zabawki różne :)

Zaczęty przez brawurka, 24 Paź 2008, 08:33:16

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

olgaaa1

ishka, właśnie wcale nie taki duży. Oj tam, że różówy, kiedy ma mieć różowy, jak nie teraz :)

Dodany tekst: wto, 26 lis 2013, 22:38:13

Cytat: marcheewka w 26 Lis 2013, 15:41:23
Ola też chce ten koszmar :point_lol:

chciałam jej kupić zwykłego bobasa, takiego, którego można wykąpać czyli gumowego, a ona chce bejbi alajw! ;)

kupiłam jej psa Samby, dzień po tym jak kupiłam stwierdziła, ze woli jakiegoś innego ( z reklamy)

A mi się podoba, widziałam ją w sklepie i jest śliczna.
A Pies już zamówiony u mikołaja, nie może mieć prawdziwego to nirch jest ten:
http://www.krainazabawy.pl/toys-interaktywny-piesek-woofie-7499-p-18565.html

a do świąt jeszcze miesiąc!

konwalia

iksa_nl

Cytat: feeling.good w 26 Lis 2013, 13:52:08Stachu chce dostać dres Śląska i salę gimnastyczną z Playmobil Cheesy A Matylda buty Cheesy Cheesy Cheesy

jakie praktyczne dzieciaki :)

u nas chce lego, ale ciuchcia plus tory to 240 pln...a to tylko klocki...
dostanie Alberta do "czytania", jakies puzzle maxi, domino, memory, wiertarke, zestaw malego lekarza, lego areszt, szukam skarbonki i butow sniegowych ;)

Kasia

Cytat: iksa_nl w 27 Lis 2013, 11:50:08u nas chce lego, ale ciuchcia plus tory to 240 pln...a to tylko klocki...
dostanie Alberta do "czytania", jakies puzzle maxi, domino, memory, wiertarke, zestaw malego lekarza, lego areszt, szukam skarbonki i butow sniegowych wink
jakie bogactwo prezentów :)

iksa_nl

to od wszystkich z rodziny, przeciez nie od nas tylko...chyba bym zbankrutowala.

a no i jeszcze ten nieszczesny garaz jest w planach..

dodatkowo ma urodziny 01/01...

konwalia

iksa jeny gdzie wy to trzymacie? Ja zarzadzilam zrzutkę na willę i farmę  z eichhorn i tyle musi wystarczyć ;) na Mikołaja domek kartonowy z lidla

iksa_nl

wiertarka i pierdoly wyladuja w koszu z zabawkami, lego sa pod lozkiem, ksiazki i gry na regale. To drobnica jest.
Ten garaz to bedzie wyzwanie.

no i musze pochowac juz te niemowlece.

olgaaa1

fajne skarbonki widziałam w takim sklepami z gadźetami urodzinowymi, w arkadii jest koło 5-10-15. piękną krowę skarbonkę widziałam w home&you

justynaaaa2

kiedyś pisałyście, że któreś puzzle piankowe są lepsze a któreś gorsze, bo śmierdzą czy coś takiego  :hmm:
które polecacie?

zosia2007

Cytat: justynaaaa2 w 27 Lis 2013, 14:55:47
kiedyś pisałyście, że któreś puzzle piankowe są lepsze a któreś gorsze, bo śmierdzą czy coś takiego  :hmm:
które polecacie?
smiki ze smyka nie śmierdzą

justynaaaa2

Cytat: zosia2007 w 27 Lis 2013, 15:15:04
smiki ze smyka nie śmierdzą
kurde nie widzę ich na stronie smyka  :hmm:

zosia2007

Cytat: justynaaaa2 w 27 Lis 2013, 15:19:46
kurde nie widzę ich na stronie smyka  :hmm:
kiedys były w merlinie ale od jakis 3 lat nei ma
ale stacjonarnie w smyku sa, bo nie raz widziałam

marcheewka

Cytat: olgaaa1 w 26 Lis 2013, 22:36:01

Dodany tekst: wto, 26 lis 2013, 22:38:13
A mi się podoba, widziałam ją w sklepie i jest śliczna.

a do świąt jeszcze miesiąc!

rzecz gustu ;)
zastanawia mnie ta kupa, którą ta lalka robi :hmm:

Dodany tekst: 27 Lis 2013, 17:07:59

Cytat: justynaaaa2 w 27 Lis 2013, 14:55:47
które polecacie?

ja mam z babyono chyba, nie śmierdziały

kotabma

no dobra, chyba bede kupowala kucyka
gada o tym caly czas
co prawda mowi o 2 zeby drugi byl dla siostry i zeby mogly sie razem bawic

ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dodany tekst: 27 Lis 2013, 21:19:16

Cytat: marcheewka w 27 Lis 2013, 17:06:46zastanawia mnie ta kupa, którą ta lalka robi hmm
pewnie jest tam specjalny proszek, ktory mieszasz z woda i dajesz "jesc" lali i on wylatuje druga strona ;)
Z. ma takiego bobasa ale nigdy jej nie dalam tego proszku :D :D
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

konwalia

Eee dlaczego ratunku ;) jak bardzo chce i wiesz, ze się będzie bawić, to ja bym nie miała ale, to tylko kucyk, są gorsze zabawki wg mnie(np monster high)

kotabma

konwalia ale ona nawet tej bajki nie oglada a ceny tych kucykow mnie powalaja

jednego ma bo kiedys dostala wiec tlumacze ze juz ma i po co jej kolejny
ona che te co teraz reklamuja - maja mowic i machac skrzydlami

nie wie jak sie nazywaja tylko operyje kolorami
myslalam ze takie zakupy czekaja nas za rok

marcheewka

Cytat: kotabma w 27 Lis 2013, 21:43:23
konwalia ale ona nawet tej bajki nie oglada a ceny tych kucykow mnie powalaja

jednego ma bo kiedys dostala wiec tlumacze ze juz ma i po co jej kolejny
ona che te co teraz reklamuja - maja mowic i machac skrzydlami

nie wie jak sie nazywaja tylko operyje kolorami
myslalam ze takie zakupy czekaja nas za rok

mówisz o ponny?
Ola dostała na urodziny dwa - różowego i fioletowego, zna nazwy, bo ogląda bajkę.
Zabawa była 2 godziny, poczesała je trochę i koniec. Teraz stoja.
Ma też białego, ciut większego, odkupiłam od koleżanki z pracy za jakieś grosze, tego chętniej bierze, bo ma ładniejsze włosy :-)

Może kup używane na allegro, pełno tego.

A u nas problem prezentowy, bo Ola wszystko co widzi zaraz chce i gada o tym. jak tylko kończy się reklama, to kończy się zainteresowanie.

Kupilam jej psa samby ( bo tak gadała), miał być na mikołaja, ale ona teraz chce innego, jakiegoś Łapka

Wczoraj przyszedł samby, jaki on paskudny! Stwierdziliśmy z M, ze  go oddajemy, już chyba wole tego łapka ( zresztą tańszy o połowę)

Teraz zafiksowała się na tego włochatego pieszczocha z biedronki ;)
ishka, wy go chyba macie? bawi się Domi??

A tak w ogóle to bardzo chce mazaki - pieczątki  z ikei i ciągle pyta czy jej kupie :point_lol: ( kupie, ale jakoś nie mam czasu do ikei podjechać)

No i co temu dziecku kupić???

niewiemjaka

dziewczyny chce siostrzeńcowi (prawie 3-latka) sprezentować mały plecaczek, polecacie coś?
może być motyw jakikolwiek, on nie jest zasklepiony w carsy, spidermany i inne star warsy, wiec moze jakis zwierzak? autko?
help

zosia2007

Cytat: marcheewka w 28 Lis 2013, 10:12:37Wczoraj przyszedł samby, jaki on paskudny
mówisz, że paskudny? mój P go chce

Dodany tekst: 28 Lis 2013, 10:28:22

Cytat: niewiemjaka w 28 Lis 2013, 10:23:58
dziewczyny chce siostrzeńcowi (prawie 3-latka) sprezentować mały plecaczek, polecacie coś?
może być motyw jakikolwiek, on nie jest zasklepiony w carsy, spidermany i inne star warsy, wiec moze jakis zwierzak? autko?
help
polecane są SKIP HOP
ktoś kiedyś wklejał linka do allegro do podróbek równie fajnych ale nie pamiętam kto

Angie

Cytat: niewiemjaka w 28 Lis 2013, 10:23:58
help

polecam skip hopa

http://allegro.pl/listing/listing.php?buyNew=1&string=plecak+skip+hop&search_scope=category-50673

niewiemjaka

mobka

Tez mamy skip hopa, Kuba dostal na urodziny. Super jest. O taki http://allegro.pl/skip-hop-plecak-zoo-pack-usa-przedszkola-zebra-i3670575088.html

A wiecie co, ja sie nad Furby zastanawiam (bo mi sie podoba, ciekawe czy Kuba bylby zainteresowany ;)). Ma ktos? JAkies opinie?

olgaaa1

kotamba, wczoraj byłam w takim sklepie-to raczej hurtownia, niż sklep :) w Warszawie na marszałkowskiej 111a ceny powalające. Ja tą baby alive kupiłam za 134 zł, barbie za 70, ceny gdzieś spokojnie -40%. Kucyków masa.

Dodany tekst: 28 Lis 2013, 10:35:05

też zastanawiałam się nad furby, ale nie wiem czy dla 3latków się nadaje

Kasia

Cytat: mobka w 28 Lis 2013, 10:31:37A wiecie co, ja sie nad Furby zastanawiam (bo mi sie podoba, ciekawe czy Kuba bylby zainteresowany wink). Ma ktos? JAkies opinie?
a Kuba go chce? myslisz że go zainteresuje?
no chyba że dla siebie :)

mi się wydaje, ze to bardziej dla starszych dzieci.

konwalia

Laski domek eichhorn (strona wczesniej) czy kidkraft? http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00487JEPS?m=A3P5ROKL5A1OLE

A plecak zdecydowanie skiphop