damkowa przymiarka

Zaczęty przez damka, 20 Cze 2008, 20:19:17

Kasia

ja też kopiom mówię NIE

ale IMO golinda miała idealnie dobrane dodatki i ta suknia w tej wersji kolorystycznej na dzikie swawole stylizacyjne nie pozwala

i ten golindowy pomarańcz pieknie sie komponuje z ta suknią :)
na inny kolor ja nie mam pomysłu

golinda

Cytat: malybob w 23 Cze 2008, 16:31:40
Zaryzykuję...
Golinda, ładnie wyglądałaś na swoim ślubie, ale nie trzeba być Twoją wierną kopią, żeby też ładnie wyglądać.. A mam wrażenie, że Ty popierasz tylko to co sama miałaś..

to złe wrażenie
zwróc uwagę, że mówię o trzech kolorach - pomarańczowym, czerwonym i żółtym
moim skromnym zdaniem inne do tej kiecki nie pasują - bardzo ciepły kremowy ze złotym... to chyba jasne, że róż, czy np. fiolet tu ni w pięć ni w dziesięć

damka

wklejam obiecana bizuterie

golinda

damka, śliczna biżuteria, będzie super pasować! :)

zosia2007

Bizuteria super - zwłaszcza kolczyki :)

tachogti

Piekna ta bizuteria :D ja na moja jeszcze czekam  8)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

damka

Nie bede Ci golinda pisac jaki moj M na kolor krawatu :) ale naprowadze ...pasuje do bukietu :)

Kasia

a już sie zdecydowałaś na kolor bukietu?

golinda

Cytat: Kasia w 26 Cze 2008, 10:12:33
a już sie zdecydowałaś na kolor bukietu?

no przecież pisała, że różowy :)

Kasia

damka

nie do konca on bedzie rozowy, tzn rozowy tez ale taki delikatnty, blady roz.
zrobie Wam szczególowe zdjecia bukietu.

damka

powiem Wam ze juz mam lekkiego stresika. Z reszta podobnie jak Golinda, załatwiam wszystko na odległość i to było wielkie utrudnienie...

golinda

Cytat: damka w 26 Cze 2008, 10:27:07
powiem Wam ze juz mam lekkiego stresika. Z reszta podobnie jak Golinda, załatwiam wszystko na odległość i to było wielkie utrudnienie...

a ja Ci powiem, że nie było tak źle, wszystko załatwialiśmy mailowo i wyszło ok
wprawdzie tort był inny niż sobie życzyłam (jakaś naiwna byłam, że cukiernia z małej mieściny zrobi mi takie angielskie cudo ;D ), ale dziś już nawet nie pamiętam jak wyglądał
bukiet zobaczyłam dopiero w domu na pół godziny przed wyjazdem i był inny niż ten ze zdjęcia, jakie wysłałam do florystki, ale też mi się podobał
kościół też nie był przystrojony jakoś odjazdowo, ale w sumie miałam to gdzieś
żałowałam tylko, że dekorujący kościół zapomnieli o płatkach do sypania przed kościołem, bo to zawsze pięknie wygląda na fotkach, trudno...

albo już nie pamiętam, że się w to angażowałam, albo mieliśmy szczęście, że wszystko się tak super ułożyło... ;)

a stresikiem się nie przejmuj, minie jak ręką odjął po pierwszym kieliszku ;D

damka

Kwiaty przyjade do mnie z warszawy, te na samochod tez. Kosciol dekoruje mi kolezanki ja tez sie włącze, moze byc zabawnie :)
Dobrze ze mi o tych płatkach przypomiałas, postaram sie pokombinowac i poszukac

golinda

i niech świadkowie rozdają gościom tuż przed waszym wyjściem z kościoła
dziewczyny robiły takie fajne specjalne rożki z papieru na płatki
extra to wyglądało i praktyczne

a powinna ci je dać kwiaciarka, która robi bukiet i dekaracje na samochód
dają za darmo (tzn. płatki, nie rożki ;) )

Kasia

ja zrobiłam trzy koszyki z płatkami

rozdałam komu trzeba a dziewczyny jeszcze i tak się obdzieliły wg własnego uznania

do tej pory nie wiem kto miał jeden z koszyków :)

salsa

DAmka, suknia Golindy!

:):) widać ze suknia za duza, ale pewnie CI zmiejszą. co do diademu + welon-wiem ze są teraz takie małe diademiki wczepione od razu w welon, moze to bedzie rozwiązaniem?
ja miałam taką długa wleczącą się mgiełkę a pod welonem miałam kwiata we włosach:P
także dało sie dwa w jednym:P

w sporze bukietowym : Prawda jest taka że tu pasują mocne kolory, bo i suknia z pazurem.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

damka

obiecany krawat i koszula

Majeczka

Damka super krawat :) wklejam jako pomoc wspomniane przez dziewczyny rozki do platkow , tez takie planuje :)
w nastepna sobote bede na weselu siostry wiec wypije za Was i Wasze wesele, obyscie sie swietnie i bezstresowo bawili  :drunk:
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

justynaaaa2

Boski krawat  brawo ale ja mam zboczenie na punkcie krawatów i męskich koszul  ??? mogłabym takie "zestawy" kupować codziennie zamiast typowo damskich zakupów torebkowo-butowych  :-[
Stawiam piwko za ten krawat   :drunk: tylko nie wiem czy dla Ciebie czy dla Twojego N.  :)

malybob

a z tymi płatkami to nie ma problemów pt. brudzenie sukni? Wygladają rzeczywiście ślicznie, ale..

justynaaaa2

Nie powinno się nic pobrudzić. A tak swoją drogą to najlepiej, żeby płatki były oberwane np. dzień wcześniej, bo wtedy sobie delikatnie podeschną i fajniej fruwają  :D Nie mówię oczywiście o zasuszonych, bo tej różnicy w sumie nie widać, ale jest różnica w ich "zachowaniu" :) Ale to może tylko takie moje odczucia  :-\

wredotka

damka, koszula z krawatem super, na prawde udany zakup :)

salsa

Cytat: malybob w 26 Cze 2008, 22:12:17
a z tymi płatkami to nie ma problemów pt. brudzenie sukni? Wygladają rzeczywiście ślicznie, ale..

Laski co Wy macie z tymi płatkami-to jakaś tęsknota do czasów komunii czy co?????????????????????????????
przecież to nie Boże Ciało!
ani to ładne ani efektowne i do  tego: tak, suknia sie brudzi, widziałam to juz nie raz.

dla mnie płatki stoją w tej samej kolejce  co  puszczanie gołębi....

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

damka

Cytat: justynaaaa2 w 26 Cze 2008, 22:08:32
Boski krawat  brawo ale ja mam zboczenie na punkcie krawatów i męskich koszul  ??? mogłabym takie "zestawy" kupować codziennie zamiast typowo damskich zakupów torebkowo-butowych  :-[
Stawiam piwko za ten krawat   :drunk: tylko nie wiem czy dla Ciebie czy dla Twojego N.  :)

całość to moj autorski projekt
Z reszta jak wszytskie koszule i krawatu M. Tez mam przyjemnosc w kupowaniu tego typu rzeczy, zawsze jedak przy okazji regularnych typowo babskich zakupow  ;D
polewam  :drunk: :drunk: :drunk: