dla zainteresowanych proffotki w relacjach okołoślubnych :)

Zaczęty przez lapin80, 27 Lip 2008, 19:50:14

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

lapin80

dzięki dziewczyny za ciepłe słowa :)
przeszła mi nawet myśl, żeby pomalować się samej. Czy któraś z Was się odważyła?

poli i jak rozwiązałaś tę sprawę? szukałaś dalej? czy sama się malowałaś?

konwalia- ślicznie wyglądałaś, proszę o namiary na makijaż. Może jednak spróbuję...

Czesze mnie dziewczyna, której głowę powierzam od lat, i tu akurat nie mam do niej zastrzeżeń, wiem, że będzie dobrze. Po prostu n miał inną mnie wizję- i postanowiłamwłaśnie zrobić mu przyjemność i uczesać się tak, jak on chce :)
(czyli taką, jak wklejała w swym wątku ajawgrudniu)

poli

ślub 18 października i nadal się zastanawiam. chyba zrobie jeszcze jedną próbę u kogo innego. jesli będzie tragedia umaluje się sama - powaznie o tym myślę. myślałam też żeby dać jeszcze szansę pierwszej osobie, ale nie mogę się zebrać i zadzwonić :)

lapin80

poli- ja spróbuję chyba raz jeszcze u kogoś, a jak się nie uda to chrzanię i maluję się sama.
i tak będziemy piękne :)

a ślub mam tydzień przed Tobą.

poli

oo, bardzo dobre podejście! polewam za to! i będę mocno trzymać kciuki 11ego!

lapin80

w sumie 10go, bo ja w piątek ślubuję :)
to zdrówko :)
:piwko:
:drunk:

poli

sierpniowajulka

Poli, chcesz namiary na moją wizażystkę?  :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

lapin80

dziewczyny, pozbierałam się i w sobotę idę na próbę do innego salonu.
Mam go pod domem więc żadne poświęcenie. A przynajmniej będę miała na wieczór panieński :)

dam znać jak poszło.

jeszcze raz dziękuję za wsparcie..

poli

Cytat: sierpniowajulka w 23 Wrz 2008, 16:30:41
Poli, chcesz namiary na moją wizażystkę?  :)

:yeah: TAK TAK TAK! nawet ci mejla w tej sprawie na gazetowy słałam, wielkie dzięki  :flowers:

iwka28

lapin80: Jak tam przymiarka sukni? Wszystko wyszło tak jak planowałaś?

lapin80

iwka - niestety z przymiarki nici dzisiaj, bo ja mogłam tylko na 17:00, a wszystkie przymierzalnie zajęte :(
umówiłam się na sobotę. A zaraz potem pędzę na kolejny próbny makeup.

Dam znać w sobotę, mam nadzieję, że będę miała dobre wieści :)
a chwilowo leżę zakatarzona w łóżku z lekką gorączką. Koszmar jakiś. Teraz, kiedy tyle mam jeszcze do zrobienia :(

iwka28

Lecz się lecz, łykaj witaminki - żebyś w kościele chusteczki używać nie musiała:)

zlota

10.10  jednym słowem strzał w dziesiątkę! :) dla moich rodziców też :) bo ja się im wtedy przytrafiłam ;) zawsze mowie, ze nie dość ze jestem strzałem w dziesiątkę to do tego jestem idealnie wyważona (no bo w końcu spod znaku wagi) :D Żeby Wasz ślub i małżeństwo takie było!

lapin80

dzięki złota :) na pewno będzie :)

zdrówko  :piwko:

panikarola

lapin, no to nie daj sie chorobsku! chyba musisz duzo pic  :piwko: ;)
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

lapin80

nie dam się :)
jutro panieński, alkohol zabije wszystkie zarazki  :drunk:

iwka28

Lapin Wyszalej się za cały panieński stan na swoim wieczorze, a potem z powrotem do łóżka wygrzewaj to choróbsko (chociaż uderzeniowa dawka alkoholu swoje zrobić powinna)  jupi

lapin80

iwka - mierzyłam suknię i nie bój się tego dołu. Jest mniej halki i nie odstaje. Tren boski. Niestety nie odebrałam jeszcze bo potrzebne są małe poprawki w biuście. Ogólnie efekt boski, tylko jest tak dopasowana, że ziewnąć nie mogę, hehe :)

z tego wszystkiego zapomniałam zrobić fotek!

odbieram w poniedziałek, wtedy się obfotografuję :)

a! i jestem po drugim makijażu- niestety fotki będę mogła zrobić dopiero wieczorem i to w warunkach imprezowych, więc nie wiem czy coś będzie widać :(
narzeczonemu się podobam :) tylko biedaczek nie zauważył, że coś ze sobą robiłam  ;D

iwka28

Lapin: I jak tam po wieczorze panieńskim? Poszalałaś? Przegnałaś chorobę na dobre? :dance:

lapin80

ano poszalałam :) dziewczyny przyjechały po mnie białą limuzyną, szampan lał się strumieniami :)
a i zdrowie następnego dnia się polepszyło :)

a dziś odebrałam suknię, teraz możesz ocenić efekt i zadecydować, czy odważysz się na madame :)

http://picasaweb.google.pl/lapin80/GotowaSuknia#

wrobelek0403

lapin, wygladzasz cudnie  brawo brawo
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

iwka28

Wooow! Po prostu przepięknie. Rzeczywiście ten dół wygląda zupełnie inaczej niż jak ją mierzyłam. Super. I ten tren... Ach....
Po obejrzeniu Twoich zdjęć myślę że się z tym prześpię i pojadę ją zamówić:) Cudo :yes:

wredotka

bardzo fajnie wygladasz w tej sukni. Bedziesz przesliczna panna mloda :)

elizapj

lapin ten tren jest powalajacy:)
slicznie!

zlota

Piękna suknia! lubię taki styl! :brawo1: a ten tren będzie podczepiony tak jak na fotce? nie zachodzi on na zapięcie sukni?