sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

malutenka

Cytat: marax w 10 Cze 2015, 12:52:23
Ma wesele top z hm ?
metkę odetniesz, a my nikomu nie powiemy :)

wrobelek0403

marax, nie zwrocilam uwagi.

ale Tobie to przeszkadza? Bardziej sie pocisz? Ja mam wszystkie chyba kiecki sztuczne i luz. Nawet slubną miałam poliestrowa :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

marax

Zobaczcie mam taka jedwabna sukienkę i na nia założyłam tiulowa . Wydaje mi sie ze fajne połączenie ale gdzie ja dostanę taki gorset . http://zmniejszacz.pl/galeria/5579d2f3d6ccf/bez-nazwy

golinda

Cytat: marax w 11 Cze 2015, 20:29:54
Zobaczcie mam taka jedwabna sukienkę i na nia założyłam tiulowa . Wydaje mi sie ze fajne połączenie ale gdzie ja dostanę taki gorset . http://zmniejszacz.pl/galeria/5579d2f3d6ccf/bez-nazwy

fajne. a nie możesz obciąć z tamtej sukienki?

marax

Dałam za nia wczoraj 30 zł wiec teoretycznie nie jest to wielka strata tylko czy sie technicznie da

golinda

Cytat: marax w 11 Cze 2015, 20:32:31
Dałam za nia wczoraj 30 zł wiec teoretycznie nie jest to wielka strata tylko czy sie technicznie da

zanieść do krawcowej, na pewno coś wymyśli

justynaaaa2

niewiemjaka

marax

Umówiłam się do krawcowej ma luknąć czy się da.

goga

urżnij kiecę- jest świetnie !!!
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

callja

marax, wow, wow i jeszcze raz wow!!
:bravo:
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

marax

No właśnie nie wiem jak ona to zamierza połączyć skoro zamek jest z boku ?

zuzia

marax, krawcowa da radę.
świetnie to wygląda!

Justynna

Cytat: marax w 11 Cze 2015, 20:29:54

świetne zestawienie! :)

malutenka

Cytat: marax w 12 Cze 2015, 08:08:10No właśnie nie wiem jak ona to zamierza połączyć skoro zamek jest z boku ?
wypruje zamek i wszyje nowy, dłuższy
utnie tyle kiecki, żeby z tego wyszedł gorset/top

marax

Wyprasowałam pasek i chyba tak szerzej jest lepiej. CO na ramiona bo ta kurtka to chyba średni pomysł
https://plus.google.com/photos/102873056770025809115/albums/6159396905172146049

wrobelek0403

taka kurtka to na pewno sredni pomysł. musiałaby byc krótka - do talii maks.

nie da sie tej spodnicy bardziej na biodra opuscic? troche za wysoko jest moim zdaniem. hmmm

malutenka

marax

Nie mam takiej a nie bede skory kupować na 1 raz . Moze ma któraś z was cos takiego pozyczyc ?

wrobelek0403

inka na pewno cos takiego ma :D

ja niestety mam tylko ocieplaną i dłuższa.

natalia.n

Bardzo fajne to połączenie! Pewnie mnie ominęło, ale jakie buty planujesz?