zabawki różne :)

Zaczęty przez brawurka, 24 Paź 2008, 08:33:16

abkasia

jusia

Cytat: maraxela w 21 Mar 2010, 23:18:23
http://www.allegro.pl/item959726564_kaczka_zabawka_drewniana_do_pchania_zabawki_hit.html
to jest ostatnio mega hit mojego dziecka . Mala dostala to od znajomych mi sie to wydawalo nieudanym prezentem- mala miala 3 inne podobne grajace wypasione z fisher price chicco itd.Mowie wam tylko ta zabawka zwraca teraz jej uwagę   . No mala chodzi z tą kaczka pol dnia . Jak sie tą kaczkę pcha to te lapki tak klapią o podlogę. Jest sztywna wiec dziecko ktore sie uczy dopiero chodzic lepiej z tąabawką trzyma rownowagę . No mega hit proste tanie a moje dziecko jest zachwycone.
ta kaczka jest super, szczególnie te kłapiące łapki, też musze Franiowi kupić, jak widziałam u jakiegoś dziecia to Franio był jeszcze niemowlakiem ;)

Dodany tekst: 22 Mar 2010, 22:00:53

nionczka ja gdzies na blogu Irene widziałam Jej laptopa i on jest fajowy,a nigdzie na allegro nie spotkałam podobnego, co to jest za marka? ; )

Dodany tekst: 22 Mar 2010, 22:04:12

Franek pierwszego sms- a wysłał do M. (na szczęście) bo na dodatek się tam nagrał i był to sms- dzwiekowy (samo sapanie) do dzis nie wiem jak tego dokonał...najbardziej zdziwiła mnie odpowiedz od M. "Czy to sms rozwodowy? " ;)  :mocking: :mocking:
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

foszek

Cytat: maraxela w 21 Mar 2010, 23:18:23
http://www.allegro.pl/item959726564_kaczka_zabawka_drewniana_do_pchania_zabawki_hit.html
to jest ostatnio mega hit mojego dziecka . Mala dostala to od znajomych mi sie to wydawalo nieudanym prezentem- mala miala 3 inne podobne grajace wypasione z fisher price chicco itd.Mowie wam tylko ta zabawka zwraca teraz jej uwagę   . No mala chodzi z tą kaczka pol dnia . Jak sie tą kaczkę pcha to te lapki tak klapią o podlogę. Jest sztywna wiec dziecko ktore sie uczy dopiero chodzic lepiej z tąabawką trzyma rownowagę . No mega hit proste tanie a moje dziecko jest zachwycone.
Felix do tej pory biega z czyms podobnym, a latopem dzieciecym nie interesuje sie wcale, testowalismy na chrzesnicy.

dragonfly

Cytat: maraxela w 21 Mar 2010, 23:14:45
angelos moja dostala 2 rozne takie podobne ale nie wykazuje zadnego zainteresowania . Ona doskonale wie ktory laptop jest prawdziwy. Tak samo jak jest z zabawkową komórką - moja doskonale wie ktora komorka to ta warta uwagi .Nawet jak zmianiam komórki i daje jej starą do zabawy to ją interesuje jedynie ta aktualnie dzialająca.
u nas jest tak samo, nawet nie biore pod uwage kupna zabawki-laptopa bo z gory wiem, ze kasa w bloto ;D

jestynka

Cytat: zuzia w 22 Mar 2010, 19:12:58
jestynkowy filip często do mnie dzwoni :D
nataniel aji też :D

najlepsze jest to że nie jesteś na końcu listy ( dmasz drugie miejsce od końca) :)

Dodany tekst: 24 Mar 2010, 09:55:47

a ten wątek jest nie dla mnie. Filip WCALE nie bawi się zabawkami.
Zaczął zrzucać nam z półek rzeczy, pomyśłałam sobie, że skoro lubi zrzucanie i te półki to postawiłam tam jego zabawki, momentalnie stracił zainteresowanie półkami.
Za to kijem od mopa bawił się 20 minut dziś.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

nionczka

Cytat: jusia w 22 Mar 2010, 21:58:35ny tekst: Marzec 22, 2010, 10:00:53 nionczka ja gdzies na blogu Irene widziałam Jej laptopa i on jest fajowy,a nigdzie na allegro nie spotkałam podobnego, co to jest za marka? ; )

