dla zainteresowanych proffotki w relacjach okołoślubnych :)

Zaczęty przez lapin80, 27 Lip 2008, 19:50:14

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wredotka

maja tez opcje paypal. Moze to Ci pomoze??

Hunta

Dobrą i ładna etolę ciężko namierzyć. Podzowń jeszcze po wyporzyczalniach sukien. Kiedyś widziałam etolę z prawdziwego futerka wypożyczenie której kosztowało coś około 200pln. Ale to nie był Poznań niestety :(

panikarola

maroonbug miala etole, moze ja zapytaj? przy czym ona ja miala pewnie kupiona lub wypozyczona w Wawie.
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

maroonbug

No to juz odpowiadam :) Kupilam w Blue City w Warszawie (salon Pronuptia chyba, albo cos w tym stylu), w akcie paniki (Uo matko, trzy dni do slubu, deszcz leje, ma byc zimno, a ja nic nie mam, i co ja teraz znajde i gdzie!!!). Drugi raz bym jej nie kupila, ale panika przedslubna zrobila swoje. Majac miesiac do dyspozycji zamowilabym przez internet. W salonach slubnych jednak czesto sie przeplaca.

kwiaty-aga

to ja wroce jeszcze do tematu bukietu - niedawno wykonywałam taki dla klientki z calli bordo..
Jest bardziej oryginalny kształtem, więc może Ci podpasuje :)

wredotka

kwiaty-aga fajny ten twoj bukiet. Jeszcze takiego nie widzialam :) pomyslowa z Ciebie bestia ;)pozdrawiam

rubin04

hej, we wrocławiu widziałm w ślubnym sklepie taką etole, bardzo prostą, oczywiscie ze sztucznego - salon belissima -zadzwon tam moze i zapytaj. Powinni miec i na pewno dużo taniej niz madonna.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
  Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

lapin80

dziewczyny- wielkie dzięki za odzew i wskazówki.
dziś moja teściowa (kochana) przyniosła mi etolkę ze sztucznego futra . Nie ma ona co prawda takiego kształtu, jaki sobie wymarzyłam, ale widzę, że nadaje się do przeróbki.
Pani w madonnie powiedziała, że jeżeli przyniosę własne "futerko" to mi je dopasują według mojego widzimisię i podszyją :)

chyba los mi sprzyja :)

kwiaty-aga- bukiet super, bardzo oryginalny, ale chyba miałabym za mało ikry :)

lapin80

a więc zostało 28 dni do bigdeja mojego, zatem odświeżam wątek :)

co nowego:
1. przebiłam uszy :)
2. kupiłam kolczyki :)
3. przechadzając się po mieście mimochodem znalazłam etolę (tylko bez tej kokardki będzie, która jest na zdjęciu) :)
pozostało mi tylko kupienie ozdoby do włosów...

przepraszam za jakość fotek, ale robione komórką. A że etolę znalazłam wchodząc z ulicy i przy dzisiejszej pogodzie- wybaczcie szpetny pod nią golfik ;D

mam nadzieję, że foty się wkleją. Moja pierwsza próba :)

malybob

ładne i kolczyki i etola!
A co planujesz do włosów?

lapin80

malybob- do włosów szukam długiej wąskiej spinki srebrnej z kryształkami lub cyrkoniami- nie muszą być prawdziwe :)
chcę ją wpiąć z boku koka.
Tylko nie wiem, gdzie takie coś znaleźć :/

zosia2007

Cytat: lapin80 w 12 Wrz 2008, 22:14:29
malybob- do włosów szukam długiej wąskiej spinki srebrnej z kryształkami lub cyrkoniami- nie muszą być prawdziwe :)
chcę ją wpiąć z boku koka.
Tylko nie wiem, gdzie takie coś znaleźć :/

a na takich stoiskach co maja pełno spinek ??

lapin80

a o tym nie pomyślałam :)
czyli czeka mnie wypad do świata spinek :)
dzięki za radę!

malybob

ja mam taką ;) tz. srebrna wsówka wysadzana cyrkoniami.. Musiałabym podpytać Mamy gdzie mi ją wynalazła..

lapin80

tachogti

lapin80 duzo jest takich wsuwek, ja swoje w h&m kupilam  :)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

vobi

Cytat: lapin80 w 12 Wrz 2008, 21:56:53
2. kupiłam kolczyki

nie widac... wasy zaslaniaja!  :lollol:

panikarola

Cytat: vobi w 13 Wrz 2008, 09:15:44
Cytat: lapin80 w 12 Wrz 2008, 21:56:53
2. kupiłam kolczyki

nie widac... wasy zaslaniaja!  :lollol:

ale futerko do futerka super pasuje :D zapewniam Cie, ze w tej stylizacji golfik w ogole nie rzuca sie w oczy :lollol:
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

sonja

Ale ja rozumiem, że zamiast welonu pożyczysz od wróbelka zajęcze uszka;)

golinda

Cytat: sonja w 13 Wrz 2008, 21:27:16
Ale ja rozumiem, że zamiast welonu pożyczysz od wróbelka zajęcze uszka;)

w tych uszkach zdecydowanie lepiej wyglądali panowie - mąż salsy stał się w nich moim idolem! ;D

sonja

No to może w takim razie pan młody;) swoją drogą piękny zestaw by był: panna młoda w zajęczej etoli, a pan młody w uszkach;)) Lapin80, nie gniewaj się;)

lapin80

ja się nie gniewam :)
oczywiście na ślub uszka będą ładnie wyczesane a wąsy podkręcone ;D
dla męża planujemy ogonek, aby tworzyć ładną całość ;D

vobi

Cytat: lapin80 w 13 Wrz 2008, 22:35:21
oczywiście na ślub uszka będą ładnie wyczesane a wąsy podkręcone ;D
dla męża planujemy ogonek, aby tworzyć ładną całość ;D

o! swietny pomysl na oryginalna stylizacje!  ;D  :piwko:

sonja

lapin80

:drunk: