zabawki różne :)

Zaczęty przez brawurka, 24 Paź 2008, 08:33:16

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

elve

typy mikołajkowe, pomóżcie szukać :D
1. zabawka typu sorter, ale o nieco większym stopniu skomplikowania, dla ponad 1,5 rocznego dziecka
2. zestaw do robienia korali dla 4 latki, która ma młodsze rodzeństwo ;)
3. przebieranki, może być w formie aplikacji na tablet

foszek

Cytat: elve w 12 Lis 2013, 11:37:042. zestaw do robienia korali dla 4 latki, która ma młodsze rodzeństwo
polecam z tej serii:
http://www.pinkorblue.pl/Zabawa-nauka/Kreatywny-maluch/HABA-Nawlekanka-Kolorowe-perly-1.html

Dodany tekst: 12 Lis 2013, 12:47:18

H. postanowila sie pozegnac ze swoim stoliczkiem, moze ktoras jest zainteresowana?
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zosia2007

Cytat: elve w 12 Lis 2013, 11:37:041. zabawka typu sorter, ale o nieco większym stopniu skomplikowania, dla ponad 1,5 rocznego dziecka
to może puzzle drewniane?
coś w tym stylu:
http://www.kimland.pl/puzzle-drewniane-z-uchwytami-farma-d

Kasia

elve  od 21 listopada w Lidlu bedą nawet fajne zabawki drewniane i chyba jakiś sorter bedzie :)
http://www.lidl-pageflip.com/pl.html?kid=bURusJ strona 24-25

magdalinska

ufffff mam juz wszystko :) udało mi sie trafic wagon - koparke, tego juz nie prododukują, nigdzie nie ma, ale na szczescie ktos sprzedawał :)
teraz tylko prezenty dla dzieci mojego brata i tu zaczynaja sie schody, bo kompletnie nie wiem co im kupic :/

Dodany tekst: 17 Lis 2013, 15:50:52

dziewczynka za 2 mce skonczy 6 lat,  a chłopak 8, jakies pomysły?

mobka

zuzia

ja bym kupiła gry
np. pingwiny na lodzie albo carcassone albo dobble

konwalia

myślicie, ze auto zdalnie sterowane z lidla z aktualnej gazetki  nada się dla Dagi? Czy za mala, za delikatne? Jej ulubione zabawki to farby, ciastolina, resorak i tonka od Miska zuziakowego :D

brawurka

magdalinska moja 6 letnia córka chce perfumy z Monster High, pomadke z Monster High, lakier do paznokci z Monster High, Monster High :)

magdalinska

oooo podpytam, czy wie co to jest, bo ja nie mam pojecia :D a puzzli, lego i gier to mają stosy  :crazy:

zuzia

Cytat: konwalia w 17 Lis 2013, 17:37:12
myślicie, ze auto zdalnie sterowane z lidla z aktualnej gazetki  nada się dla Dagi? Czy za mala, za delikatne? Jej ulubione zabawki to farby, ciastolina, resorak i tonka od Miska zuziakowego :D
Konwalia, lepiej przejedź się do auchan. my dla Michałów kupiliśmy tam samochód zdalnie sterowany z zabawek auchan (dość charakterystyczne, łatwo znajdziesz, jak nie to ja sie przejade) - jedna z najtrwalszych zabawek. Daga chyba też nim jeździła - bo M.to oprócz tego, że nim steruje to siada na niego, samochód już ze stołu spadł etc. Polecam generalnie.

salsa

jakie macie sanki dla dzieci ?

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

zosia2007

Cytat: salsa w 18 Lis 2013, 00:11:17
jakie macie sanki dla dzieci ?
drewniane z oparciem

salsa

mnie tu kolezanka poucza ze mają byc z jakims pchaczem z tyłu, ze spiworkiem , z czymś tam z boku...

ogolnie to jakis sankowy wypas ma byc ;)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

konwalia

Śpiworek od wózka używam, mam stare drewniane jeszcze po mnie

zosia2007

zamiast śpiworka dawałam P koc pod tyłek, zresztą jak idziemy na sanki to i tak go ubieram ciepło, nie chodzimy "sankami" na spacery
pchacz nie był mi potrzebny, niektóre dziewczyny mają więc pewnie będą polecać ja nie potrzebowalam

rilla

salsa ja mam właśnie takie z pchaczem i śpiworkiem. U nas się sprawdziły, zamiast wózka zabieraliśmy je w Alpy na narty:) ale używałam ich na spacerach zimą, łatwiej i wygodniej mi było pchać sanki niż ciągnąć.

olgaaa1

ja też mam takie zwykłe z oparciem + śpiworek z wózka. Na te kilka miesięcy taki wypas..no jak kto woli i ma kasę i ma później, gdzie to trzymać :)
A tak na marginesie w tesco zabawki 1/2 ceny

mobka

Cytat: olgaaa1 w 18 Lis 2013, 11:19:57
ja też mam takie zwykłe z oparciem + śpiworek z wózka. Na te kilka miesięcy taki wypas..no jak kto woli i ma kasę i ma później, gdzie to trzymać :)
A tak na marginesie w tesco zabawki 1/2 ceny

I polowy nie ma. Ja wczoraj chcialam ciagnik z duplo i nie bylo oczywiscie, tak jak swiateczych kubkow, patelni tefal 20cm w promocji i jeszcze czegos ;)

olgaaa1

Ja kupiłam kolejkę i pianino :D ale byłam pierwszego dnia :D

iksa_nl

sanki mam drewniane, z oparciem i plozami prostymi...przewracaja sie na zakretach i Mlody ma traume z zeszlego roku.

Lepiej jak plozy sa tak lekko pod skosem

A i spiworek tez mam...Mlody jak sie przewrocil to jak taka gasiennica, nawet nie mogl zareagowac/zlapac sie etc. W tym roku bedzie koc pod tylek.

kotabma

ja
polecam sanki plastikowe takie za 20 zl z marketu ;) sa niskie, bez
oparcia. jak dziecko spadnie to nic sie nie dzieje. ale to zakup dla
2-latka. roczniaka bym na takie nie wsadzila ;)

olgaaa1

Dziewczyny miałyście tę gre? polecacie? http://asplaneta.pl/pl/hasbro-gra-zrecznosciowa-elefun-i-przyjaciele-4092.html?partner=1984
a może polecicie mi coś dla 3latki?

aniak1211

olgaaa1
Moja D. miala okazje sie tym bawic,
niby fajne ale te motylki wylatuja przez 7 sekund a pozniej trzeba je szukac i wkladac do tej traby,
na dluzsza mete meczace-dla rodzicow ktorzy musza ta zbierac:D

kotabma

Cytat: olgaaa1 w 20 Lis 2013, 12:35:03a może polecicie mi coś dla 3latki?
moja 3-latka chce lyzwy ;)
marzy jej sie jeszcze nauka jazdy na nartach

poza tym chce wszystkie zabawki ktorych reklamy widzi w tv lub jakiw widzi u dzieci w przedszkolu :D