Znowu podoba sie strefie cos co jest marki Corte inglés :-) Nie do zdobycia poz siecia tych sklepów. My juz mielismy wybrany jakis w ToysRus za 34 euro,a le trafilam na ten za 18 przeceniony w kampanii bozonarodzeniowej na 12, moim zdaniem najfajnieszy :-)

Jesli chodzi o Irene i uzywanie komórki to ona najbardziej lubila laczyc sie na 5-10 minut z internetem!

siog

a ten wątek jest nie dla mnie. Filip WCALE nie bawi się zabawkami.

u mnie to samo. najlepsze zabawki to butelki plastikowe, okulary taty i buty wszelkiej masci. no i siedzenia na podlodze i bawienie sie w/w. i jeszcze szuflada wysuwana od piekarnika, walenie duza lyzka w kuchenke

abkasia

a Hugo sie bawi...
uwielbia jezdzic w samochodzie, rowerku, ciezarowce, tuli misie, kocha, caluje,
czyta ksiazeczki,
naprawia auta(wali mlotkiem w nie :D )
wrzuca i wyciaga klocki do pudelek...
on sie bawi super, i czesto sam sie bawi...
oprocz tego uwielbia chodzeni po schodach i pokoj komuterowy, gdzie oglada bajki na kompie, wlaczai i wylacza glosniki, pisze na klawiaturze, wywala ksiazeczki z polek....

Angie

Cytat: abkasia w 24 Mar 2010, 15:51:12
a Hugo sie bawi...
uwielbia jezdzic w samochodzie, rowerku, ciezarowce, tuli misie, kocha, caluje,
czyta ksiazeczki,
naprawia auta(wali mlotkiem w nie :D )
wrzuca i wyciaga klocki do pudelek...
on sie bawi super, i czesto sam sie bawi...
oprocz tego uwielbia chodzeni po schodach i pokoj komuterowy, gdzie oglada bajki na kompie, wlaczai i wylacza glosniki, pisze na klawiaturze, wywala ksiazeczki z polek....

:highfive: :highfive: :highfive: :highfive:
Lena tez bawi się zabawkami i często robi to sama :)  

abkasia

Cytat: Angelos w 24 Mar 2010, 15:53:00
:highfive: :highfive: :highfive: :highfive:
Lena tez bawi się zabawkami i często robi to sama :) 
mowilam, ze my mamy charakterologicznie podobne dzieci.. :D

Dodany tekst: 24 Mar 2010, 19:42:42

aaa i moje dziecko jest bardzo porządne.. :)
uwielbia scierka mokra wszystko myc.. :D
podloge, misie, auta... ;D
no i babcie tez scierka myje... :mocking: :mocking:

aja

fajna zabawką jest zjeżdzalnia (do wanny)
mamy jeszcze łódkę ze zwierzątkami
i obie zabawki sa cały czas w uzyciu

nionczka

A czy któras zrobila tzw suchy basen i moze mi powiedziec ile pilek kupic?

abkasia

Cytat: nionczka w 24 Mar 2010, 22:41:47
ja planuje kupic po powrocie...
ale nei wiem jeszcze ile trzeba tych pilek....

aja

nionczka wszystko zależy od pojemności basenu? nieraz są komplety i jeden worek piłeczek...
zależy w co chcesz wrzucić piłeczki

i zwracajcie uwagę na piłeczki - te naprawde fajne są jakby miękkie(jakby nie do końca napompowane)  a nie takie plastikowe i twarde
piłeczki są różnej średnicy
6 cm, 7 i 8 cm

Kasia

mój Michal w zasadzuie bawi się wszystkimi swoimi zabawkami :D i bawi sie długo i namietnie :)
w zasadzie wszystkie jegio 'graty" mogłabym wpisac do hitow gdyz mój dziec je uwielbia :D

nionczka

Cytat: aja w 24 Mar 2010, 22:47:13nionczka wszystko zależy od pojemności basenu? nieraz są komplety i jeden worek piłeczek... zależy w co chcesz wrzucić piłeczkii zwracajcie uwagę na piłeczki - te naprawde fajne są jakby miękkie(jakby nie do końca napompowane)  a nie takie plastikowe i twardepiłeczki są różnej średnicy6 cm, 7 i 8 cm

Kurcze, a ja mialam sie kierowac kolorami pilek. Znalazlam nawet 1 sprzedawce na Allegro, ktory ma w 7 kolorach i w tym celu zarejestrowalam sie na stronie :-)
Basen jeszcze nie wiem. Zastanawiamy sie nad taka muszelkowa piaskownica bo mozna zamknac w razie deszczu i problem z glowy.
Myslalam o 100, ale nie wiem czy to nie malo. J. mowi, ze to baaardzo duzo.

Dodany tekst: 24 Mar 2010, 23:14:10

Cytat: abkasia w 24 Mar 2010, 22:46:13Cytat: nionczka  Dzisiaj o 10:41:47 A czy któras zrobila tzw suchy basen i moze mi powiedziec ile pilek kupic? ja planuje kupic po powrocie...ale nei wiem jeszcze ile trzeba tych pilek....

To bedziemy razem liczyc :-)

marax

Cytat: nionczka w 24 Mar 2010, 22:41:47
ja mam a pilek trzeba mase żeby to mialo sens .........mala bawila sie moze 2 dni a teraz jakos kompletnie stracila tym zainteresowanie . ja kupilam te dwa najwieksze wory na allegro a trzymam je w kojcu o wymiarach 1,2 na1,2  .szczerze to moje dziecko jakos szczegolnie sie tym nie bawi .

Dodany tekst: 25 Mar 2010, 07:14:41

http://www.allegro.pl/item969329728_pilki_kulki_300_szt_suchy_basen_8_cm_atest.html
dwa takie wory tworza w moim kojcu 2 rzędy :)

aniak1211

Cytat: nionczka w 24 Mar 2010, 23:13:47Myslalam o 100, ale nie wiem czy to nie malo.

Malo:)
Ja kupowalam siostrzencowi,jakies 350 szt.
nie mam pojecia jakiej srednicy i jakiej wielkosci byl "basen" ale malo ich bylo :D
choc wystaczylo by maly miach radoche :D

Dominice do tej pory nie kupilam,moze nadejdzie taki dzien ;)
najpierw wypróbujemy u kuzyna czy warto  ;)

nionczka

My tak pomyslelismy, ze w ogrodku na lato jej taki bajer zrobimy. Jak sie sparwdzi to dobrze, jak nie to tez nie szkodzi.
350 pilek to strasznie duzo. Nie chce tylu :-(

abkasia

Cytat: nionczka w 25 Mar 2010, 22:23:41
My tak pomyslelismy, ze w ogrodku na lato jej taki bajer zrobimy. Jak sie sparwdzi to dobrze, jak nie to tez nie szkodzi.
350 pilek to strasznie duzo. Nie chce tylu :-(
nionczka nie kupuje jednak tych pilek... ;)
mialy byc w kojcu w ktorym maly nie chce siedziec a dostalismy w prezencie...
ale zdecydwalismy sie ten kojec wywiezc z domu.. ;D

marax

ja mam 600 i tworza ladwo 2 warstwy............... no i mala sie tym nie bawi wiec nie mam pojecia jak prztransportowac te wszystkie pilki na strych

nionczka

Cytat: maraxela w 25 Mar 2010, 23:10:29
ja mam 600 i tworza ladwo 2 warstwy............... no i mala sie tym nie bawi wiec nie mam pojecia jak prztransportowac te wszystkie pilki na strych

W malych reklamówkach :-)

zuzia

właśnie przyszedł stolik edukacyjny dla Michała
zabawka fajna, ale Michałowi na razie najbardziej podoba się.... karton :D

gioseppe

Cytat: zuzia w 09 Kwi 2010, 12:37:09
zabawka fajna, ale Michałowi na razie najbardziej podoba się.... karton :D
Wiktor tez uwielbia przechodzic przez otwarte kartony ;D
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

zosia2007