zabawki różne :)

Zaczęty przez brawurka, 24 Paź 2008, 08:33:16

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

olgaaa1

Cytat: kotabma w 20 Lis 2013, 20:43:39
moja 3-latka chce lyzwy ;)
marzy jej sie jeszcze nauka jazdy na nartach

poza tym chce wszystkie zabawki ktorych reklamy widzi w tv lub jakiw widzi u dzieci w przedszkolu :D

To może określę lepiej, dla 2,10 miesięcznej dziewczynki, bo rozumiem kotamba, że twoja córka ma więcej niż 3 :)

mobka

Olgaaa a memo, domino? Albo coś takiego http://trefl.strefamarek.allegro.pl/trefl-tik-tak-swinka-peppa.html ?Czy typową grę chcesz? Z gier to wiem, że dziewczyny miały Spadające Małpki.

olgaaa1

Meni, czy ta układanka co podałaś już nie są frajdą, to było na czasie jakieś pół roku temu, teraz widzę, że ma potrzebe, gier z zasadami. Zapomniałam o tych malpkach, kupowałam już ja innemu dziecku. Dzięki  :-)
Pomysły już mi się kończą, bo każdy pyta co ma jej na gwiazdkę kupić, to straszne

ishka82

olgaaa1, polecam grę pizza trefla :) inne z serii też podobno fajne ;) :D

mobka

Moj do memo i domino chyba jeszcze nie dorosl, nie mowiac o grach z zasadami. Jemu nie da sie zasad wytlumaczyc ;) Ale, ale kolorowac zaczal! Swieto lasu normalnie ;)

Justynna

Cytat: mobka w 21 Lis 2013, 21:10:47Ale, ale kolorowac zaczal! Swieto lasu normalnie wink
M. rysuje potwory! Ale piękne są :D

kotabma

Cytat: olgaaa1 w 21 Lis 2013, 10:12:03twoja córka ma więcej niż 3 Smiley
3 lata i 3 miesiace ;)
pierwszy raz jezdzila na lyzwach i nartach zeszlej zimy dlatego teraz ma takie marzenia
dodajmy tylko ze lyzwy obecnie posiada dwuplozowe (prawdziwe juz zakupilam i sa w drodze ;) ) a narty mamy takie z marketu przypinane na paski do butow.

Dodany tekst: 21 Lis 2013, 22:41:09

Cytat: mobka w 21 Lis 2013, 21:10:47nie mowiac o grach z zasadami.
my wymyslamy wlasne zasady :D
gra kiki riki czy jakos tam polega na tym ze Z chce tylko zbijac wspinajace sie kury :D (ale w sumie to gra dla starszych dzieci)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

olgaaa1

Naprawdę jeździła na nartach mając dwa lata?
My mamy możliwość jechać teraz, ale pomyślałam, że jeszcze jest za mala na narty. Za rok to na  pewno, ale teraz mamy obawy. Ona jest mały boi du du i fizycznie nie jest zbyt sprawna :)

kotabma

Cytat: olgaaa1 w 22 Lis 2013, 09:44:51Naprawdę jeździła na nartach mając dwa lata?
na nartach zabawkach, na prawdziwych profesjonalnych nie
wytrzymywala po 15-30 min i miala dosyc, chciala zeby ja ciagac, nie potrafila opanowac kijkow i nart rownoczesnie, same narty byly ok
uczyla sie glownie utrzymac rownowage
rok temu w prawdziwe gory bym jej nie wziela ale na gorke za oknem tak ;)
w tym roku jakbym miala kase to bym brala w gory na narty

Dodany tekst: 22 Lis 2013, 11:10:45

Zosia jest bardzo wysportowana, uwielbia wszelkiego rodzaju zajecia sportowe i ruchowe

magdalinska

kota super :) mój by nawet nie zerknął w strone nart ;) sanek nie cierpi

olgaaa1

A jakie to są nart zabawki <myśli>

ishka82

a ja pamiętam zdjęcia bodaj synka rilli z nart...to dopiero był czad!

justynaaaa2

o tak też pamiętam :D

marcheewka

Cytat: olgaaa1 w 22 Lis 2013, 09:44:51
Naprawdę jeździła na nartach mając dwa lata?
My mamy możliwość jechać teraz, ale pomyślałam, że jeszcze jest za mala na narty. Za rok to na  pewno, ale teraz mamy obawy. Ona jest mały boi du du i fizycznie nie jest zbyt sprawna :)

a co w tym dziwnego?
Ola też zeszłej zimy jeździła na nartach, a miała 2 lata i 4 miesiące.
Tylko ta jazda to było raczej chodzenie i ciągniecie za kijki a nie carving:-)
Więcej zabawy, wywrotek itp.
Na normalną nauke przyjdzie jeszcze czas, podobno dopiero od 4 roku.

miała takie plastikowe nartki przyczepiane do butów.
W tym roku znów chcemy jej kupić lub wypożyczyć, mam nadzieje, że złapie bakcyla i w przyszłym będzie mogła już zacząć się uczyć naprawdę.

Dodany tekst: pią, 22 lis 2013, 17:01:44

Cytat: olgaaa1 w 22 Lis 2013, 12:29:25
A jakie to są nart zabawki <myśli>

Ola miała coś takiego, takie plastikowe

http://disport.pl/11355-narty-z-kijkami-dla-dzieci-marmat.html

są różne długości

te sa fajne, może w tym roku jej takie sprawimy

http://sklep.kimet.eu/narty-dzieciece-70-cm-kijki-p-129.html

konwalia

Daga dostała "Barbie" jest zachwycona

Dodany tekst: 23 Lis 2013, 08:30:37

I wczoraj byłam z nią w galerii, była zachwycona wielka kolejką i farma z playmobil czy czymś tego typu, stała i się bawiła
Jak ma juz ta Barbie, to może domek dla lalek? Polecicie ładny i niedrogi?

Dodany tekst: 23 Lis 2013, 16:28:08

hmm może taki? http://img15.allegroimg.pl/photos/oryginal/37/38/86/76/3738867610

Dodany tekst: 23 Lis 2013, 17:05:51

http://allegro.pl/listing/listing.php?string=eichhorn+domek&search_scope=category-84953

są chyba 3
a Angie, jaki wy macie?

nionczka

Konwalia, ten mamy
http://www.zabawki24h.pl/pl,product,eichhorn_pietrowy_domek_dla_lalek,3632.html
do niego dokupiliśmy rodzinę, już chyba ze dwie nawet i łazienkę z kabiną z przesyuwaną szybą!, zestaw z niemowlakiem i coś jeszcze. generalnie nic się już w tym domku nie mieści, ale bawi się nim już 2 lata

konwalia

Dzięki, pomyślę jeszcze który brać

nionczka

Cytat: konwalia w 23 Lis 2013, 17:10:10
Dzięki, pomyślę jeszcze który brać
w naszym taką małą "wadą" jest ta tylna ściana, w sumie utrudnia dziecku dostęp jesli np. dwoje się bawi równocześnie robi się ciasnawo

Kasia

Poszukiwana koparka czy inny sprzęt budowlany (ładowarka itp). Porządna i duża. Brudera znam, szukam czegoś podobnego ale ciutke tańszego. Tak za ca 100zl. No chyba ze bruder ma gdzieś jakoś super promocje ale podejrzewam ze w tej cenie raczej nie znajdę.

Dodany tekst: 24 Lis 2013, 12:55:24

A domek dlalek drewniany ma być chyba teraz w lidlu.

konwalia

Kasia, nie widzę na stronie lidla, wiem, ze były w Tchibo, ale szybko zeszły

Angie

konwalia Lena ma taki jak Irene :) domek jest fajny, jak się dokupi rodzinę i akcesoria to w ogóle super zabawa.
Lenie brakuje tylko schodów i trochę żałuje, że nie wzięłam takiego ze schodami :)

ishka82

Dominika na dziś ma 3 życzenia zabawkowe...zestaw ciastoliny do wyciskania "makaronu", kot Daisy FRF i pianinko ;D akurat w lidlu ma być keyboard za 99zł...zastanowię się, bo wiem, że byłaby zachwycona :) a ten kot fajny, ale drogi, ponad 200zł :headbang: patrząc na to jak bawi się pieskiem tej samej firmy, to myślę, że nie rzuciłaby go szybko w kąt i myślę nad zaproponowaniem zrzuty na tego kota pod choinkę zamiast tak, ze każdy kupi pierdółkę, która ucieszy na 5 minut, a później będzie jej zagracać malutki pokój ;D

Dodany tekst: 25 Lis 2013, 13:22:41

Cytat: olgaaa1 w 24 Lis 2013, 21:58:45Pytanie , miała któraś?
nie miałam

olgaaa1

Ishka ją kupiłam pianinie w tesco z 88zł, rewlacyjne jest