i u nas się kiedyś trafi.
jest na allegro: http://allegro.pl/bramka-zebezpieczajaca-na-lozko-safety-1st-i1717535518.html

marax

Cytat: feeling.good w 18 Lip 2011, 19:55:06
byla kiedys w ofercie