zabawki różne :)

Zaczęty przez brawurka, 24 Paź 2008, 08:33:16

zosia2007

na nokaucie znalazlam dwa sklepy ale po pierwsze cena powala a po drugie brak zdjecia :(
http://www.nokaut.pl/ksiazki/zabawa-w-zgadywanki-przedmioty-yoyo-9789461511867.html

Kasia

zosia2007

Cytat: Kasia w 13 Kwi 2012, 11:43:42
a to nie to?
http://www.legolas.pl/9789461511867/Zabawa-w-zgadywanki-przedmioty-yoyo.html tylko też bez okładki
ale taniej ;)

tak, to to
jest jesczze kilka innych tematycznych, ja wzielam przedmioty

ziuta

Cytat: Justynna w 13 Kwi 2012, 11:50:08A na razie u nas hitem jest "Misiowa", którą kiedyś polecałaś
o, to się cieszę :)

konwalia

mam zrobić listę na roczek:
wymysliłam- piaskownica zamykana,  zabawki do piasku, basenik, laptop(zeby mi nie wyrwała kolejnego klawisza), książeczki sztywne
macie jeszcze pomysły?

Kasia

kupilismy Michałowi te ciuchcie puzzlową z biedronki, fajna :D

ishka82

Cytat: Kasia w 19 Kwi 2012, 17:44:51
ehh, a ja myślałam, że one jednak od jutra, bo u mnie nie było...muszę jutro popatrzeć w innych Biedronach ;) a był jeden wzór, czy osobno z abecadłem i osobno z cyframi?

Kasia

a nawet nie wiem, mam z cyframi

Dodany tekst: 19 Kwi 2012, 19:48:42

zuzia

Cytat: Kasia w 19 Kwi 2012, 17:44:51
my mamy tą z alfabetem. fajna jest. M. już od dawna się nią bawi :)

Kata

My nabyliśmy obie wersje - literki i cyferki, ale literki schowamy na później. Świetne są :)
Pozdrawiam

Kata

bozena.dp

chyba muszę się jutro do biedronki wybrać :D

foszek

co to za ciuchcie puzzlowe?

foszek

zosia2007

Cytat: konwalia w 19 Kwi 2012, 17:53:50laptop(zeby mi nie wyrwała kolejnego klawisza),
to nic nie da, tylko laptop mamy/taty jest tym prawdziwym, na swojego nawet nie spoglada ;)
tak samo z telefonem i pilotem do tv

ddu

konwalia a jakaś lala urodzinowa ? :)
ja miałam ukochaną gosię, własnie na roczek dostałam

iksa_nl

Ten odkrywczy domek to tez dobry prezent roczkowy. Nasz dostal wlasnie w okolicach i nadal sie nim bawi.

a z biedrony dostal tym razem ta ciezarowe z wiaderkiem i foremkami do piachu. nic nie mielismy a tak, ma komplet i jest gotowy na wiosne (jak tylko wyzdrowieje w koncu) :)
byly jeszcze taczki, ale on chyba za maly na nie.

Kasia

Cytat: iksa_nl w 20 Kwi 2012, 11:14:05z biedrony dostal tym razem ta ciezarowe z wiaderkiem i foremkami do piachu.
fajna ta ciężarówa :D

foszek

Cytat: ddu w 20 Kwi 2012, 09:05:46
konwalia a jakaś lala urodzinowa ? :)
ja miałam ukochaną gosię, własnie na roczek dostałam
tak, tak lala to dobry pomysl, mala dostala pod choinke, ale to prawie jak na roczek i teraz bardzo fajnie sie nia bawi: karmi, wozi w wozku, tuli....

mika

ja tez kupilam obie wersje z biedronki, na razie schowam, cyferki dostanie na dzien dziecka albo jak sie Mlody urodzi :)
konwalia: odkrywczy domek, moze cos na dwor do pchania -kalina dostala taka drewniana zyrafe do pchania, moze wozek z lala, kalina dostala tez tor z samichodsmi...a moze pukylino?ona juz mobilna, moze na lato zalapie ale to musialabys sama ocenic

Dodany tekst: 20 Kwi 2012, 11:05:27

a i jeszcze wszelkie namioty, tunele-wiekszosc dzieci w tym wieku uwielbia

marcheewka

A ja myślalam o wózku dla lalek i lalce  - na roczek chrzesnicy męza.

ishka82

właśnie zadzwoniła do mnie mama i powiedziała, że kupiła Dominice obie wersje puzzli pociągowych w Biedronie :D