zabawki różne :)

Zaczęty przez brawurka, 24 Paź 2008, 08:33:16

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zuzia

a co z puzzli polecicie dla 3 latka?

marax

Cytat: zuzia w 08 Kwi 2012, 13:38:42
a co z puzzli polecicie dla 3 latka?
trefl 24 puzle . Mozna wiecej jak chce ci sie z dzieckiem siedziec przy tym . My mamy 12 kompletow trefla i ona sama sobie to uklada . Wiecej tez ulozy ale trzeba siedziec z nią .

olgaaa1

Gabrysia na etapie gotowania, pichci, smakuje miesza....:) Szukam profesjonalnego zestawu dla mojej profesjonalistki :) Widzę, że są różne ale wiek 3+

konwalia

Cytat: olgaaa1 w 10 Kwi 2012, 10:44:13Widzę, że są różne ale wiek 3+
olgaaa tym numerkom daj spokój, moja ma niektóre zabawki 3+ a nie ma roku

foszek

Cytat: olgaaa1 w 10 Kwi 2012, 09:44:13
Gabrysia na etapie gotowania, pichci, smakuje miesza....:) Szukam profesjonalnego zestawu dla mojej profesjonalistki :) Widzę, że są różne ale wiek 3+
prosze bardzo :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

http://www.vertbaudet.de/tolles-kuchenset-zum-spielen-weiss-rosa.htm?ProductId=618953137&FiltreCouleur=6310&t=6

olgaaa1

Jakie piękne, tylko ciekawe gdzie ja to kupie :)

vobi

marcheewka

Ostatnio jak byliśmy na urodzinach synka koleżanki Ola świetnie bawiła się kuchenką, gotowała, mieszala w tych garnkach itp.
Zastanawiam sie, czy kupić jej na dzien dziecka kuchenke, o np. taką

http://allegro.pl/smoby-kuchnia-tefal-cheftronic-i2245927405.html

Czy ona nie jest za mała na taką zabawkę? Bawiła sie aldnie i długo, w domu czesto miesza w miskach stawianych na krześle.. tylko na tych kuchenkach jest 3+ i chyba kupuje sie je starszym dzieciom? Synek koleżanki dostał jak miał 3 lata, ale w sumie bawil sie moze tydzień ;)

aniak1211

marcheewka
Jak Ola sie swietnie bawila to warto juz teraz kupic:)
Fajna ta ktora pokazalas:)

Moja Dominika jest wielka fanka konikow PONY,
ma juz zestaw zabawek,brakowalo jej jednego konika i dzisiaj jej dokupilam,
bawi sie ju 2 godz. nowym konikiem,gada z nimi,zmienia glos:D
Fajnie jak dziecko dostaje zabawke i tak bardzo sie nia cieszy:)

foszek

+3 czesto stosuja sprzedawcy, bo musza, jezeli w zabawce sa jakies male czesci ktore dzieci moga polknac. Jest duzo zabawek, ktorymi 3-latek pogardzi bo juz jest na nie za duze.
Kuchenke mozesz jak najbardziej kupic, jak uznasz ze jest na nia jednak za mala, to schowasz i wyjmiesz za kilka miesiecy

marcheewka

Cytat: foszek w 10 Kwi 2012, 13:27:06
+3 czesto stosuja sprzedawcy, bo musza, jezeli w zabawce sa jakies male czesci ktore dzieci moga polknac. Jest duzo zabawek, ktorymi 3-latek pogardzi bo juz jest na nie za duze.
Kuchenke mozesz jak najbardziej kupic, jak uznasz ze jest na nia jednak za mala, to schowasz i wyjmiesz za kilka miesiecy

też tak myśle, ze tutaj chodzi o male elementy.
Kuchenkę może dostać za dwa miesiące (prawie), jak nie będzie szału, to schowam, tak jak mówisz.
Ale myśle, ze będzie szał, ona bardzo lubi zabawy w kuchni ;)

konwalia

foszek wiem, ze chodzi o male elementy. ale ja np kupiłam malej garnki 3+ i zadnych malych elem nie bylo
trzeba ogladac, ja mam wrazenie ze czasem to 3+ to taka asekuracja

zuzia

Cytat: konwalia w 10 Kwi 2012, 15:23:21ja mam wrazenie ze czasem to 3+ to taka asekuracja
nie tylko
to często pieniądze
bo te atesty na poniżej 3 lat kosztują!

