damkowa przymiarka

Zaczęty przez damka, 20 Cze 2008, 20:19:17

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

damka

a jak sadzicie halke kupic czy wypozyczyc. Pytam dlatego ze w przypadku tej sukni to wlasnie halka daje jej zycie. Mam maly dylemat...

zosia2007

Do mojej kiecki halka była w cenie więc nie miałam takiego dylematu.

Ja bym na twoim miejscu wypożyczyła. Za halkę będziesz musiała dodatkowo zapłacić i pewnie jest to koszt kilku czy kilkudziesięciu zł, a jak myslisz o odsprzedaży sukni to niestety ale nikt nie zapłaci Ci dodatkowo za halkę tylko będzie chcial ja gratis. A jak wypożyczysz to na tym nie stracisz :)

wredotka

Cytat: zosia2007 w 22 Cze 2008, 17:38:01
Ja bym na twoim miejscu wypożyczyła. Za halkę będziesz musiała dodatkowo zapłacić i pewnie jest to koszt kilku czy kilkudziesięciu zł, a jak myslisz o odsprzedaży sukni to niestety ale nikt nie zapłaci Ci dodatkowo za halkę tylko będzie chcial ja gratis. A jak wypożyczysz to na tym nie stracisz :)

ja mysle ze to bardzo dobry pomysl. Ja kupowalam suknie, ale halki nie dostalam . Pani w salonie mi powiedziala ze dlatego ze u nich zamawiam tez bielizne i welon to halke mi za darmo wypozyczy. A wypozyczenie zazwyczaj to polowa kosztu zakupu (ta do mojej sukienki kosztuje 200 zl a pani powiedziala ze zazwyczaj wypozyczaja za 100).

golinda

ja swoją wypożyczałam, nie sprzedasz potem sukni drożej tylko dlatego, że będzie do niej halka

damka

zadzwonilam i ale oprnie mi szła rozmowa. Strasznie te dziewczyny nabuzowane. Niestety prawdopodobnie suknia juz jest scieta a ja powinnam wiedziec ze sa rozne halki (ciekawe skad ?!).
Mam nadzieje ze jest tak jak mowi golinda ze podnosi nieznacznie...

golinda

damka, ja naprawde do mojej przymierzałam i taką i taką i obie dawały mniej więcej tę samą długość

damka

jestes nieoceniona !!! Polewam

golinda

jejku, widzę z suwaczka, że ślub masz za niecałe 2 tygodnie
kwiaty wybrałaś?!?
i biżu?

Kasia

biżu to tylko złota moim zdaniem i wybór przeogromny :)

golinda

Cytat: Kasia w 23 Cze 2008, 12:49:18
biżu to tylko złota moim zdaniem i wybór przeogromny :)

też tak myślę, ale może damka już wybrała - i to bez nas!!!  >:D ;)

damka

wybrała
niestey mam kłopot w domu z kompem wiec zalacze zdjecie jutro.
Długie kolczyki i delikatna bransoletka z Bialej Magii.
Czekam na przesyłke.

Kasia

damka jak to wybrałaś  :o bez nas  :P :argue:

damka

no teraz widze ze to był bład  :)

golinda

damka

oddalam sie w tym temacie floryscie płci męskiej.
Ma byc nieprzytłaczajaca wizanka. I ma miec w sobie róż.Wiem, wiem juz kiedys o kolor kwaitow pytałam i wówczas rózowy został wyeliminowany ,ale jak poszalm do kwiaciarni ze swoim zdjeciem i materiałem sukienki to pan od razu powiedział ze widzi tu cos rozowego.
Przeznaczenie ...

golinda

jak dla mnie róż to porażka do tej sukni, ale twój wybór...
dla mnie do niej pasuje tylko pomarańczowy, czerwony ewentualnie żółty

damka

tylko ja akurat tych kolorow nie bardzo, a blady róz owszem.
sama jestem ciekawa co on wymysli i jak to bedzie prezentowac sie w calosci.
pokaze zdjecia oczywiscie.

Kasia

znajoma do tej sukienki miała białe cantadeski

golinda

Cytat: Kasia w 23 Cze 2008, 14:56:26

to już w ogóle.......

damka

garnitur M jest czekoladowy.

golinda

mój też miał czekoladowy garnitur
ok, do czekoladowego pasuje i czerwony i pomarańczowy i żółty i pudrowy róż
ale do tej kiecki sobie nie wyobrażam, ale może z moją wyobraźnią już nie najlepiej ;)

mika

Cytat: Kasia w 23 Cze 2008, 14:56:26

what
to pasuje do tej kiecki tak jak do mojej białe kwiaty

mika

moim zdaniem przydymiony róż będzie pasował, może nie tak bardzo jak pomarańczowy, ale nie będzie się gryzl... spowoduje za to takie trochę rozmycie, moim zdaniem powinnaś dać oprócz tego różu jakiś inny akcent kolorystyczny intensywny

Kasia

napisałam co miala moja znajoma - a nie co pasuje ;)

szczerze to ja tylko pomarańcz tutaj widzę ale fajnie jak stylizacje sa odmienne,
damka ma być inna młodą niż golinda więc przydałaby sie jakaś alternatywa dla tego pomarańczu - ale ja nie wiem jaka ???

malybob

Zaryzykuję...
Golinda, ładnie wyglądałaś na swoim ślubie, ale nie trzeba być Twoją wierną kopią, żeby też ładnie wyglądać.. A mam wrażenie, że Ty popierasz tylko to co sama miałaś..