pokoje naszych dzieciaczków :)

Zaczęty przez jusia, 26 Paź 2008, 17:37:35

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Alka

Cytat: foszek w 18 Lip 2011, 13:03:18
duza czarna owce olifasoli

może mi ktoś przybliży temat

feeling.good

Cytat: Alka w 18 Lip 2011, 20:44:38
może mi ktoś przybliży temat

Nasza OlaFasola robi piękne ozdoby ścienne do pokojów dziecięcych. Tutaj blog: http://dekopaka.blogspot.com/

Alka

foszek

errata

Alka fantastyczny pokoik :)

Feix również ma rewelacyjny pokój :)

Kata

Pozdrawiam

Kata

marax

ja wczoraj malowalam pokoj laury . Jadac kolo sklepu z farbami spontanicznie postanowilam sciane przemalowac .........................

katgoli

wow foszek slicznie- napewno Felix uwielbia swoj pokoik  :bravo:

Ja planuje do pokoju malenstwa rowniez zakupic te meble z Ikei i z komody Stuva zrobic przewijak....

OlaFasola

foszek, Alka, śliczne są pokoiki Waszych chłopaków.
Mam nadzieję, że mój też się kiedyś doczeka swojego :)

foszek

Cytat: maraxela w 19 Lip 2011, 08:14:13
ja wczoraj malowalam pokoj laury . Jadac kolo sklepu z farbami spontanicznie postanowilam sciane przemalowac .........................
jaki kolor?

Czy ktoras malowala szablonami na scianie? trudne to jest?

iksa_nl

malowalismy szablonami na scianie w sypialni, taki kilkuwarstwowy - zdjecie z szablonerii.

Maz sie staral wiec zajelo to duzo czasu, w ogole za pierwszym malowaniem mimo, ze szablon dobrze i ciasno przyklejony to pod szablon wlazla troszke farba i nam sie nie podobalo jak to wyszlo.
Zamalowal cala sciane od nowa i zaczelo sie babranie bo maz wymyslil, zeby zakleic fragment sciany tasma malarska, odrysowac szablon i nozykiem do tapet wyciac wzorek, udalo sie.
Ale, ze szablon mial 4 warstwy to w sumie prawie tydzien zszedl.
Szablon powedrowal po rodzinie i juz nikt z nich sie tak nie pitolil ale szczerze mowiac jak sie przyjrze to widze u nich niedoróbki a z meza dziela jestem dumna :)

aja

Cytat: foszek w 19 Lip 2011, 21:02:40Czy ktoras malowala szablonami na scianie? trudne to jest?
też malowałam w sypialni - wyszło ok. nic trudnego

foszek

Wymyslilam sobie, ze chcialabym malej w pokoju sprawic wrozke wypuszczajaca motylki i te lecialby do gory i oplataly caly pokoj. Wrozka i motylki bylyby ciemnofioletowe a pokoj w bardzo jasnej lawendzie. Sciana naprzeciwko okna, ta gdzie sa drzwi bylaby znowu koloru takiego jak wrozka i na niej biale motylki, ale juz nie namalowane a takie jak na obrazku na dole.
Tylko czy uda mi sie z szablonami i czy nie przesadze z tym wszystkim ???

Tutaj jest duzo ladnych naklejek na sciane, szkoda ze mam tapete w pokoju :(
http://www.klebefieber.de/wandtattoos/kinderzimmer-wandtattoo-wandaufkleber-online-bestellen/fuer-maedchen-und-elfen/

zuzia

niewiemjaka

Cytat: foszek w 19 Lip 2011, 21:02:40Czy ktoras malowala szablonami na scianie? trudne to jest?
u mnie poszlo łatwo bo ja mialam szablon-naklejke tu masz watek: http://strefaslubna.pl/forum/index.php/topic,3537.0.html

wydaje mi sie to najlepsza opcja z tych trzech:
-naklejka scienna
-szablon do przykładania
-szablon/naklejka - wtedy malujesz dziury w szablonie, odklejasz naklejke techniczną (te brzegi) i finito - jestem zadowolona

foszek super pomysl z wrozką! bedzie pieknie! widzialam cos podobnego w jednej restauracji, ale nie wiem jak te wypukłe byly zrobione :knuje: ale wygladalo to cudnie, no i to byly listki

iksa_nl

pomysł bardzo fajny ale te motylki "wypukle" to musialyby byc z czegos czego córcia nie oderwie, nie zje, etc. ... albo na duzo wyzszej wysokosci niz na tym zdjeciu. Moj mlody ma naklejana miarke wzrostu a juz patrzy i maca jak ja oderwac czy zeskrobac skubana mysza :)

Kata

My nakleiliśmy na tapetę naklejki z postaciami z Kubusia Puchatka i Mała już oderwała Osiołka  :crying: :crying: :crying: a teraz czai się na Tygryska.
Pozdrawiam

Kata

Pyś

tak Was czytam/oglądam to może i pokarze pokój naszego łobuza  ;) ;) ;) ;)

Pościel chyba marnie do dywanu pasuje - Panna :blush:  sama wybierała.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

niewiemjaka

Cytat: Pyś w 21 Lip 2011, 17:27:48Pościel chyba marnie do dywanu pasuje - Panna blush  sama wybierała.
:D no i to jest ważne! :) bardzo przytulnie
i ile ma miśków wow!

Pyś

magdalinska

o jezu ile miskow!!!!!   :padam:  fajny :)

foszek

Cytat: Pyś w 21 Lip 2011, 16:27:48
tak Was czytam/oglądam to może i pokarze pokój naszego łobuza  ;) ;) ;) ;)

Pościel chyba marnie do dywanu pasuje - Panna :blush:  sama wybierała.
fajny ten zegarek na scianie, mozna go lepiej oobejrzec?

ja bym tam wolala zeby mi dzieci same powybieraly niz samemu sie meczyc co i jak ;D

Pyś

Cytat: foszek w 21 Lip 2011, 23:00:17fajny ten zegarek na scianie, mozna go lepiej oobejrzec?

bardzo proszę http://www.regdos.com.pl/product/Wesoly-zegar-tik-tak,347

Dodany tekst: 21 Lip 2011, 22:20:41

Cytat: golinda w 21 Lip 2011, 20:08:43niezłe upodobania wink

trochę to może niepokojące być  :knuje: