damkowa przymiarka

Zaczęty przez damka, 20 Cze 2008, 20:19:17

damka

witajcie
mam tak powalony komputer ze trzeci raz wysylam to samo...mam nadzieje ze tym razem skotecznie.
Jestem juz po. Sukinke dotarla dokladnie taka jaja zostala zamowiona, z tymze okazalo sie ze jest o rozmiar za duza. To widac na niektorych zdjeciach niestety...
zdjecia nie sa najlepszej jakosci ale łopatologicznie musilm je zmnijszac i dlatego.

niewiemjaka

fiu fiu ladna kiecka oryginalna, fajnie wyglada ten obnizony stan na biodra, ladnie podkresla talie,
ale czemu jest o numer za duza??? faktycznie pomylka jakas czy schudlas tak ????

damka

fakt jest taki ze pare kilo zrzucilam ale sam byla w szoku ze taka bedzie roznica...

niewiemjaka

hmmmm ciekawe.. ale tu na fotce gdzie stoisz bokiem wyglada OK - czy tam masz juz sciagniety material na pleckach? w sumie masz jesczze 2 tygodnie, wiec raczej juz nie utyjesz:D co wiecej schudniesz pewnie, wiec szybciutko poprawki i bedzie cudnie!
moze uda sie tez wszysc wkladki pod biustem zeby sie dobrze ukladalo:) polecam - zmienia diametralnie wyglad dekoltu :D:D in plus oczywiscie

p.s. damka polewam pifko  :drunk: na dobry poczatek zeby Cie kiecka nie zestresowala za bardzo ! i wyruszam w podroz do domku 250 km autem:/

inkageo

Imagine there is no hate

Majeczka

ulalalala bardzo ciekawie :)
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zosia2007

bardzo ładna suknia - dobry wybór:)

Kasia

no piękna suknia :) PIĘKNA

golinda jej jeszcze nie pochwaliła ??? gdzie jest golinda ?!?

zosia2007

Kasia, no właśnie ta sukienka jest chyba bardzo podobna do sukni ślubnej golindy

damka

jest dokladnie taka sama

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

damka

ze mna bylo na tyle ciekawie za zamóiwłam ja we wrzesniu. Przymierzyłam tyla tę jedna i od razu zamowilam.
Ale przez rok prawie za kazdym prawie razem jak widzialam jakies nowe cudo to nie bylam pewna czy dobrego wyboru dokonalam
Przkonała mnie Golinda :)

zosia2007

i bardzo dobrze, że cię przekonała bo wyglądasz w niej slicznie ;)

damka

zosia2007

Monika

bardzo, bardzo ładnie :D a rozmiarem się nie martw - ja moją pewnie będę poszerzać musiała, to jest dopiero problem lol lol lol :D

wredotka

Monika to chyba bedzie nas dwie :) ja od pierwszej przymiarki juz 3 kg wrzucilam <lol>

golinda

ależ piękna jest ta "nasza" suknia, i ty w niej super wyglądasz!
ale halka na dwa koła, wygląda lepiej :)

wrobelek0403

damka, super :D  brawo brawo i rzeczywiscie, jak mówi golinda,  wieksza halka, bedzie się suknia pieknie układać :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

damka

Golinda, mozesz cos wiecej o tej halce? Taka mi daly wiec ja nawet nie wiedzialam ze jest jakas jeszcze.

golinda

damka, przymierzałam dwie - taką jak twoja (widzę na zdjęciu, że ma jedno koło)
moja miała dwa koła - jedno na dole, drugie pośrodku sukni
naprawdę lepiej to wyglądało, zobacz sobie zresztą moje fotki

www.kondek.pl (z lewej: wesele02)

damka

zadzwonie do salonu w poniedzielk.
Mam nadzieje ze dlugosc sukni nie ma zanczenia, bo skracana bedzie minimalnie ale wg halki z jednym kolem.

golinda

spoko, ona bardzo nieznacznie podnosi, ja moglam miec i taka i taka
przymierz, zobaczysz roznice

elizapj

sliczna:)
rozmiarem sie nie przejmuj, nie widac az tak bardzo a zwezic chyba taki kroj latwo:)
moja mi wisi na biuscie (od momentu kupienia - 7kg, a i tak zamowilam rozmiar mniejsza niz miezona w salonie) ale licze ze mi krawcowa latwo poprawi, mimo ze kroj mam troche bardziej skomplikowany, wiec twoja po szwach bez klopotu sie powinoo dac:)