magdalinska

marcheewka my mamy identyczna, Kuba dostał jak miał rok i 10mcy, to był szał. Tylko ona jest niziutka, musi kleczec przy niej. Ale jest bardzo fajna, piekarnik sie swieci, planiki tez, odgłosy gotowania, piekarnik tez piszczy

olgaaa1

Fajna ta kuchnia, a duża jest? bo kolejny grat w salonie mnie przeraża  :(

magdalinska

marcheewka

Cytat: magdalinska w 10 Kwi 2012, 16:58:16
marcheewka my mamy identyczna, Kuba dostał jak miał rok i 10mcy, to był szał. Tylko ona jest niziutka, musi kleczec przy niej. Ale jest bardzo fajna, piekarnik sie swieci, planiki tez, odgłosy gotowania, piekarnik tez piszczy

hmm, mówisz, że niska jest?? Na to nie patrzyłam.
Ta u koleżanki była chyba wyzsza, bo Ola normalnie stała i mieszała w garnkach, a niska nie jest.

magdalinska

Kuba ma 83cm i przy niej kleczy. zreszta sprawdz wymiary to zobaczysz :)

marcheewka

Cytat: magdalinska w 11 Kwi 2012, 08:40:58
Kuba ma 83cm i przy niej kleczy. zreszta sprawdz wymiary to zobaczysz :)

dzięki!!
Ola bawila sie taką kuchenką
http://www.baby-maxx.pl/start/detale/1092/70/kuchnie/tefal-smoby-kuchnia-cook-tronic-24566.html

zapytalam o wymiary, faktycznie jest niska. Zasugerowalam sie wymiarami 60 cm - myślałam, ze podają wysokosć blatu.

W takim razie jej nie kupię, a szkoda, bo bardzo mi sie podoba. Wole wyższą.

ziuta

polecam książki z magnesami, K. dostał na święta koniki i układa codziennie po kilka razy, i sam, i z nami
http://www.bookmaster.pl/koniki/praca,zbiorowa/ksiazka/545573.xhtml
nie znałam tego wcześniej, a u nas stało się hitem ;D

zwierzatko_mojej_mamy

no wlasnie ja musze kupic cos na magnes franowi, bo kocha przyklejac do piekarnika znaczki coca-coli i inne badziewia ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Justynna

ziuta, o to może być fajne. Dzięki!  :beer:
A na razie u nas hitem jest "Misiowa", którą kiedyś polecałaś
http://allegro.pl/eichhorn-puzzle-mis-w-pudelku-i2197029446.html
No i nie mogę ułożyć smutnej buzi pani misiowej, bo M. sobie nie życzy: "nie smutna! nie smutna!"  :mocking:

zosia2007

Justynna moj P tez ostatnio sie tym bawi, tylko on ma pana misia

a dwa dni temu kupilam mu ksiazeczke "bawmy sie z zgadywanki" yoyo-books i jest rewelacyjna, mlody otwiera okienka, szuka przedmiotw
nie moge znalezc jej na necie

Justynna

zosia2007, a gdzie kupiłaś tę książeczkę? U nas dalej cieszy się powodzeniem książka "1001 drobiazgów. Na wsi". Ale taka z okienkami, musi być super :)

zosia2007

Cytat: Justynna w 13 Kwi 2012, 11:15:12
zosia2007, a gdzie kupiłaś tę książeczkę? U nas dalej cieszy się powodzeniem książka "1001 drobiazgów. Na wsi". Ale taka z okienkami, musi być super :)
w auchan za 13,99
one kiedys w smyku byly ale teraz nie moge ich znalezc
w smyku z tej serii sa tylko "moje nowe buciki" ksiazka ze sznurowkami, juz ja polecalam bo P tez sie nia "bawi"/uczy wiazac buty