zabawki różne :)

Zaczęty przez brawurka, 24 Paź 2008, 08:33:16

Kasia

ishka82

Cytat: Kasia w 27 Maj 2010, 20:39:04
Michał tez ma tą zabawke :D fajna :)

Niby ona jest dla starszych dzieci (od pół roku) i rzeczywiście Nika się nią sama na razie nie pobawi, ale cieszy się jak jej się pokazuje, grzechota, skręca itp. :) Widzę, że jej się już podoba :D

nionczka

Cytat: Kasia w 27 Maj 2010, 21:39:04Michał tez ma tą zabawke  fajna

Irene miala motylka.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ishka82

Przyszedł smok z Lamaze :aaaa: Powiem jedno, jest po prostu boski :dance:

marax

ja kupilam malej takie pingwiny http://www.allegro.pl/item1062329788_tomy_skaczace_pingwiny_do_kapieli_rewelacja_2162.html
zachecona pokazem w sklepie Smyk . Super spawa wjezdzaly same po tej zjezdzalni i skakaly. Przywiozlam to do domu i nie dziala ............... Dziecko wpadlo w napad placzu ................ NIe wiecie jak jest z reklamacja w smyku ?? bede musiala dlugo czekac na wymiane ??

zwierzatko_mojej_mamy

maraxela a baterie wlozylas? :>
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

marax

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 31 Maj 2010, 22:02:07
maraxela a baterie wlozylas? :>
zwierzak jak to milo ze doceniasz moją inteligencje :):)

zwierzatko_mojej_mamy

maraxela why ? :> ja czesto cos przynosilam do domu i wkurwa lapalam, ze teraz trzeba po baterie isc - wg mnie powinni od razu dolaczac ;) takie zabawki potrafia byc podstepne - jakies zabezpieczenia, dziwne prztyczki ;) ja bym sie bala ;)

www.annawilk.pl

marax

serio to wygladalo na fajna zabawke ale sie rozczarowalam jak pingwin ani nie drgnie na tych nartach lol lol lol

Dodany tekst: 31 Maj 2010, 21:10:34

serio to wygladalo na fajna zabawke ale sie rozczarowalam jak pingwin ani nie drgnie na tych nartach lol lol lol

Dodany tekst: 31 Maj 2010, 22:11:56

nie dziala zmienialam kilka baterii i ani nie drgnęlo

zwierzatko_mojej_mamy

no jesli one same tam wlaza istotnie to wyglada super ;) a trzeba je dopchnac do tego wjazdu? czy samo przyplywa po wyskoku ? :>

www.annawilk.pl

brawurka

marax, ale jak one tam wjeżdżają? każdy pingwin ma baterie, czy ta zabawka ma cos co je wciąga na góre? a taki niebieski guziczek na tym wjeździe to co to?

marax

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 31 Maj 2010, 22:13:07
no jesli one same tam wlaza istotnie to wyglada super ;) a trzeba je dopchnac do tego wjazdu? czy samo przyplywa po wyskoku ? :>
trzeba je polozyc na poczatku zjezdzalni po lewej stronie one wjezdzaja pozniej do domku zakrecaja i zjezdzaja ta druga wskakując do wody . dziecko musi wylowić pingwina i polozyc na wjezdzie . Dziala to na zasadzie magnesu . Pod ta dluzsza zjezdzalnia jest tasma z magnesem i pingwiny maja wbudowany magnes w nartach . Jak ta tasma sie obraca to wciaga te pingwiny do gory . W sklepie byl pokaz w akwarium i super to wygladalo ..............

Kasia

polecam taki samochodzik :) http://www.allegro.pl/item1045598559_wesoly_pojazd_wywrotka_simba_nowa_w_wa.html

Michal cały czas się nim bawi, pojazd gra i jeździ :)
naprawde super :) i nawet cena znosna :)

brawurka

na pewno mozesz reklamowac

zwierzatko_mojej_mamy

dobry patent ;) a wynaciskalas juz wszystkie guziki i przelaczniki ? :>

www.annawilk.pl

Kasia

maraxela mozliwe ze ci na miejscu wymienią :D

marax

Cytat: brawurka w 31 Maj 2010, 22:15:47
marax, ale jak one tam wjeżdżają? każdy pingwin ma baterie, czy ta zabawka ma cos co je wciąga na góre? a taki niebieski guziczek na tym wjeździe to co to?
opisalam wyzdzej jak to dziala . Bateria jest w zjezdzalni i ona napedza magnetyczną taśmę . Pingwiny maja tylko magnes w nartach . byla promocja w smyku i kosztowalo to 50 zl po przecenie z 102 wiec kupilam no i nie dziala . Mam paragon jutro tam sie wybiorę .ten niebieski guzik włącza zabawkę .

Dodany tekst: 31 Maj 2010, 22:20:46

nie ma innego guzika jest tylko jeden . Mam nadzieje ze mi wymienią na miejscu .

aja

marax potwierdzam zabawka świetna - u nas już rok czasu jest w użyciu

ja myślałam nad prezentem i chciałam dużą wywrotkę a że nie było to taczkę mu kupiłam a dzieć wczoraj wrócił z decathlonu z deskorolką i jakby mógł to by z nią jeszcze spał
ale jestem w szoku bo radzi sobie na niej naprawdę nieźle

Dodany tekst: 31 Maj 2010, 22:30:06

radzi sobie bo jest na 3 kółkach :D

marax

aja ale jak ja uruchamialas . Baterie wlozylas i dzialalo tak ?? nie trzeba tego zanurzyć w wodzie ??

aja

baterie już były wiec tylko ten niebieski przycisk
a po co w wodzie zanurzac?

marax

dzialają kupilam nowe baterie i ruszylo :):) ta zabawke potrzebuje zapewne silnych baterii a ja wkladalam lekko uzywane .Fajna ta zabawka :)

Kasia

Cytat: maraxela w 01 Cze 2010, 09:22:02
dzialają kupilam nowe baterie i ruszylo :):) ta zabawke potrzebuje zapewne silnych baterii a ja wkladalam lekko uzywane .Fajna ta zabawka :)

ufff dobrze że baterie kupiłaś zanim reklamacje zgłosiłaś :D

aja

z tym rokiem to przesadziłam ale bawił i bawi się odkad samodzielnie siedzi w wannie - jakieś 8 mc

zabawkę polecam nawet jak pingwinki mu sie znudziły to klocki na tej zjezdzalni układał albo nalewał wodę i chciał ze zjezdzalni pić  :crazy:

marax

Cytat: aja w 01 Cze 2010, 10:21:46
z tym rokiem to przesadziłam ale bawił i bawi się odkad samodzielnie siedzi w wannie - jakieś 8 mc

zabawkę polecam nawet jak pingwinki mu sie znudziły to klocki na tej zjezdzalni układał albo nalewał wodę i chciał ze zjezdzalni pić  :crazy:
moja chcila na tej zjezdzalni siadać lol

Dodany tekst: 01 Cze 2010, 10:27:55

fajna jest promocja w tym smyku bop kosztuje to 50 zl a normalnie 99 zl

aja

Cytat: maraxela w 01 Cze 2010, 11:27:07kosztuje to 50 zl a normalnie 99 zl
o wow - myją dostaliśmy (najpierw miałam problemy z rozszyfrowaniem o co chodzi w tej zabawce :) ) ale chciałam ją kupić znajomym
dzięki za info