zabawki różne :)

Zaczęty przez brawurka, 24 Paź 2008, 08:33:16

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

foszek

Kasia

fajne :) i jedne i drugie widziałam teraz na wakacjach :D niemieckie dzieci takie miały :D

foszek

widzialam je tez w toysrus i nie wiem czy dobrze kojarze, ale chyba wlasnie otworzyli go w PL?

Kasia

magdalinska

a moze jakis zestaw z ciastoliną? ja kupiłam taki zestaw w biedronie (ale to było jakies 2mce temu), "włoska pizzeria", rozne wałki, nozyki,w sumie Kuba jest za mały, ze cos sensowengo z tego zrobic, ale był bardzo zainsteresowany, jak my sie bawilismy :D siedział jak trusia i patrzyl :D sam tez probował cos lepic, wałkowac, przecinał nozem na pol

bozena.dp

Cytat: mobka w 23 Mar 2012, 14:46:32Puzzli nei dostarczaja. Sprawdzalam.

a gdzie można sprawdzić które zakupy ze smyka dostarczają do empika?

niewiemjaka

:bra: :bra: co kupić na prezent 4miesiecznemu dzieciowi ????
mate edukacyjna ma, bujaczek ma, mate piankową na podłoge ma

zwierzatko_mojej_mamy

cokolwiek - i tak nic nie zrozumie lol lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

ziuta

Cytat: niewiemjaka w 30 Mar 2012, 16:09:20co kupić na prezent 4miesiecznemu dzieciowi
ubranka! dzieć i tak nie zrozumie, a przynajmniej mama się ucieszy ;D

niewiemjaka

zwierzu, ale powaznie pytam, matka jest wymagajaca lol

Kasia

ciucha :) takiego co sie matce spodoba :D

mignon

Cytat: bozena.dp w 29 Mar 2012, 22:56:30
a gdzie można sprawdzić które zakupy ze smyka dostarczają do empika?

ostatecznie chyba dopiero jak złożysz zamówienie :/
niby jest napisane, że nie dostarczają dużych zabawek, ale ja ostatnio chciałam jakąś durną drewnianą biedronkę na kiju i też nie dostarczają, musiałam ją wycofać z koszyka

niewiemjaka

kurde no ale ciuch odpada, bo ma byc prezent dla mlodego, zazyczyla sobie cos czego jej nie kupimy bo za drogie, wiec musimy kupic cos innego (powyzej 100) ale co ?

kolezanka (z ktora kupuje prezent) chce taki badziew:
http://allegro.pl/muzyczny-stoliczek-edukacyjny-smily-play-pl-2496-i2180582031.html
mi juz wszystko jedno...
nada sie ?
(mi sie nie podoba bo zakwalifikowalam to do kategorii gratów lol ale przeciez nie u mnie bedzie to sało)

przysszlosciowy grat na dodatek ...

Kasia

Co sobie zazyczyla? No ciuch ma być dla młodego ;)

Justynna

niewiemjaka, a może garnuszek na klocuszek + jakieś klocki drewniane albo duplo?

foszek

niewiemjaka moze lampke nocna do pokoju ktora dziecko moze wziasc nawet do lozka? H. ma pingwinka i ja kocha go niemilosiernie
http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=Pabobo

niewiemjaka

dzieki :) zadecydujemy z kumpelą :D

konwalia

Cytat: niewiemjaka w 30 Mar 2012, 15:09:20
:bra: :bra: co kupić na prezent 4miesiecznemu dzieciowi ????
mate edukacyjna ma, bujaczek ma, mate piankową na podłoge ma
moja w tym wieku zaczęła wielbić żyrafę sophie, lubi tez piłkę z fp- i tak najlepsze są zabawki niezabawki

albo to jest fajne http://allegro.pl/k-s-kids-dinozaur-jestem-szefem-60-pileczek-i2217783288.html

Kasia

ma któraś maszynki do robienia  baniek mydlanych :D
w oko wpadły mi te z dumela SBM
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

i się zastanawiam czy kit czy hit :hmm:
a moze wpadło wam w oko coś podobnego?

tylko podstawowy warunek: żadnego maczania w płynie, zbiornik musi być integralny z całą maszynką ;)

OlaFasola

Kasia, ja mam taki pojemnik jak tu na wszystkich zdjęciach z płynem i tam końcówkę z kilkoma otworami. Bańki są genialne, wielkie i malutkie, wychodzi przy jednym dmuchnięciu setki, więc myślę, że takie maszynki mogą być jeszcze fajniejsze.

ishka82

Kasia, sama jestem zainteresowana maszynkami do baniek mydlanych :) i tez najchętniej takich, że maczać w płynie nie trzeba ;) widziałam wczoraj w tesco, ze sporo akcesoriów bańkowych rzucili, ale niestety nie miałam czasu się temu bliżej przyjrzeć ;)

Kasia

Cytat: OlaFasola w 03 Kwi 2012, 12:05:48
Kasia, ja mam taki pojemnik jak tu na wszystkich zdjęciach z płynem i tam końcówkę z kilkoma otworami. Bańki są genialne, wielkie i malutkie, wychodzi przy jednym dmuchnięciu setki, więc myślę, że takie maszynki mogą być jeszcze fajniejsze.

no własnie tak mi się wydaje ze z tego modelu dobre są, dzieki za info :D

Dodany tekst: 03 Kwi 2012, 12:24:24

Cytat: ishka82 w 03 Kwi 2012, 12:21:39
Kasia, sama jestem zainteresowana maszynkami do baniek mydlanych :) i tez najchętniej takich, że maczać w płynie nie trzeba ;) widziałam wczoraj w tesco, ze sporo akcesoriów bańkowych rzucili, ale niestety nie miałam czasu się temu bliżej przyjrzeć ;)
ja wczoraj też patrzyłam ale wszystko takie nijakie, kiepska jakość
a te, tej jeden pistolet, widziałam w  smyku i dobrze wygladał (w smyku 37 czy 38zł)
ja musze niemaczane kupić bo, jak wiecie, mam fobie plamową a młody by mi na pewno ogromna plame na powitanie zrobił lol
i tyle by baniek było ;)

ishka82

Kasia :highfive: mnie ogromnie denerwuje, jak ten płyn do baniek kapie i syfi, a Młoda kocha bańki ;) pistolet/urządzenie, które robiłoby bańki i jednocześnie nie wymagało moczenia końcówek w płynie byłoby dla mnie zbawieniem ;) :D

Kasia

z tych z wbudowanym/dokrecamym zbiornikiem tez pewnie kapie ale kapanie to co innego niz od razu wylanie całej zawartosci ;)
mój chrzesniak tak zawsze obił
dostawał nowa tubkę z płynem (takie maczane za 3zł) i pierwsze co robił to płyn wylewał a potem ryczał że baniek nie ma lol